سرعت اینترنت مخابرات مُرد از بس که جان نداشت.
سرعت اینترنت مخابرات مُرد از بس که جان نداشت.
شما از ضحی دارید ؟؟؟؟؟؟
برای منم خیلی افتضاحه
زنگ زدم پشتیبانی میگه هیچ کس تماس نگرفته لابد مشکل شما ( یعنی من ) از سیستمتون یا سیم کشیتون و .... هست و گرنه کس دیگه ای هم تماس میگرفت !!!!!!!!!!!!!!!
خوب برا چی زنگ نمیزنید اعتراض کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از ماناماد دارم.از بارسی مخابرات تماس گرفتن که مشکلی ندارید سر قضیه شکایت من هر چی میندنستم را بهشون گفتم.آخرش گفت مشکلات را بر طرف میکنیم و گفت اون 4روز را هم بهت بر می گردونیم.حالا ببینیم واقعا عمل میکنند یا نه ؟اما دوستان اگه دید پشتیبانی یا قسمت فروش بهتون تو هین یا کارتون را انجام نداد حتما به بازرسی مخابرات شکایت کنید.
اين افت سرعت سراسريه ديشب سرعتم از20بالاتر نميرفت يه دفعه ميرفت 100بعد گير ميكرد ميشد 0-20
شما چطور میگید سرعتتون کمه؟ توی کدوم شهر هستید؟ یکی از فایملامون مخابرات داره هیچ مشکلی نداره حتی افت سرعت! منم تازه میخوام فردا برم شاتل تخلیه کنم مخابرات بگیرم.
سلام دوستان
سرعت دانلود ۲مگابایت این شرکت چند کیلوبایته؟ایا فقط مخابرات روی کافو نوری سرویس میده؟
یه سوال دیگه من اینترنت برای یه پژوهش سرا میخوام من رفتم مرکز مخابراتی ولیعصر اونا گفتن برو یه جایی به اسم شرکت ماماناد یا ماناماد والا درست متوجه نشدم
ادرسش تو اهواز اینه؟طالقانی نبش حافظ؟پلاک چند؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
مخابرات معمولا" سرعت واقعی میده یعنی 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت رسما" .... ولی 230 اینا میده
راستش چون برای پژوهش سرا میخواید مخابرات قطعی و مشکلات زیاد داره و بیشتر بدرد دانلود میخوره البته این نظر شخصی منه بقیه دوستان هم نظر بدن لطفا"
ممنون از جوابتون با این حساب شرکت های دیگه روی کافو نوری ای دی اس ال نمیدن؟
هزینه خط جدید چقدره؟
دیشب اینترنت من خود به خود هر 5 دیقه یه بار قطع میشد
جالبه من ۲۵۶نامحدود از صبانت دارم سرعت دانلودش ۲۳۰کیلوبایته!حیف که برای این خط نمیشه از اون شرکت کشید...
کسی هزینه کشیدن خط جدید و مدت زمان نصبش رو میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)