تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 852 از 1635 اولاول ... 3527528028428488498508518528538548558568629029521352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اشتباه میکنی دوست من
    همین هسلبلاد 18000$ قیمتشه(همین مدل بدون لنزهای خاص با بک 39) اگه با این قیمتا می شد هسلبلاد خرید من دو تا می خریدم!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن برای داشتن یه دوربین متوسط و کمی امکانات جانبی مثل سه پایه و فلاش و چتر و . . . خیلی بیشتر از 4 )
    آره شما درست میگی ،ولی منم تو اون پست نگفتم تا 4 میلیون،نوشتم تو رنجای بالا
    ما از اون استفاده کردیم فقط مشکلی که داشت این بود که سایز عکساش خیلی بالایه و باید برای باز کردنشون دست به دامنه سیستمای apple بشی
    قیمت هم فکر کنم 13500000 بود دقیقشو می پرسم میگم(البنه به طور مستقیم وارد کرده بودن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در مورد عکس کماکان من SX210 رو ترجیح می دم گرچه همیشه گفتم اگر کسی ادیت خوب بدونه خروجی F200EXR واقعا عالیه[COLOR="Silver"]
    به هر حال هر کی یه نظری داره ، ولی اگه دو تصویر با جزییات بالا رو تو نرم افزاری مثله Matlab بدی و ازش فیلتر Median بگیری اون وقت می بینی کیفیت رو، البته F200EXR از هر دو تاشون بهتره کاملا باهاتون موافقم

3. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

من تصاویر 210 رو دیدم واقعا محشره در تمامی شرایط ولی تنها مشکلش فلشه تاشوی اونه کا شاید بعضی افراد رو اذیت کنه
    ولی یه مدل جدید کانون تا یک ماهه دیگه میاد sx230 که سنسور CMOSداره و 12 مگاپیکسله زوم اپتیکش 14 هست و زوم دیجیتالش 54 ایکس ولی تصاویر این رو هنوز ندیدم نمیدونم چطور باشه[/QUOTE]

نمونه عکس SX230 رو دو هفته پیش در تایپیک SX210 گذاشتم میتونید ببینید
    کیفیت خوبی داره زوم دیجیتالشم همون 4X هست که ضربدر 14 میشه 54
    یعنی زوم اپتیکشم همونه وفرقی نکرده

5. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستان گلم......لطفا در این تاپیک من رو راهنمایی کنید

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان گلم......لطفا در این تاپیک من رو راهنمایی کنید

کد:

دوست گلم بهتره سئوالتو به این تایپیک انتقال بدی

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به هر حال هر کی یه نظری داره ، ولی اگه دو تصویر با جزییات بالا رو تو نرم افزاری مثله Matlab بدی و ازش فیلتر Median بگیری اون وقت می بینی کیفیت رو،:
    مت لب برای آنالیزهای خاص تصویر بکار میره و برای ادیت هنری یک عکس اصلا ارجحیت نداره
    یعنی با استفاده از مت لب سونیHX5 تصویری بهتر از SX210 میده!نه!

اگر در مورد Matlab Image Processing تجربه داری چند تا از کاراتو بذار ما هم ببینیم.منم به این مبحث علاقه داشتم(در سالیان بسیار بسیار دور)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام من یک دوربین که هم بتونه hd عکس بگیره و هم hd فیلم برداری کنه میخاستم برا یکی از فامیلا بخرم. از دوربین زیاد اطلاعات ندارم به کمک فوری هم احتیاج دارم. قیمت هم بدید لطفا و زیر 1 تومن باشه. در ضمن مهم نیست فیلمبرداری یا عکاسی باشه مهم اینه که 2 تاشم با کیفیت hd و قابل قبولی باشه. با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام من یک دوربین که هم بتونه hd عکس بگیره و هم hd فیلم برداری کنه میخاستم برا یکی از فامیلا بخرم. از دوربین زیاد اطلاعات ندارم به کمک فوری هم احتیاج دارم. قیمت هم بدید لطفا و زیر 1 تومن باشه. در ضمن مهم نیست فیلمبرداری یا عکاسی باشه مهم اینه که 2 تاشم با کیفیت hd و قابل قبولی باشه. با تشکر
    الان دیگه اکثر دوربینهای عکاسی و فیلم برداری HD عکس میگیرن و فیلم برداری HD هم دارن
    شما ببین بیشتر واسه عکاسی میخوای یا فیلمبرداری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برای هر دو میخام ولی اینطوری که شنیدم دوربینهای فیلم برداری hd گرونتر از عکاسین. میخاستم بدونم کدوم دوربین عکاسی هست که بهترین کیفیت فیلم برداری را داشته باشه؟
    الان دیگه اکثر دوربینهای عکاسی و فیلم برداری HD عکس میگیرن و فیلم برداری HD هم دارن
    شما ببین بیشتر واسه عکاسی میخوای یا فیلمبرداری

در آغاز فعالیت mkmk1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من جسارتا این سوالاتی که مطرح کردید نشون می ده اطلاعات زیادی در مورد عکاسی ندارید
    1- در عکاسی انچه در کیفیت عکس تاثیر گذاره لنزه تا بدنه (اول لنز بعد بدنه )
    2- دوربینهایی که شما لیست کردید در رنج اس ال آر قرار دارند میزان زوم اپتیکال این دوربینها وابسته به نوع لنزشون است
    3- خوش دستی بستگی به سایز دست شما و سلیقه ایست باید دوربین را در درست بگیرید ببینید خوب رویه دست شما می شینه یا نه

کلا بخوام راهنماییتون کنم اول مطالعه کنید بعد تصمیم بگیرید اولین سوالی که باید از خودتون بپرسید اینه که چرا شما اصلا باید یک اس ال آر بگیرید تا یک دوربین کامپکت می دونید ابعاد و وزن این دوربینها اصلا قابل مقایسه نیست در خصوص کیفیت هم مطمئن باشید امروزه دروبین های کامپکت عکسهای خوبی می گیرند ولی اگه واقعا تصیمیم گرفتید در خصوص عکاسی مطالعه کنید ، کلاس برید و تجربه کنید خوب قابلیتهای اس ال ار ها در نتظیمات مختلف انعطاف پذیریشون و ابعاد بزرگ حسگرشون به شما کمک می کنه
    یک چیز را از من حقیر بپذیرید این بادی ها خیلی به هم نزدیکند هیچ برتری کانن نسبت به نیکون نداره همه تبلیغات نسبت به بودجه تون یک بادی ارنتخاب کنید ( دقت کنید هرچی پول بدید آش می خورید ) قطعا یک دروبین d7 کانن دوربین خوبیه ولی بسیار گران تر از یک D550 است شاید بهتر باشه شما از یک بادی ارزون قیمت شروع کنید و پولتون را برایه خرید لنز کنار بزارید بعد از چند سال اگه مایل بودید بادی دوربین تون را عوض کنید
    ولی ایا باز هم مطمئنید که باید یک SLR بخرید ؟؟

زوم به بدنه ربطی ندارد و لنز انرا تعیین می کند
    کنون یا نیکون هر دو خوب هستند و انتخاب برند باید بر اساس نیاز شما به لنز صورت گیرد.
    این دوربین ها از نظر کلاس (سیلینگ بدن ه و . . . حداکثر سرعت شاتر . . . )
    1-60D
    2-D90
    3-550D
    4-D5000

پانوراما یک تکنیک برای اتصال تصاویر به هم است و بعد از عکاسی در مرحله ادیت صورت می گیرد(زیاد به تبلیغات دوربین هایی که بطور نرم افزاری این کار را در داخل دوربین انجام می دهند توجه نکن)

موفق باشی
    از اظهار نظر دوستانه دوستان سپاسگزارم! راستی قبل از بیان چند مورد به اطلاعتون برسونم که من نمیدونم چرا گزینه ای بنام تشکر داخل پستهای دوستان نمیبینم تا ازشون تشکر کنم،که همینجا ازشون ممنونم بابت راهنمائیشون؛

خب اینکه گفتین من اول راهم درسته،تازه دارم با کلاس رفتن و مطالعه و اینها خودم رو بالا میکشم و همونطور که گفتم اول دنبال بادی خوبم تا لنز؛میدونستم که همه چیز به لنز بستگی داره و از خود لنزه که میتونم فاصله کانونی و عمق میدان و فوکوس و تنظیمات ماکرو و ... رو تنظیم و آماده عکس برداری کنم؛

چرا میخوام از دوربینهای SLR (حرفه ای) استفاده کنم؟چون الان یه کامپکت کاسیو دارم و دیگه ارضام نمیکنه،بخصوص برای داشتن ماکروی بهتر و زوم اپتیکال دستی که توسط خودم(یعنی لنز تعبیه شده توسط خودم) تغییر و تنظیم داده بشه و با داشتن مقداری بودجه که ذکرش رفت(حدود 1/250م) میخوام و تصمیم گرفتم که دیگه یه اس ال آر داشته باشم تا یه کامپکت پیشرفته تر از کاسیوی خودم...همونطور هم که دوستم اشاره کرد دوربین های SLR انعطاف پذیری فوق العاده ای دارن که اتفاقا" من همینو میخوام و دنبال همین انعطاف پذیریشون هستم تا دنبال چیزهای پیش افتاده ای مثل: زوم دیجیتال الکی بالا و مگاپیکسل ظاهری بالاتر و فیلمبرداری بی مورد و ...
    می بینین من خودم دنبال اینم که بتونم از لنزهای متعدد و متنوع از نظر واید و مقدار ماکروی بیشتر و زوم اپتیکال بهتر و استفاده از Hot Shoe برای تعبیه فلاش های مختلف و با برد پرتاب نور بالا و دیگر امکانات جانبی استفاده کنم؛میدونم که سنگینترند و بزرگتر،
    پس الان یه بادی(بدنه) خوب میخوام که بعدا" از لحاظ لنزهای اون بادی(مثل لنزهای خوب ولی کم تعداد نیکور برای برند نیکون) به مشکل استفاده از لنزهای خاص برنخورم و بتونم بعدا"(در آینده) از لنزهای دیگر هم استفاده کنم؛چون شنیدم لنزهای نیکور از لحاظ تعدادی کمترن از لنزهای کانن،ولی نمیتونم از کیفیت ساخت عالی و خروجی تصویری عالی نیکون بگذرم؛

من مطالعه ام رو بعد حدود دوماه و مشورتهای گوشه و کنار،محدود کردم به همین 4مدل:

Canon EOS 60D
    Nikon D5000
    Canon EOS 550D
    Nikon D90

و حالا از شمائی که حرفه ای شدین و با برند(و صدالبته کیفیت برند) کار کردین و تجربتون بهتر(صد البته بهتر) از من ابتدائیه،میخوام نظرتون (در واقع تجربتون) رو از کار با دو برندی که در چهار مدل بالا اومده بگین و برادرانه راهنمائیم کنین که یه کیفیت عُمری بگیرم و بعد بقول شما فقط هزینه ام رو بذارم روی انتخاب لنزهای مختلف...

میخوام شما جای من باشین و حالا با تجربتون(که اگه با یکی از این مدلها باشه که چه بهتر)شما انتخاب کنین و بگین بخاطر کدوم مزیت دست به این انتخاب زدین؟اگه هم درجه بندی کنین که چه بهتر؛ زیاد هم نمیخوام وسواس بخرج بدم؛بازم تشکر و منتظر ابراز نظر و لطفتون هستم؛
    Last edited by mkmk1362; 13-03-2011 at 17:02.

13. این کاربر از mkmk1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •