تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 851 از 870 اولاول ... 351751801841847848849850851852853854855861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,501 به 8,510 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوش به حال ترکیه

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

محاله این روزنامه ها و خبرنگارا و مربی های عوضی (نمونه ی عالی برای این، دایی! پر ادعا) بذارن قطبی موفق بشه...

قطبی دیوانه بود که اومد ایران، ایران لیاقت مربی هایی مثل قطبی رو نداره...

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض یک انتصاب فامیلی در فدراسیون فوتبال

پس از این که مسوول دفتر رئیس فدراسیون فوتبال به عنوان سرپرست تیم ملی بانوان ایران انتخاب شد، منابع خبری از انتصاب "سید مصطفی طباطبایی"برادر همسر علی کفاشیان به عنوان سرپرست تیم جوانان فوتبال ایران خبر دادند.

به گزارش شبکه ایران، پس از این که مسوولان فدراسیون فوتبال" ثمینی‌پور" مسوول دفتر رئیس فدراسیون فوتبال را به عنوان سرپرست تیم بانوان ایران انتخاب کردند بسیاری از منتقدان فدراسیون فوتبال رفتار و نوع نگاه مدیران فدراسیون به مقوله سرپرستی تیم‌های ملی را کاملا آماتورگونه توصیف کردند و اعلام کردند در حالی که پیشکسوتان فوتبال ایران خانه نشین شدند نباید افراد بی نام و نشان و بدون سابقه به عنوان سرپرست تیم ملی انتخاب شوند.

در حالی که هنوز این مساله نزد افکارعمومی باقی مانده است و کسی متوجه دلیل این انتخاب نشده است از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد رئیس فدراسیون فوتبال که از بدو فعالیت خود را برادر همسر خود را به عنوان مدیر امور مالی و اداری فدراسیون فوتبال انتصاب کرده بود؛در تصمیمی غیر منتظره " سید مصطفی طباطبایی" برادر همسر خود را با حکمی رسمی به عنوان سرپرست تیم جوانان ایران منصوب کرد تا برادر همسرش در فدراسیون فوتبال صاحب دو شغل شود.

نکته جالب در ماجرای انتصاب "طباطبایی" به عنوان سرپرست تیم ملی جوانان ایران اینجاست که وی این مساله را بدون اشکال تلقی می‌کند و در گفت و گو با خبرنگار شبکه ایران می‌گوید:" من حدود سی سال است که با کفاشیان کار می‌کنم،ما 45 سال پیش با هم همکلاس بودیم پس دلیلی ندارد به این مساله ایراد بگیریم، اگر شما به رابطه فامیلی من با او ایراد می‌گیرید باید بدانید که من با کفاشیان 20 سال است که فامیل هستیم."

سرپرست تیم جوانان در ادامه با اشاره به این که توانایی‌هایی بسیار زیادی در امور مدیریتی دارد، مسوولیت سرپرستی تیم جوانان را کاری عادی و معمولی تلقی می‌کند و در این خصوص می‌گوید:" این کار نیاز به تخصص و دانش ندارد؛ من تجربه همراهی این تیم‌ها را دارم، پس زیاد نباید نسبت به این مساله حساس شد."

وی در بخش دیگری مدعی می‌شود که برای فعالیت در فدراسیون فوتبال هیچ پولی دریافت نمی‌کند و همانطور که رئیس فدراسیون فوتبال جقوق نمی‌گیرد او هم ریالی برای کار کردن در فوتبال ایران دریافت نمی‌کند.

با مرور سخنان سرپرست تیم فوتبال جوانان ایران این سوال به وجود می‌آید که در فدراسیون فوتبال چه اتفاقاتی در حال وقوع است؟ در حالی این روزها پیشکسوتان فوتبال ایران مجبورند به دلیل بی مهری مسوولان فوتبال ایران به خانه نشینی خود ادامه دهند چرا باید فردی در فدراسیون فوتبال به دلیل ارتباطات خانوادگی خود با رئیس فدراسیون فوتبال صاحب دو سمت شود و از امتیازات ویژه آقای رئیس برخوردار شود؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به خدا پدرمون درومد ، اینقدر تاسف خوردیم وگفتیم متاسفیم

تو فوتبال ایران همه چیز رو رابطه ولابی تعیین میکنه ونهایتا نتیجه این لابی ها و انتصاب هایی که با رابطه انجام میشن ، به خاک نشستن فوتبال ایرن هست . نمونه بارزش دایی بود که قدرتمندترین لابی کننده در ورزش جهان هست ودیدیم که با لابی ورابطه ونه معیار فنی مربی تیم ملی شد وتیم ملی رو نابود کرد و البته با لابی بازطی یکی از اقوام خودشونو سرپرست تیم ملی کرد ،

