سلام به همگی
دوستان کسی تستی از ایسی میاکه سامر ادیشن داشته؟اگه ممکنه بگین در مقایسه با میاکه بلو سر تره ؟؟؟
ممنون از همگی
با تشکر از فرید عزیز به خاطر معرفی این ادکلن![]()
سلام به همگی
دوستان کسی تستی از ایسی میاکه سامر ادیشن داشته؟اگه ممکنه بگین در مقایسه با میاکه بلو سر تره ؟؟؟
ممنون از همگی
با تشکر از فرید عزیز به خاطر معرفی این ادکلن![]()
یه مناسب بهار و تابستون هم بهم معرفی کنین ممنون میشم ماکزیمم بودجم هم 170 80 تومنه
بودجه من متاسفانه محدوده و با توجه به قیمت ها انتخاب ها محدودتر!
بعد این همه تست ادکلن و بحث و پرسش و پاسخ ، 3-4 روز پیش تصمیم گرفتم لانویت تویلت رو بخرم. اول با پرفیوم شاپینگ تماس گرفتم ، علی رغم اینکه دیروزش 180 قیمت داده بود ، گفت قیمت رفته بالا و الان 190 ِ !به خاطر همین رفتم سراغ لیلیوم ، دیدم 100 میل رو زده 170 !
سفارشو ثبت کردم ، در حین اینکه قیمت ها و موجودی بروز بود ( ادعایی که لیلیوم داره ) ، امروز باهام تماس گرفتن که 100 میل موجود نیست و 200 میلش با قیمت مندرج سایت موجوده و شاید تا 5شنبه تو سفارش جدیدشون 100 میل بیارن؛ منتهی ، قیمتش 20-30 تومنی میره بالا.
بلافاصله با عطر نت ( تامین کننده جدید عطر و ادکلن چاره ) تماس گرفتم ، قیمتی که تو سایتشون هست ، 180 تومنه ، ولی طرف 230 تومن بهم قیمت داد. من که دیگه از همه جا ناامید شده بودم ، یه اس ام اس هم به عطرافشان دادم ( ساعت 5:30 ) . همین الان جواب داده که این ادکلن رو موجود دارن و قیمتش 220 !واقعا" حالم گرفته شد و کلا" حس خرید ادکلن از سرم پرید.
![]()
سلام
برای کسایی که از یه عطری خوششون اومده ، برای خرید عطرهای دیگه فکر میکنم برن کارهای طراح همون عطر رو تست کنند بد نباشه..
مثلا خودم به تازگی فهمیدم عطرهای olivier polge به سلیقه م میخوره.
سیلور سکنت ۶۰ هزار تومان
تستر لالیک ۱۰۰ هزار تومان
تستر بابری بریت زنانه پرفیوم ۱۱۰ هزار تومان
دیزل بریو قرمز ۹۰ هزار تومان
بلو ۳۷ درجه با بوی بلو شنل ۷۵ هزار تومان
اوپیوم ایو سن لورن ۱۱۰ هزار تومان
کسی از جریان این عطرهای بدون کارتن خبر داره؟ که به عنوان اصل میفروشن با قیمتی کمتر از نصف قیمت اصل !
از کجا میاد و کی میفروشه؟
Last edited by shahab1985; 06-03-2013 at 00:51.
فکرشو نکنبلو سرتره، هم از لحاظ پخش هم ماندگاری
با سلام
کسی جایی تو تهران میشناسه که ست های هدیه عطر مثل این رو بفروشه ؟با تشکر
ممنونم
اطلاعاتتون کامل و دقیق بود
حالا اسپری که جلوی عرق کردنو نمیگیره،درسته؟
من خودم اسپری رو ترجیح میدم چون مثه اینکه عوارضش کمتره ولی از بو داشتنش خوشم نمیاد،حالا نظر شما چیه؟کدوم رو تهیه کنم؟مام،رول یا اسپری؟
اگر روی اسپری نوشته باشه Antipirspirant (ضدّتعریق) این نوع اسپری نیز همون کار مام و رول رو انجام می ده و غدد عرق ریز رو مسدود می کنه و اگر روی لباس استفاده بشه لباس رو لکه می کنه.
اگر هدف شما از خرید اسپری خوشبو شدنه، به شما عطر، ادو پرفیوم (مایع عطر) ادو تویلت (مایع آرایش) ادو کلن (مایع کلن) رو پیشنهاد می کنم. چرا که ماندگاری بیشتری از اسپری دارند. ولی اگر از رایحه ی یک اسپری خاص خوشتون اومده یا به دلیل قیمت پایین قصد خرید اون اسپری رو دارید اوّل مطمئن بشید که ضدتعریق نیست و سپس خرید نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)