قرار اطلاعاتی که رد و بدل میشه بدرد دیگران هم بخوره و احیانا با سرچهای گوگل و .. مشکلاتشون را حل کنند پس ایجاد گروه مورد نظر خیلی مناسب به نظر نمی رسه
قرار اطلاعاتی که رد و بدل میشه بدرد دیگران هم بخوره و احیانا با سرچهای گوگل و .. مشکلاتشون را حل کنند پس ایجاد گروه مورد نظر خیلی مناسب به نظر نمی رسه
ببخشىد الان ازاىرانسل برام پىام آمد که درازاى بسته اىنترنت دو گىگاباىتى پانصد ودوازده مگاباىت هدىه مى گىرى!!
Last edited by mohamad1384; 12-01-2015 at 13:19.
سلام آقا رضا
منتظر جوابتون هستم
چالوس در حال حاضر بگیر نگیر داره 3جی و ضعیف هست
هچرود 3جی بود تا نزدیکای نمک آبرود که 4جی شد البته 2مگ بیشتر نداد سرعت
از کلار آباد تا شهسوار که 4تا شهر هست (کلار آباد - متل قو - عباس آباد - نشتارود) 2جی بود
شهسوار هم امروز 4جی رو تست کردم 12مگ بهم داد پوشش هم عالی بود
مهندس برنامه ای برای متل قو (سلمان شهر) و عباس آباد ندارید ؟! آیا توی برنامه هستن ؟!
حالا نه صرفا گروه لاین می تونیم یه صفحه اجتماعی درست کنیم که تاریخچه هم ازش باقی بمونه برای جستجوها مثل توییتر یا فیسبوک
من به دنبال اینم که نظم داده بشه به اطلاع رسانی های اصلی و سوالات و پاسخ هاشون دسترسی هم بهش آسون تر باشه
الان اینجا هم دچار مشکله مثلا یکی میاد یه خبر مهمی رو منتشر می کنه همه افرادی که در 1هفته چک می کنند تاپیک نمی تونند ازش مطلع بشند چون بحث چندین صفحه جلو رفته
ولی وقتی مثلا صفحه رسمی داشته باشه اینجا خود بنده نکاتی که همه باید بدونند میام در صفحه اجتماعی میزارم که 1سوال چند بار توسط افراد مختلف پرسیده نشه
مثلا پوشش شبکه در مشهد و زمان رسیدن به پوشش مناسب
صد البته این تاپیک هم باید باشه بلکه اگر ما یه صفحه اجتماعی داشته باشیم مکمل این تاپیک میشه
حرف شما هم کاملا درسته بنده از این نظر بهش نگاه نکرده بودم با توجه به فرمایش شما فکر میکنم راه اندازی پیج رسمی فیسبوک کار خوبی می تونه باشه
بازم بنده از نظرات دوستان استفاده میکنم چون قطعا چند تا عقل بهتر از 1عقل کار میکنه![]()
راه اندازی گروه از چند نظر هم خوبه، یه سری تست ها و تجربیات و سوال و جواب هایی که نمیشه اینجا بیان کرد رو میشه اونجا گفت و اینکه توی گروه ارسال عکس و و پرسش و پاسخ راحت تر از انجمنه
خیلی ممنون
قطعا همینطوره
بنده هم ساخت گروه رو منتفی نمی دونم بچه هایی که آی دی شون هم دادم یادداشت کردم
می تونم گروه هم داشته باشیم برای گفتگوهای خصوصی تر که باید اعضای سایت درجریانش باشند و نه مهمان ها
و صفحه فیسبوک هم باشه در یک قالب رسمی تر برای پاسخ سوالات پر تکرار و اطلاع رسانی ها و...
می تونید یه تاپیک جدا به اسم "اخبار نسل 3 ایرانسل" تو انجمن ایجاد کنید که فقط مخصوص اخبار مهم و چکیده موضوعات مهم اینجا باشه کسی هم اجازه سوال و پاسخ رو اونجا نداشته باشه
-------------
ای دی لاینم پی ام کردم
اقا رضا این سوالو اگر اطلاعی دارید لطفا جواب بدید
سرعت هر سه اپراتور پایینه همراه اول یه ذزه بهتره
این ایرانسل هم ملت را احمق فرض کرده با این بسته های جدیدش
200 مگ 5 هزار تومن
350 مگ 7 هزارتومن
500 مگ 10 هزار تومن
1 گیگ 13 هزارتومن
1200 مگ 16 هزارتومن
2 گیگ 20 هزارتومن
5 گیگ 40 هزارتومن
از این بسته ها هچکدامش به صرفه نیست ایرانسل بجای کاهش قیمت بسته هاش چندتا بسته حجم کمتر با قیمت بالا اضافه کرده اینجور که معلومه ایرانسل اصلا تمایلی به کاهش قیمت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)