خوش به حال ترکیه
بله
خير
محاله این روزنامه ها و خبرنگارا و مربی های عوضی (نمونه ی عالی برای این، دایی!پر ادعا
) بذارن قطبی موفق بشه...
قطبی دیوانه بود که اومد ایران، ایران لیاقت مربی هایی مثل قطبی رو نداره...
پس از این که مسوول دفتر رئیس فدراسیون فوتبال به عنوان سرپرست تیم ملی بانوان ایران انتخاب شد، منابع خبری از انتصاب "سید مصطفی طباطبایی"برادر همسر علی کفاشیان به عنوان سرپرست تیم جوانان فوتبال ایران خبر دادند.
به گزارش شبکه ایران، پس از این که مسوولان فدراسیون فوتبال" ثمینیپور" مسوول دفتر رئیس فدراسیون فوتبال را به عنوان سرپرست تیم بانوان ایران انتخاب کردند بسیاری از منتقدان فدراسیون فوتبال رفتار و نوع نگاه مدیران فدراسیون به مقوله سرپرستی تیمهای ملی را کاملا آماتورگونه توصیف کردند و اعلام کردند در حالی که پیشکسوتان فوتبال ایران خانه نشین شدند نباید افراد بی نام و نشان و بدون سابقه به عنوان سرپرست تیم ملی انتخاب شوند.
در حالی که هنوز این مساله نزد افکارعمومی باقی مانده است و کسی متوجه دلیل این انتخاب نشده است از فدراسیون فوتبال خبر میرسد رئیس فدراسیون فوتبال که از بدو فعالیت خود را برادر همسر خود را به عنوان مدیر امور مالی و اداری فدراسیون فوتبال انتصاب کرده بود؛در تصمیمی غیر منتظره " سید مصطفی طباطبایی" برادر همسر خود را با حکمی رسمی به عنوان سرپرست تیم جوانان ایران منصوب کرد تا برادر همسرش در فدراسیون فوتبال صاحب دو شغل شود.
نکته جالب در ماجرای انتصاب "طباطبایی" به عنوان سرپرست تیم ملی جوانان ایران اینجاست که وی این مساله را بدون اشکال تلقی میکند و در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران میگوید:" من حدود سی سال است که با کفاشیان کار میکنم،ما 45 سال پیش با هم همکلاس بودیم پس دلیلی ندارد به این مساله ایراد بگیریم، اگر شما به رابطه فامیلی من با او ایراد میگیرید باید بدانید که من با کفاشیان 20 سال است که فامیل هستیم."
سرپرست تیم جوانان در ادامه با اشاره به این که تواناییهایی بسیار زیادی در امور مدیریتی دارد، مسوولیت سرپرستی تیم جوانان را کاری عادی و معمولی تلقی میکند و در این خصوص میگوید:" این کار نیاز به تخصص و دانش ندارد؛ من تجربه همراهی این تیمها را دارم، پس زیاد نباید نسبت به این مساله حساس شد."
وی در بخش دیگری مدعی میشود که برای فعالیت در فدراسیون فوتبال هیچ پولی دریافت نمیکند و همانطور که رئیس فدراسیون فوتبال جقوق نمیگیرد او هم ریالی برای کار کردن در فوتبال ایران دریافت نمیکند.
با مرور سخنان سرپرست تیم فوتبال جوانان ایران این سوال به وجود میآید که در فدراسیون فوتبال چه اتفاقاتی در حال وقوع است؟ در حالی این روزها پیشکسوتان فوتبال ایران مجبورند به دلیل بی مهری مسوولان فوتبال ایران به خانه نشینی خود ادامه دهند چرا باید فردی در فدراسیون فوتبال به دلیل ارتباطات خانوادگی خود با رئیس فدراسیون فوتبال صاحب دو سمت شود و از امتیازات ویژه آقای رئیس برخوردار شود؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا پدرمون درومد ، اینقدر تاسف خوردیم وگفتیم متاسفیم
تو فوتبال ایران همه چیز رو رابطه ولابی تعیین میکنه ونهایتا نتیجه این لابی ها و انتصاب هایی که با رابطه انجام میشن ، به خاک نشستن فوتبال ایرن هست . نمونه بارزش دایی بود که قدرتمندترین لابی کننده در ورزش جهان هست ودیدیم که با لابی ورابطه ونه معیار فنی مربی تیم ملی شد وتیم ملی رو نابود کرد و البته با لابی بازطی یکی از اقوام خودشونو سرپرست تیم ملی کرد ،
تف به هر چی لابی کننده ، بی شرفه
تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم اگه انتصابات فامیلی نباشه باید تعجب کرد
وگر نه این که تعجبی نداره همه جاش همینه![]()
یه چیز جالب دیگه در مورد لابی هم در باشگاه پرسپولیس بدونید بد نیست !!
سخنگوی باشگاه پرسپولیس ( علی پور ) باجناق کاشانی هست ، البته از صد شغله بودن بعضی ها هم نگذریم ، که جوونها رو به خاک سیا نشوندن و خودشون از این ور میگن ،کسی حق نداره 2 شغل داشته باشه ، اما به خدا مشکل ما از دو شغله ها نیست ، مشکل از 100 شغله هاست ، اگه همه اینا که 100 شغل دارن ، 2 شغل داشتن ، جوان بیکار پیدا نمیشد .
به حضرت عباس قسم من وقتی خواستم از بدبختی وفلا کت وام بگیرم ، کسی ضامنم نشد ، چون گفتن تو بیکاری ، آدم حتی ضامن کارمند نمیشه ، چه برسه به تو ( مدرکم هم بالاتر از دیپلم هست )
اما میبینیم ، چند شغله ها پدر مارو دراوردن ، خیلی ها هم پول با دزدی میزنن تو جیب ، اما کسی مثل دایی علنا 3 ملیارد میخواد تو جیب بزنه و ککش هم نمگیزه وطلبکار هم هست ، اما بدبختی مثل من برای 1 ملیون وام کسی ضامنش نمیشه
خدا نکنه تو این کشور یکی اتفاقیم که شده با یکی فامیل دربیاد اونوقت اسمش میشه انتصاب فامیلی! حالا به این مورد خیلی کار ندارم
با حرفات موافقم کاملا ....ولی جدا دیگه این بحث علی دایی رو سرایت نده به بقیه تاپیک ها
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
نمیگیم که انتصاب حتما اگه فامیلی باشه بده.
میگیم انتصابی که بر اساس شایسته سالاری نباشه و فقط بر اساس زد و بند صورت میگیره بده![]()
دوست من این فامیل کفاشیان هر کاری بکنه وکمر به نابودی تیم ملی ببنده باز هم در برابر نابودی که دایی از تیم ملی کرد هیچی نیست ، برای همین تو هر زمینه ای که صحبت از لابی ورابطه بشه ، باید بحثی هم از پای ثابت قضیه علی دایی نیز بشودبا حرفات موافقم کاملا ....ولی جدا دیگه این بحث علی دایی رو سرایت نده به بقیه تاپیک ها
فوتبال ایران با وجود داورهای احمق و رشوه گیر مثل مظفری زاده به هیچ جا نمیرسه
ان شا الله این داور احمق تو همین دنیا به سزای اعمالش برسه و رشوه هایی که بابت قهرمان کردن پیروزی و نفت گرفته تو گلوش گیر کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)