تف به هر چی لابی کننده ، بی شرفه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو جایی که ما داریم زندگی میکنیم اگه انتصابات فامیلی نباشه باید تعجب کرد
    وگر نه این که تعجبی نداره همه جاش همینه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه چیز جالب دیگه در مورد لابی هم در باشگاه پرسپولیس بدونید بد نیست !!
    سخنگوی باشگاه پرسپولیس ( علی پور ) باجناق کاشانی هست ، البته از صد شغله بودن بعضی ها هم نگذریم ، که جوونها رو به خاک سیا نشوندن و خودشون از این ور میگن ،کسی حق نداره 2 شغل داشته باشه ، اما به خدا مشکل ما از دو شغله ها نیست ، مشکل از 100 شغله هاست ، اگه همه اینا که 100 شغل دارن ، 2 شغل داشتن ، جوان بیکار پیدا نمیشد .

به حضرت عباس قسم من وقتی خواستم از بدبختی وفلا کت وام بگیرم ، کسی ضامنم نشد ، چون گفتن تو بیکاری ، آدم حتی ضامن کارمند نمیشه ، چه برسه به تو ( مدرکم هم بالاتر از دیپلم هست )

اما میبینیم ، چند شغله ها پدر مارو دراوردن ، خیلی ها هم پول با دزدی میزنن تو جیب ، اما کسی مثل دایی علنا 3 ملیارد میخواد تو جیب بزنه و ککش هم نمگیزه وطلبکار هم هست ، اما بدبختی مثل من برای 1 ملیون وام کسی ضامنش نمیشه

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خدا نکنه تو این کشور یکی اتفاقیم که شده با یکی فامیل دربیاد اونوقت اسمش میشه انتصاب فامیلی! حالا به این مورد خیلی کار ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه چیز جالب دیگه در مورد لابی هم در باشگاه پرسپولیس بدونید بد نیست !!
    سخنگوی باشگاه پرسپولیس ( علی پور ) باجناق کاشانی هست ، البته از صد شغله بودن بعضی ها هم نگذریم ، که جوونها رو به خاک سیا نشوندن و خودشون از این ور میگن ،کسی حق نداره 2 شغل داشته باشه ، اما به خدا مشکل ما از دو شغله ها نیست ، مشکل از 100 شغله هاست ، اگه همه اینا که 100 شغل دارن ، 2 شغل داشتن ، جوان بیکار پیدا نمیشد .

به حضرت عباس قسم من وقتی خواستم از بدبختی وفلا کت وام بگیرم ، کسی ضامنم نشد ، چون گفتن تو بیکاری ، آدم حتی ضامن کارمند نمیشه ، چه برسه به تو ( مدرکم هم بالاتر از دیپلم هست )

اما میبینیم ، چند شغله ها پدر مارو دراوردن ، خیلی ها هم پول با دزدی میزنن تو جیب ، اما کسی مثل دایی علنا 3 ملیارد میخواد تو جیب بزنه و ککش هم نمگیزه وطلبکار هم هست ، اما بدبختی مثل من برای 1 ملیون وام کسی ضامنش نمیشه
    با حرفات موافقم کاملا ....ولی جدا دیگه این بحث علی دایی رو سرایت نده به بقیه تاپیک ها

---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

خدا نکنه تو این کشور یکی اتفاقیم که شده با یکی فامیل دربیاد اونوقت اسمش میشه انتصاب فامیلی! حالا به این مورد خیلی کار ندارم
    نمیگیم که انتصاب حتما اگه فامیلی باشه بده.
    میگیم انتصابی که بر اساس شایسته سالاری نباشه و فقط بر اساس زد و بند صورت میگیره بده

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با حرفات موافقم کاملا ....ولی جدا دیگه این بحث علی دایی رو سرایت نده به بقیه تاپیک ها
    دوست من این فامیل کفاشیان هر کاری بکنه وکمر به نابودی تیم ملی ببنده باز هم در برابر نابودی که دایی از تیم ملی کرد هیچی نیست ، برای همین تو هر زمینه ای که صحبت از لابی ورابطه بشه ، باید بحثی هم از پای ثابت قضیه علی دایی نیز بشود

در آغاز فعالیت marvan zhao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فوتبال ایران با وجود داورهای احمق و رشوه گیر مثل مظفری زاده به هیچ جا نمیرسه
    ان شا الله این داور احمق تو همین دنیا به سزای اعمالش برسه و رشوه هایی که بابت قهرمان کردن پیروزی و نفت گرفته تو گلوش گیر کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •