یه نگاهی به این پست بندازید:
شوخی جالبی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه نگاهی به این پست بندازید:
شوخی جالبی بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اندیشه پیام زدم، نوشتم:
سلام.
پیشنهاد میکنم به جای اینکه بیاین توی سطح شهر بیلبورد بزنین واسه شرکتتون، بیاین روی پیراهن باشگاه سپیدرود تبلیغ کنین که هم تبلیغ شما بیشتر دیده بشه و هم سپیدرود از این وضع فلاکت بار در بیاد!!!! همه ایران و همه استان گیلان هم تبلیغ تون رو میبینن؛ نه فقط یکی دو تا خیابون! به خدا صواب داره!!!
کد 101 که نمیدونم کیه(شما میدونین؟؟؟) جواب داد:
با سلام.
با تشکر از پیشنهاد شما پیشنهاد جنابعالی توسط هیئت مدیره بررسی خواهد شد. اندیشه سبز خزر
امیدوارم!!!!
نشناختی من بودم دیگه![]()
این خط 5 هم عجب بدبختی هست ...
الان 20 روزه ثبتنام کردم ... هنوز وصل نکردن !!!
سلام دوست عزیز،
چرا زودتر اطلاع ندادین که اینقدر طول کشیده،
درسته خط 5 معمولا خیلی طولش میدن! واسه من 11 روز شده بود دیدم هیچ خبری نشده، شماره مخابرات مرکز 5 رو از 118 گرفتم و بعدش که به اونجا زنگ زدم دوباره یه شماره دیگه بهم دادن که واسه قسمت رانژه کردن خطها بود، بعدش با اون شماره تماس گرفتم و شماره تلفنم رو به همراه اسم ISP گفتم و 1 ساعت نشد که دیدم خطم رانژه شده، بعدشم سریعا تماس با اندیشه و اونا هم ظرف چند دقیقه خطم رو وصل کردن.
حالا شما هم حتما در اولین فرصت تماس بگیرین با مرکز مخابرات 5 و بیخودی اینقدر صبر نکنین. اگه شماره رو نتونستین پیدا کنین بگین تا بهتون بدم.
با سپاس،
یاسر
راستی دوستان از وقتی که هوا خراب شده چند شبی هست که سرعت دانلود جالب نیست،
اندیشه 128 محدود: میانگین رو 50 بود، ولی چند شبی هست که رو 40 میچرخه هر چند ثانیه هم یهو افت میکنه و میرسه به 10 و دوباره میاد رو 40!
دوستان دیگه هم اگه همچین تغییری داشتن لطفا اطلاع رسانی کنن.
اینجا کسی آستانه هست ؟! ... 256 داشته باشه ؟! ... سرعت دانلود چقدره ؟! ... بعد از این تغییر قیمت سرعت تغییری کرده ؟!
شاتل 128 محدود خط 5
روز 60 تا 70
شب 50 تا 60
![]()
اه ه ه ه ه ه ه !!!
برای این کدش واسم جالب بود که همه کدهای دیگه که از واحد پشتیبانی جواب میدن 5 رقمیه!
نه مث این یکی که 3 رقمی و اینقد رند باشه!
گفتم شاید مدیری چیزی باشه!!!
به سلامتی مشکل سپیدرود هم که قراره حل بشه!!!!
سلام به دوستان همشهری.
آقایون یه سوال! میشه مودم رو حالت Bridge استفاده کرد و کانکشن رو سیستم اول رو با سیستم دوم شیر کرد.
مودمم سیمفونی هستش میخوام یه سیستم رو با USB کانکت کنم و از لن سیستم برا شیر کردن استفاده کنم میشه؟شدنی هست؟
یا اصلا میشه هر دوسیستم به یه مودم وصل باشن بعد همزمان با دو یوزر متفاوت به نت وصل شد.؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)