نمیتونی از آپشن این استفاده کنی چون این بوندسلیگا هم داره ولی مال شما نداره ! درضمن کلا" بازیت به هم میریزه ! باید کلشو دانلود کنی
نمیتونی از آپشن این استفاده کنی چون این بوندسلیگا هم داره ولی مال شما نداره ! درضمن کلا" بازیت به هم میریزه ! باید کلشو دانلود کنی
من 2.9 رو دارم عزیز میخوام 3 رو فقط آپشنشو بریزم تا مستر لیگ بتونم بزنم ....
ممنون میشم اگه فقط اپشن فایل sm path 3 رو بزارید؟
لینکین پارک اگه کلشو دانلود کنی بهتره ! من هم یه بار همین کارو کردم ! یه پچی رو 1.6شو داشتم از آپشن 1.9ش استفاده کردم کلا" بازیم به هم ریخت ! هی میپرید بیرون !
آیا این SM Patch 3.0 کاملترین پچ هست و غیر از تغییرات در تیمها و بازیکنها در شکل ظاهری بازی مثل چمن یا ورزشگاهها یا .... هم تاثیر داره یا نه؟
من دانلودش نکردم
سلام یکی دقیق توضیح بده من چطوری لیگ انگلیس رو درست کنم یا شکل کاپها رو ؟ من هر نوشته شده رو دانلود کردم ولی نمیشه چیزی تغییر نمیکنه خیلی واسم مهمه که اسم تیمها تو لیگ برتر انگلیس رو درست کنم خواهشن دقیق بگین که چیرو باید کجا بریزم و چه پچی رو باید دانلود کنم
فقط یکم سریع جوابمو بدین
جالبه بعضی وقتا هوش بازی میتونه اینقدر بالا بره :
شما با رم 17می ؟ : دی بازی رو بیش از حد طبیعی کردی ازونور افتادی : دی
اگه طبیعی بود الان باید 5 یا 6ام بودی !
آقا یه حرکتی زدم کفم برید : دی !
توی بازی فینال سی ال 2017-2018 من رئال بودم با آیندهوون بازی داشتم !
7-0 بازی رو بردم که هر 7تاشو اینزاگی زد (اینزاگی یه بار بازنشسته شده و الان 20سالشه اورالش هم 92ئه) و 6تاش هم توی 15دقیقه ی آخر بازی بود ! اورال بازیکنام هم به ترتیب :
lloris 98
libermann 105
garay 94
ramos 94
santon 94
gago 93
k. henry 92
arda turan 94
benzema 103
aguero 104
inzaghi 92
نکته ی جالب دیگه اینه که اینزاگی توی این جام کلا" 2تا بازی کرد ! تویه یه بازی 7تا پاس گل داد و ریتینگش 8 شد
توی یه بازی هم 7تا گل زد و ریتینگش 8 شد و در آخر جام هم به عنوان overall best player & assist leader & top scorer شناخته شد !
Last edited by aRThaS_08; 28-11-2009 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)