این هم از تست من پارس 256 محدود:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
3ماهه 256 5گیگ ماهیانه 34 تومن البته حجمش واسه این اکانت کمه اما سرعت بالایی که داره جبران میکنه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این هم از تست من پارس 256 محدود:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
3ماهه 256 5گیگ ماهیانه 34 تومن البته حجمش واسه این اکانت کمه اما سرعت بالایی که داره جبران میکنه![]()
سلام بچه ها لطفا به این سایت مراجعه کنین:یارو این جمله رو نوشته : رپیدشیر سرعت بالایی برای دانلود دارد، یک فیلم DVD کامل با کیفیت بالا در حدود 40 دقیقه در صورتی که که از شتاب دهنده دانلود استفاده کنید و حداقل از 256 کیلوبیت سرعت برخوردار باشید دانلود می شود. چطور ممکنه یه سرویس اینترنتی 256 کیلوبیتی یه دی وی دی رو در عرض 40 دیقه دانلود کنه؟! لطفا اگه اگه کسی چیزی میدونه بگه.آخه مزیت این اکانت رپیدشر به غیر از اینکه هر چیزی توش میشه پیدا کرد چیه؟ یعنی میشه با شرعتی فراتر از شرعتی که آی اس پی میده دانلود کرد باهاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بهتره که با ایدیش چت کنی و از خودش بپرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من نمیگم تنهایی بدن به منولی اگه شیر هم میکنن حداقل 100 کیلو به ما برسه
راستی اینو من نگفتم ولی یکی از بچه ها از قول نماینده مکس مهاباد میگفت که 700 کاربر تو مهاباد داریم . فکر کنم من 400 تاشونو بشناسم همه بساطو جمع کردن از مکس برن . مطمئنا مشت بزرگی میشه . به جای تو هم یه مشتی میزنم که خودت یهو تو ارومیه حس کنی بهت حال داده![]()
امیدوارم که پارس برات خوش یمن باسه
البته تو تبریز هم پارس بهم گفته بود که برای 128 حداقل سرعتی که گیرت میاد 200 کیلو خواهد بود
تو هم نگران نباش شاید همون 1.70 مگ رو برای شما هم ببندن
چون که پارس و صبا یکی از بیشترین پهنای باند رو تو ایران دارن و از این لحاظ مشکلی ندارن
این هم ایدیه پارس انلاین تبریز هست اگه کسی مایل بود میتونه هر چی سوال داره ازش بپرسه
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(با وی پی ام)
من الان مجبورم از وی پی ام استفاده کنم تا پینگم زیاد بالا نره
در ضمن از دیروز یه مشکل برام پیش اومده
من دیگه نمیتونم بعضی سایتهارو ببین وی پی ان لود کنم
مثلا این 3 تا سایت
1:2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی چی این سایت رو لود نمیکنه ولی در عوض ازش دانلود میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتی با این سایت پینگ هم نمیگیره(البته بدون چیز پی ان)
3:لطفا یکی هم تست کنه ببینه ایراد از چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخصوصا پیااااااااااااام
Last edited by fanoostalaei; 18-08-2011 at 18:00.
همون مشکلیه که من داشتم و میگفتم بعضی سایتا برام باز نمیشن ولی دیروز درست شده بودن الان بازم باز نمیشن
mosavi: salam
mosavi: befarmaeid
mosavi: moshkeli pish umade???
411527: salam
411527: bazi site ha baram baz namishan
mosavi: ye lahze
mosavi: alan bebinid ke alan mitunid load konid
411527: bale dorost shod
mosavi: ok modemetuno khamush roshan nakonid
411527: ta key?
mosavi: ta ye hafte
mosavi: shanbe hatman tamas begirin ke hamkaramun check konan
mosavi: va hatman peygir bashin lotfan
411527: tagriban yek mahe injuriye va gahi site ha baz mishe gahi na
mosavi: mamnun bye
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مشکل از کجا حل کنم،اسپیلیترو آوردم وصل کردم به مودم بعدش درآوردمش سرعت یهو خوب شد،حالا دوباره اگه ببرم وصل کنم به تلفن باز سرعت افتضاح میشه،آخه نویزو چجوری باید کم کنم؟!!!!!!!!!!! دو تا اسپیلیتر دارم ولی هر دو تاشو وصل میکنم جواب نمیده.![]()
سايت دوم كه فيل.تره ولي با وي پي ان باز شدنوشته شده توسط fanoostalaei;6377857
1:[code
سايت سوم هم كه خيلي سريع واسه من لود شد
ميشه لطف كنيد دقيق بگيد كه چيكار كرديد؟ چون منم مشكلي شبيه مشكل شما دارم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)