سلام
میخواستم ببینم مهمه اندازه حجم درایوها چقدر باشه ؟
مثلا من یه هارد 2 ترا دارم مشکلی ایجان نمیکنه اگر 1.6 گیگ رو بزارم واسه یه درایو بقیه حجمش هم بزارم رو دو تا درایو دیگه ؟
سلام
میخواستم ببینم مهمه اندازه حجم درایوها چقدر باشه ؟
مثلا من یه هارد 2 ترا دارم مشکلی ایجان نمیکنه اگر 1.6 گیگ رو بزارم واسه یه درایو بقیه حجمش هم بزارم رو دو تا درایو دیگه ؟
نه مشکلی ایجاد نمیشه
درود
من ویندوز کامپیوترم رو عوض میکردم بعد مراحل نصب انتخاب زبان و فرمت کردن درایو ویندوزم بعد کپی شدن تو مراحل نصب ویندوز expanding windows file روی صفر درصد گیر کرو و کامپیوتر رو ریستارت کردم حالا bootmgr is missing میده بازم تو مراحل نصب رو صفر درصد گیر میکنه ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
عذر خواهی می کنم اشتباه شد
.![]()
ابتدا از سلامت دی وی دی ویندوز و درایو اپتیکتون مطمئن بشید یعنی با یک دی وی دی ویندوز دیگه تست کنید و چک کنید درایو سالم باشه اگه همه چی درست بود برید سراغ هارد سیستم
سلام دوستان چند وقته یه مشکل با سیستمم پیدا کردم و اونم اینه ک سرعت کپی اطلاعات کند شده به طوریکه 4 گیگ فایل رو بافر از 35 و40 شروع میشه (حالت نرمال سرعت) بعد کم کم کم میشه میاد روی 10 یا 15 کسی میدونه مشکل از کجاست
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
سلام من یه هارد 250 مکستور دارم.یه مدت به سختی بالا میومد فک کردم از کابله که یکی نو گرفتم اثری نکرد یه روز اتفاقی زدم کار کرد بعد یه اه الان دیگه بالا نمیاره.لطفا کمک کنید کلی mp3 قدیمی توش دارم با هزار بدبختی پیداشون کرده بودم.الان بازی کردم گذاشتم کنار.وصلش کنم فقط لوگوی مین بالا میاد و قفل میشه!!
عایا راهی هست!؟
![]()
هاردتون احتمالا بدسکتور داره ببرید رو تست نرم افزار hdd regeneraor و نتیجرو بگید
از طریق داس با سی دی بوتیبل که از خود نرم افزار میسازید اسکن کنید تو مود scan and repair
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)