تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 1178 اولاول ... 352752802842848849850851852853854855856862902952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سوني پول اسمش رو نميگيره ( من مخالفم ) پول كيفيت ساختش رو ميگيره و همينطور طراحي .
    پس با این استدلال که سونی پول کیفیت ساختشو می گیره باید این رو هم قبول کنین که چون این مدل از بقیه مدل ها ی هم سطح خودش (حتی در مارک های دیگر به جز سونی) ارزون تره در نتیجه سونی طراحی خوبی رو برای این مدل پیش بینی نکرده و کیفیت ساخت این دستگاه با پای دیگر نوت بوک های سونی نمی رسه ( مثلا با جنس چینی درجه 3 رقابت میکنه)
    .
    .
    .
    درسته

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

سلام ببخشید من رشته ام معماریه برای کار با تریدی مکس میخواستم لپ تاپ بخرم به من fw490 پیشنهاد دادن با قیمت 1.460

میشه نظرتون رو بگین و منو راهنمایی کنید ؟ با تشکر
    گزینه خوبیه. البته این هم هست:

HP Pavilion DV6-1199
    CPU: Intel Centrino2 Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Level 2 cache 6 MB
    RAM: 4GB
    HDD: 500GB
    LCD: 15.6" Diagonal High Definition
    VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB dedicated
    Price: 1,590,000 Tomans

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس با این استدلال که سونی پول کیفیت ساختشو می گیره باید این رو هم قبول کنین که چون این مدل از بقیه مدل ها ی هم سطح خودش (حتی در مارک های دیگر به جز سونی) ارزون تره در نتیجه سونی طراحی خوبی رو برای این مدل پیش بینی نکرده و کیفیت ساخت این دستگاه با پای دیگر نوت بوک های سونی نمی رسه ( مثلا با جنس چینی درجه 3 رقابت میکنه)
    .
    .
    .
    درسته
    من همين الان از شركت نوتالي اومدم خونه ، رفته بودم براي تست لپ تاپ
    اتفاقا باهاشون صحبت كردم در مورد قيمت FW 490 ، گفتن كه تا آخر مرداد ديگه اثري از مدلهاي پايين FW نميبينيد و قيمت هاي مدلهايي همچون FW 390 هم به حدود 1.100 خواهد رسيد

ممكنه سياست سوني عوض بشه و سعي كنه قيمت ها رو براي رقابت با HP و Dell بشكنه ولي اين ربطي به كيفيت ساخت نداره ، در ضمن من طراحي FW رو با نظر خودم تاييد ميكنم ، شايد به پاي زيبايي مدلهاي Special سري CS خود سوني نرسه ولي در حد خودش واقعا عاليه ...
    FW ها به كيفيت نمايشگر بين لپ تاپ هاي سوني مشهور هستن
    اين هم كه با جنس چيني درجه 3 مقايسه ميكنيد 100% در اشتباه هستيد ، نميشه به دليل اينكه قيمتش پايين هست كيفيت رو زير سوال برد ،‌مثلا Acer 5738ZG كه مشخصات خيلي خوبي داره با اين قيمت كه اكثرا هركسي خريده راضي بوده دليل ميشه كه كيفيتش بد باشه ؟؟

4. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين هم كه با جنس چيني درجه 3 مقايسه ميكنيد 100% در اشتباه هستيد ، نميشه به دليل اينكه قيمتش پايين هست كيفيت رو زير سوال برد ،‌مثلا Acer 5738ZG كه مشخصات خيلي خوبي داره با اين قيمت كه اكثرا هركسي خريده راضي بوده دليل ميشه كه كيفيتش بد باشه ؟؟
    من گفتم طبق استدلال شما که سونی پول کیفیتشو میگیره در این صورت اگر قیمت پایین آمد کیفیت از بین می رود.
    حالا که سونی می خواد رقابت کنه کیفیت یه شرطه که باید در کنار قیمت داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته
    ولي مطمئن باشيد سوني برندي هست كه هيچ وقت كيفيت رو فداي فروش كوتاه مدت و محدود نميكنه
    از همون اول هم FW ها قيمت بالايي داشتند ولي خب يه روزي بايد متعادل ميشد ...

البته بستگي داره شما كيفيت رو در چه چيزي نگاه كنيد ، مثلا انتظار نداشته باشيد چون داريد 1.400 پول ميپردازيد جنس بدنه مثل Latitude Dell باشه و اين امكان پذير نيست

ولي از نظر كيفيت جزو بهترين هاي سوني هست ( سري FW )

