سرعت نت شما تازه خوبه !
سرعت نت 256 من :
![]()
سرعت نت شما تازه خوبه !
سرعت نت 256 من :
![]()
Last edited by vegas; 11-07-2011 at 13:03.
خوب منم 256 هستم
اما حتی بعضی سایت ها رو باز نمیکنه . افتضاح شده .
نمیدونم چرا هر دفعه که زنگ میزنم نمایندگی میگن برو cmd اونجا ببین time چند هست و منم میبینم که حدود 300 هستش و نهایتا میگه اینکه خوبه که . حتما مشکل از خودته ! اما مشکل از من نیست دیگه آخه بعدش زنگ میزنم مرکز پارس میگه افت سرعت داریم و از این جور چرت و پرت ها .
نه ديگه نظريه شما كلا رد ميشه
من خودم جزء اون 5 نفرم
ولي يه واقعيته كه الان شانس داشتن سرويس خوب از پارس انلاين به 1 درصد رسيده.
الان تو همين اشناهام 4-5 نفر پارس دارن ولي هيچ كدوم راضي نيستن.
ماله خودمم چون تازه مركزمون راه افتاده خوبه ولي شرط ميبندم تا چند ماه ديگه افتضاح ميشه.
براي من ديگه پارس ايستگاه اخره اگه اينم خراب بشه ميزنم تو كاره شاهواره اي يا چمدوني و ...
به این تست دقت کنید ( مال یکی از آشنایانه توی مالزی) ......( فقط پبنگش من یه نفرو کشته)
حالا فهمیدین چقدر بدبخت تشریف داریم.....
حالا این که تازه سرعتش پایین و پینگش بالاست توی سوئد و هلند دو تا تست دیدم هر دوتاشون پینگ روی 1 تازه اونی که توی سوئد بود میگفت اینجا اینترنت رایگانش 10 مگابیته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا همین مرگ بر امریکای خودمون اینترنت 1 گیگابیت به کاربران خانگیش میده اونم 360 دلار ناقابل
فکر کنم اگه مثلا همین سرعت رو پارس انلاین میخواست ارائه بده برای 10 گیگش ماهی 2 الی 3 میلیون رو میگرفت تازه فقط هم به کسایی میداد که.............................................. ...............بله دیگه!!!!!!!
خب دوست داری ، برو بگیر .
امیدوارم منطقه ما نباشی ، که به اندازه کافی سرعتمون پایینه !![]()
اتفاقا همولایتیه![]()
بدتر از آسیاتک گیرت نمیاد
جاااااااااااااااااان؟
کی؟
کیـــــــــــــــــــه
کسی نیست بابابزرگ ! برگرد !![]()
سرعت من قبل از ساعت 1 و قبل شروع ترافیک رایگان...
الان با سرعت 200 دانلود می کنم!
.
.
.
ادامه دارد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)