نه فكر نكنم باشه حداقل من كه نديدم
با كيت سرور دوست عزيز اين تاپيك پر است از لينك هاي ورژن هاي مختلف كيت سرور
نه فكر نكنم باشه حداقل من كه نديدم
با كيت سرور دوست عزيز اين تاپيك پر است از لينك هاي ورژن هاي مختلف كيت سرور
KRAUSERدوست عزیز من کیت سرور هم دارم اما نمیدونم فیسها وکیتها رو کدوم قسمت قرار بدم که بتونم ازشون استفاده بکنم ممنون میشم اگه اموزششو بهمنشون بدی.
توي اين مسير
kitserver\GDB\uni
GDB فولدر ها رو قرار ميدي البته بايد مپ رو هم مطابقش ويرايش كني مثلا اگه فقط براي يك تيم اونجا GDB داري توي مپ بايد يك آدرس قرار بدي براي فيس ها يا لوگوها هم بايد توي فولدر img فولدرهايي با نامهاي img فايل هاي محتوي اون چيز بسازي و داخلش bin فايل ها رو بريزي
KRAUSERجان ممنون از راهنماییتون ولی من هنوز نتونستم فیس هارو وارد بازی بکنم مثلا من فیس بازیکن کلاسیکی مثل کوین کیگان انگلیسی رو که قبلاتو کیت سرور نبوده بخوام وارد کنم باید تو کدوم فولدر قرار بدم وازاون مهمتر موقعی که وارد بازی میشم توکدوم قسمت میتونم پیداش کنم
Last edited by dik; 06-07-2009 at 18:33.
براي فيس ها بايد img كه داخلش فيس ها هستند رو با برنامه Game Graphic Studio استخراج كني و BIN فايل مخصوص اون بازيكني كه مي خواي فيس جديد جايگزين كني واسش رو ويرايش كني و يا اگر آماده داري كه كافيه توي اين مسير kitserver\img يه فولدر با اين اسم بسازي : IMG فايل دات img مثلا اسم img فايلي كه حاوي لوگو ليگ ها هست cv05.img هست بنابراين بايد با همين اسم يك فولدر بسازي و BIN فايل ها رو داخلش بريزي. اسم فولدر بايد شمال img فايل دات(نقطه) img باشه
من نمی دونم چرا شما دوست دارید بیخود و بی جهت حالت تهاجمی نسبت به بحث کنندگان بگیرید و با یه لحنی صحبت کنید که دعوا راه بندازید!! (اینا رو میگم چون در مورد مشابه، چندین بار این برخورد رو از شما دیدم)
اولا 90% اطلاعاتی که تو مطلب قبلی گذاشتم مستقیم از بزرگترین سایت تخصصی فوتبال جهان یعنی Goal.com بود که مهمترین ترنسفرهای تابستان امسال رو توش نوشته بود و Gourcuff نیز اتفاقا جز همون 90% هست!
دوما : Gourcuff پارسال قرضی در بوردو بازی می کرد و تابستان امسال با 15 میلیون یورو از میلان خریداری شده
ولی خب بنده دیشب حواسم به این نکته نبود و از این نظر حق با شماست! ولی موضوع اینه که حضرتعالی پستی رو که بنده ا هدف کمک به دوستان نوشتم، شما توش دنبال ایراد بگردید که با این لحن اغراق آمیز به بنده گوشزد کنید... دوستانه بگم به نظر من این روحیه ی خوبی نیست!
سلام
اقایون یه سوال تکراری بازیرو توی ویندوز xp نصب کردم فایل ادیتو کپی کردم این ارورو میده
قبلا تو ویندوز ویستا بازی میکردم که اپلود بازی رو توی قسمت دانلودویندوز ریختم درست شد ولی تو xp پوشه ای به نام دانلود پیدا نمی کنم
کمک کنید![]()
يكي نيست به اين احمق بگه آخه سانتري كه هيچكس دورت نيست رو واسه چي با دست نميگيري، سختت نيست پريدي اون بالا كله ميزني؟
قبلا هم يكي شو تو همين تاپيك ديده بودم، باورم نميشد هوش مصنوعي اينقد احمق بازي در بياره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شما خودت به این مشکل برخوردی که هیچ ولی این حالت در صورتی رخ میده که مدافع پاس داده باشه به دروازه بان و اون هم نمی تونه با دست بگیره برای همین با سر میزنه
فقط يه جمله مي تونم بگم: برات متاسفم. دلت خيلي كوچيكه پسر. يه ذره جنبه داشته باشي محبوبيت زيادي هم خواهي داشت. كسي اينجا دنبال دعوا نمي گرده شما اگه مي گردي مي توني جاي ديگه اين عقده رو خالي كني نه توي فروم. اگه بيشتر از اين هم ادامه بدي مطمئن باش خيلي با گذشت باهات رفتار نميشه. سعي كن منطقي باشي و زود قضاوت نكني. من از پستي كه دادي ممنونم خيلي هم عالي بود توش جديدترين ترانسفر ها بود من اين نكته رو اصلاح كردم كه نيازي نيست كه گوركاف رو ترانسفر كنيم چون Already توي بوردو هست و نيازي به اين كار نيست. بعد شما شروع مي كني به داد و هوار؟ مشكل عصبي داري شما ديگه بنا نيست توي فروم بروز بدي خوش باشي. سعي كن اين حالت رو ديگه تكرار نكني
Last edited by Spaniuly; 07-07-2009 at 12:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)