داره خودمونی میشه saba_saeb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

به جز طراحی بدنه و زیبایی که توضیح دادی ، امکان داره کیفیت قطعات و سخت افزارش پایین تر باشه؟
    البته این که میگی تا آخر مرداد سزی های قدیمی تر از رده خارج میشن و قیمتش پایین تر میاد ، میتونه همین معنی رو داشته باشه که سیاست سونی واقعا داره تغییر میکنه ، اما سوالم اینه که پس تا حالا سونی داشت پول زور میگرفت؟ چی شده که قیمت ها رو اینقدر پایین آورده؟
    همونطور که گفتی سونی پول اسمشو نمیگیره ( منم موافقم ) و قیمت بالاش واسه طراحی خوب و قطعاتی هست که به کار می بره ، پس الان چه اتفاقی افتاده ؟ کیفیت پایین اومده یا فقط واسه رقابت با بقیه برند ها این کارو کرده؟!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به جز طراحی بدنه و زیبایی که توضیح دادی ، امکان داره کیفیت قطعات و سخت افزارش پایین تر باشه؟
    البته این که میگی تا آخر مرداد سزی های قدیمی تر از رده خارج میشن و قیمتش پایین تر میاد ، میتونه همین معنی رو داشته باشه که سیاست سونی واقعا داره تغییر میکنه ، اما سوالم اینه که پس تا حالا سونی داشت پول زور میگرفت؟ چی شده که قیمت ها رو اینقدر پایین آورده؟
    همونطور که گفتی سونی پول اسمشو نمیگیره ( منم موافقم ) و قیمت بالاش واسه طراحی خوب و قطعاتی هست که به کار می بره ، پس الان چه اتفاقی افتاده ؟ کیفیت پایین اومده یا فقط واسه رقابت با بقیه برند ها این کارو کرده؟!!
    كيفيت سخت افزارش پايين تر نيست ،‌ حتي طبق حرف نوتالي كيفيت نمايشگر و روشنايي بيشتر از قبل شده
    پول زور نه ... بستگي به وضع بازار و سياست تعيين شده از طرف برند داره
    مثلا اپل تا قبل از اين كه لپ تاپ زير 2 ميليون نداشت الان با 1 ميليون ميشه يه اپل ( پايين ترين مدل ) رو خريد ،‌اين چيزها بستگي به ظرفيت بازار داره
    چيزي كه من فكر ميكنم سوني داشت بازار لپ تاپ هاي مالتي مديا و Gaming رو از دست ميداد با ورود 1199 و 1640
    حالا جالبه كه اين سري با ATI 4650 وارد شده و داره استقبال ميشه در غير اينصورت كسي با اين هزينه تن به خريد FW ها با گرافيك 3650 نميداد در حضور لپ تاپ هايي نظير 1640 و 1199 و 6930
    اميدوارم قيمت تمام مدلهاي سوني متعادل بشه
    فكر كنم با اين مدل فعلا نبايد منتظر سري جديد و جايگزين FW باشيم

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ايران رهجو به احتمال بسيار زياد مدل FW 45 رو وارد ميكنه ، سري هاي 3 رقمي رو ايران رهجو وارد نميكنه
    FW 45 هم گرافيك ATI 4650 رو استفاده ميكنه
    رفیق این مدلی که سیپیوش 2.8 بود ایران رهجو بیاره مدلش دقیقا چی میشه!
    من تو سایتش مدل FW490DFB رو یه نگاه به مشخصاتش کردم پورت esata نداره درسته؟
    فکر میکنی این مدل سونی رو ایران رهجو بیاره قیمت چقدر میده؟قیمتهاش از نوتالی بیشتره منظورم اینه؟!
    در کل کارایی سیستم مخصوصا گیم رم ddr3 مهم تره یا cpu قوی تر البته گرافیک 4670 که 1640 داره مثل اینکه قوی تره این سیپیو t9600 سونی واقعا قویه ولی امکاناتی که 1640 هم میده واقعا خوبه امیدوارم قیمت نجومی نده زیگورات
    Last edited by mehrshad taheri; 22-07-2009 at 23:25.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به احتمال زياد ايران رهجو مدل مشابه آسيايي رو اگه بياره با قيمت 1.700 - 1.800 شروع بشه ( شايد هم بيشتر )
    در مورد مدلي كه CPU 2.8 داره قيمت ميره بالاي 2 ميليون
    بله eSata نداره
    قيمت هاي ايران رهجو هميشه از بقيه شركت ها بيشتر ، چون اولا مدلهاي آسيايي رو مياره بعدش هم گارانتي 3 ساله تعويض قطعه داره كه واقعا با كيفيت عمل ميكنه
    در مورد كارايي سيستم در مورد بازي رم مهم تر از CPU هست ( تا حدودي مخصوصا هنگام Load بازيها )

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به احتمال زياد ايران رهجو مدل مشابه آسيايي رو اگه بياره با قيمت 1.700 - 1.800 شروع بشه ( شايد هم بيشتر )
    در مورد مدلي كه CPU 2.8 داره قيمت ميره بالاي 2 ميليون
    بله eSata نداره
    قيمت هاي ايران رهجو هميشه از بقيه شركت ها بيشتر ، چون اولا مدلهاي آسيايي رو مياره بعدش هم گارانتي 3 ساله تعويض قطعه داره كه واقعا با كيفيت عمل ميكنه
    در مورد كارايي سيستم در مورد بازي رم مهم تر از CPU هست ( تا حدودي مخصوصا هنگام Load بازيها )
    پس با این حساب 1640 بازم بهتر عمل میکنه درسته؟
    اگه به فرض 1640 جدید 100 تومن گرون تر از این باشه کدوم رو خودت میخریدی؟
    راستی کیفیت lcd چه جورایی بود تست کردی؟من یه lcd سونی دارم البته قدیمیه اصلا راضی نیستم موقعی که صفحه بیشترش تیره هست مخصوصا رنگ مشکی مشکل داره
    اگه تصویر 1640 رو دیدی کدوم رو بهتر میدونی؟
    کیفیت صدا هم همین جور
    ممنون داداش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •