تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 852 از 3195 اولاول ... 35275280284284884985085185285385485585686290295213521852 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,511 به 8,520 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

سلام. یه مشکل تو شبکه کردن 360 با لپ تاپم است.
    اونم اینه که موقع وصل شدن وقتی قسمت IP رو قبول می کنه بعدش تو قسمت DNS اخطار می ده. تو قسمت DNS باید چی وارد بکنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خبر خوب اینکه، پیش بینی میشه ماکروسافت طی هفته های آینده قیمت Xbox360 رو کاهش بده حتی پیش بینی میشه که در تعطیلات هم کاهش دیگه ای بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

pinata کجا رفته ...........من بازی می خوام.دی
    چند تا سایت خوب مثل pinata ول بدید برای خرید بازی. { کیفت dvd ها خیلی خوب باشه مثل همین pinata }
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهترین جا برای خریده!
    بازی ها چاپ دارن+کاور عالی+رایت شده روی verbetiam .فقط 3500 تومن.به نظر من خیلی عالی می ده بنده هم خرید گردم و واقعا راضی هستم!
    از pianta هم بهتره اخه pianta تو تبریز نمایندگی داره!

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

کد:
    از اين جا اين فيلمو دانلود كنيد مال ناتاله برو حالشو ببر

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

اگه می شه برنامه ی اتصال دسته بی سیم 360 به لپ تاپ رو قرار بدید.
    ممنون می شم.
    همون طور که خواسته بودی این هم از درایو که یک سرچ کوچیک میکردی راحت پیدا میکردی و تو سایت خود ماکروسافت هم بود::
    صفحه توضیحات::
    کد:
    لینک دانلود که باید مشخصات ویندوز رو بدی تا ورژن مخصوصو بدتد::
    کد:

6. 3 کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام. یه مشکل تو شبکه کردن 360 با لپ تاپم است.
    اونم اینه که موقع وصل شدن وقتی قسمت IP رو قبول می کنه بعدش تو قسمت DNS اخطار می ده. تو قسمت DNS باید چی وارد بکنم؟

خوب برای اينكه مشكل شما رفع بشه بايد مراحل زير رو انجام بدين :

1. اول بخش IP Settings رو چك كنيد بايد آيپی ها به صورت زير وارد شده باشند :

IP address: 192.168.0.2
      Subnetmask: 255.255.255.0
      gateway: 192.168.0.1

2. خوب حالا ميرسيم به قسمت DNS Settings كه گفتيد اخطار ميده . شما بايد مراحل زير رو دنبال كنيد :

در بخش Primary DNS Server شما بايد DNS رو از ISP كه ازش داريد سرويس ميگيريد بپرسيد
      ... يعنی به شركتی كه ازش خدمات اينترنتی دريافت ميكنيد زنگ بزنيد و بگيد شماره ی DNS رو ميخوايم و اونا هم يه IP بهتون ميدن كه بايد در بخش Primary DNS Server وارد كنيد

در بخش Secondary DNS Server بايد IP روبرو رو وارد كنيد : 2.4.4.2

◘◘ اگر با روش بالا در مراحل تست Connecting مشكل پيدا كرديد
    IP Setting و DNS Setting رو روی حالت Automatic قرار بديد و دوباره تست كنيد ◘◘

تصوير اين حالت در داشبورد قديمی

Last edited by saeed_cpu_full; 19-08-2009 at 19:39.

8. 6 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

دوستان سلام
    ببخشید پابرهنه وسط حرفاتون می پرم. من همین امروز یه Xbox360 Arcade مال سال 2009 ماه می از توپخونه خریدم چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین:
    - دستگاه رو با یه دسته اصلی و چهار تا بازی و یه تبدیل پیریز برقش خریدم 378 تومن، به نظرتون چطور گرفتم؟
    - مدلهای Arcade حافظه ی داخلیشون 256 باید باشه ولی اینی که خریدم 512 روشه؛ جریان چیه؟ مشکلی نباشه؟؟
    - دستگاه تا چند ساعت پشت سر هم کار کنه از نظر داغ شدن و احتمال سوختن قطعاتش مشکلی واسش ایجاد نمی شه؟ با توجه به اینکه جایی که دستگاه رو میذارم بسته هست و فقط جلوش بازه. (ناچارم)
    - ده تا بازی برتر Xbox 360 چی هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

می خواستم نظرتونو در مورد این بازی ها بدونم

نینجا بلید

رد فکشن

ولفنشتاین

جنگ ستارگان

با تشکر

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان سلام
    ببخشید پابرهنه وسط حرفاتون می پرم. من همین امروز یه Xbox360 Arcade مال سال 2009 ماه می از توپخونه خریدم چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین:
    - دستگاه رو با یه دسته اصلی و چهار تا بازی و یه تبدیل پیریز برقش خریدم 378 تومن، به نظرتون چطور گرفتم؟
    - مدلهای Arcade حافظه ی داخلیشون 256 باید باشه ولی اینی که خریدم 512 روشه؛ جریان چیه؟ مشکلی نباشه؟؟
    - دستگاه تا چند ساعت پشت سر هم کار کنه از نظر داغ شدن و احتمال سوختن قطعاتش مشکلی واسش ایجاد نمی شه؟ با توجه به اینکه جایی که دستگاه رو میذارم بسته هست و فقط جلوش بازه. (ناچارم)
    مبارك باشه !! به جمعمون خوش اومدی!!
    اما در مورد سؤال هات

1. به نظر من كه خوب خريدی ( البته از قيمت های‌ دقيق خبر ندارم ) ... حالا ايكس باكس رو خريدی ديگه قبلش بايد قيمت ميگرفتی‌ : دی
    2. والا نميدونم !! منم آركيد دارم مموريش هم 256 مگابايته ... حالا نميدونم چرا واسه تو 512 هست !!
    3. از من ميشنوی جاش رو تغيير بده يا خيلی كم بازی كن و هر 1 تا 1.5 ساعت يه بار هم به دستگاه استراحت بده ... ولی از همه بهتر اينه كه جاش رو تغيير بدی
    4. ايكس باكس خيلی خيلی بازی داره و هر بازی هم يه سبك متفاوتی داره ... چند صفحه قبل هم دوست خوبمون S.Y.K ليست خيلی خوب و كاملی از بازی های برتر هر سبك واسه ايكس باكس گذاشت كه ميتونی از اون استفاده كنی

می خواستم نظرتونو در مورد این بازی ها بدونم

نینجا بلید

رد فکشن

ولفنشتاین

جنگ ستارگان

با تشکر
    Ninja Blade : بيشتر سليقه ای هستش . من كه ازش خوشم اومد ولی كسانی رو ديدم كه از اين بازی خيلی بدشون مياد

Red Faction: يه بازی كه تخريب پذيريه خيلی ديدنی و خيره كننده ای داره ! تنها بديش اينه كه بعد از يه مدت بازی جذابيت اوليش رو از دست ميده و مأموريت ها تكراری ميشن

Wolfenstein: بازيه متوسطی هست ... گيم پلی خوبی داره اما گرافيكش جالب نيست . اگر از طرفدارای نسخه ی قديمی اين بازی باشی فكر نكنم ازش خوشت بياد ولی‌ ارزش بازی كردن رو داره

Star Wars The Force Unleashed : بازی نكردم و اطلاعات كاملی از بازی ندارم

12. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان سلام
    سلام دوست عزیز
    1-بهتره سوالات مروط به قیمت رو در این تاپیک مطرح کنید
    کد:
    اما قیمتی که شما خریدید قیمت خوبی بوده و همچنین طبیعی
    2-فکر نکنم مشکلی باشه.بعضی وقتا که یه مشتری میاد تا ازشون چیزی بخره اگه نداشته باشن از روی یه کنسول بر میدارن و بعدا یه چیز دیگه میذارن جای اون.احتمالا این یکی هم همین طوری بوده.که مشکلی هم نیست
    3-متاسفانه مکانی که شما ایکس باکستونو قرار میدید بدترین مکان ممکن هست. و من که بیشتر از نیم ساعت در این مکان صلاح نمی بینم.این طوری کنسول به شدت حرارتش بالا میره و خدایی نکرده احتمال سه چراغه شدن بالا میره.تا اونجایی که ممکنه کنسول رو در فضای باز قرار بدید
    4-این 10 تا بازی برتر ایکس باکس از نظر من + سبک هاشون
    1-GEARS OF WAR 2(TPS
    2-THE DARKNESS(FPS
    3-HALO 3(FPS -- بازی سلیقه ایه و بستگی به شما داره.ممکنه این بازی به هر کسی نچسبه
    4-CALL OF DUTY 4 MODERN WAR FARE(FPS
    5-HALO WARS(STRATEGY
    6-FIGHT NIGHT ROUND 4(SPORT
    7-FIFA 9(SPORT
    8-NINJA GAIDEN 2(THIRD PERSON ACTION
    9-GEARS OF WAR 1(TPS
    10-FABLE 2(RPG
    شما همچنین می تونید در آدرس زیر این بازیها یا بازی های دیگه رو پیدا و درباره ی اونها بیشتر اطلاعات جمع کنید
    کد:
    موفق باشید دوست عزیز
    Last edited by S.Y.K; 19-08-2009 at 20:34.

14. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •