سرور آسياتك پابليك٢ هم داره : 10.8.101.18:25015
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سرور آسياتك پابليك٢ هم داره : 10.8.101.18:25015
دوست عزيز اولا آدم همه رو نبايد به يك ديد ببينه اينكه چيتر هست تو سرور شكي نيست ولي همين سرور كه شما ميگين اولين سرور ايران هست كه علاوه بر اس ايك اي ٢ تا آنتي چيت ديگه هم داره .كسي هم اطلاع نداره.
ادمين ها هم تا بكسي شك ميكنن فوري چك ميكنن اگه چيتر باشه بن ميشه.اتفاقا بخاطر اعتراض هست كه ادمين ها رو وادار به چك كردن ميكنه ن اين چيزي كه شما ميگين.
در مورد سرور خارجي بايد بگم كه من خودم كه پينگ تو سرورهاي ايران ٤٠ هست تو سرور هاي خارجي تو بهترين حالت ٣٠٠ هست.
قضاوت با خودتون
شما تنظيماتتون درست نيست براي تنظيم ميتونين از روش زير استفاده كنيد:
option>>video
renderer رو حالت opengl و resolotion رو حالت ٨٠٠×٦٠٠ و color qulality رو حالت highest(32bit)
اين تنظيمات رو انجام بدين بهتر ميشه
سلام من چطور میتونم یک سرور زامبی داشته باشم؟
میشه از جایی دانلود کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
بهترینش همین مال رومانی هست سرور های خوبی داره و پینگشون عالی هست
ادمین هاش دیر متوجه میشن اونهایی که من دیدم طرف تو مپ ایم 40 تا رو زده مثل اب خوردن وقتی اعتراض میکنم تازه میکنه میگه ایم داشته
بعدم تو یه دست معمولی طرف رو زدم خونش 40 هست بعد دیدم دوباره 100 شد وقتی اعتراض میکنم گگ میکنن بعدم بن
میدونی سرور هاش خوبه ولی بعضی از ادمین هاش نوب هستن
من قبل از این که این سرور ها راه بیوفته یه سرور رومانی بازی میکردم چیزی به اسم لگ و پینگ بالا نبود
پیدا میکنم میزارم براتون
آي پي زامبي با پينگ زير ٦٠ و كيفيت بالا: 10.8.101.18:27017
همه هم ايرانين.
ببخشید یعنی زامبی رو آن بازی کنیم؟؟
سلام
می خواستم از دوستان خواهش کنم که اگه میتونند لینک یه نقشه با مشخصات زیر رو واسم قرار بدند
1. یه نقشه بود که روی زمین همش اسنایپ ریخته و فقط کافیه اونو برداری و از بین چند ضلعی ها به دشمنت شلیک کنی
( کلا هر چی نقشه که توش اسنایپ ریخته رو میخوام)
2. یه نقش که روی زمینش کلاش ریخنه و میتونی با برداشتن اونا به دشمنت شلیک کنی
سلام اولی رو میدونم awp_india
دومی نمیدونم هزار تا میتونه باشه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)