تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 851 از 2199 اولاول ... 35175180184184784884985085185285385485586190195113511851 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,501 به 8,510 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

این نظر رو تو وبلاگ ارسال کردم ایشالا بررسی بشه درغیر این صورت شکایت نامه پر می کنم تو وبسایت سازمان جرایم رایانه ای و ایشالا شما دوستان هم حمایت کنید .

سلام ، لطف کنید سرعت دانلود شبانه سرویس های 1 مگابیت رو محدود نکنید .
    بنده و خیلی از دوستان با استفاده از 2 مودم که یکی سرویس 512 و دیگری سرویس 1 مگابیت داره ، و هر دو در یک مکان قرار دارن و از یک آنتن سیگنال دریافت می کنند تست کردیم و دیدیم که سرعت سرویس 1 مگابیت در ساعات رایگان به شدت افت داره .

این خوب نیست که بنده 2 برابر سرویس 512 هزینه بدم ولی سرعتی نصف اون رو داشته باشم .
    لطفا تا آخر این هفته که قرار هست زیرساخت رو آپدیت کنید این مشکل رو هم برطرف کنید در غیر این صورت خیلی از مشتری های خودتون رو از دست خواهید داد و متاسفانه در انجمن های گفت و گوی زیادی کمپین های شکایت از شما در سازمان جرایم رایانه ای ثبت خواهد شد .

ما هزینه رو برای استفاده از یک سرویس معین پرداخت می کنیم .
    امیدوارم نظر بنده که به نمایندگی از سایر کاربران ارسال کردم بررسی کنید .
    درود .

2. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این مبین نت دیگه شب و روزش یکی شده و همیشه کم سرعته.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره..اینجا مملکت امام زمانه..در جهت پیشرفت وحشتناک ایران،تمام خطوط تلفن میهن اسلامی به فیبر نوری مزین شدن که مردم عزیز ایران حالشو ببرند و نتوانند از adsl استفاده کنند.(adsl, در کشور پیشرفته اسلامی جایز نیست).پس میریم سراغ وایمکس،..یک سال پیش وایمکس ایرانسل گرفته بودم که بعد از 6 ماه آنتن از روی مودم میرفت..6ماه با این مشکل سر کردم که هزار تا بهانه آوردند که....و آخرش معلوم شد مودم مشکل داره..حالا که یه سال گذشته میگن باید پول زور بدی و مودم جدید بخری..گارانتی هم که نداره بعد از یک سال....اینم ، کیفیت مودم های چینی و آشغالی که به مردم میدن 200 میخری ،2 سال دیگه یکی دیگه باید بخری ....رفتم سراغ gprs ...که اونم توی بیشتر مناطق سرعت پایین و در منطقه ما بیشتر اوقات اصلا وصل نمیشه اگرم بشه با سرعت افتضاح...آخرین گزینه وایمکس مبین بود که با تعریف هایی که اینجا شنیدم،از اونم پشیمون دارم میشم...............
    حالا واقعا باید لذت ببریم و تشکر کنیم از این دولت الکترونیک که میدونسته همه مردم ایران با سرعتهای خفن به اینترنت وصل میشوند...در ضمن بچه ها طبق راهنمایی های تلویزیون جمهوری اسلامی، که چند روزه داره تبلیغ میکنه معتاد اینترنت نشین و زیاد پای اون نشینید ( یعنی اگر یه صفحه وب ،9 ساعت طول کشید باز بشه ،شما بعد از یک ساعت کامپیوتر رو ترک کنید)و زیاد خودتون رو معتاد یه باز شدن صفحه ،نکنید.
    و این داستان و داستانها ادامه دارد.......
    اینها ربطی به امام زمان نداره.

6. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این نظر رو تو وبلاگ ارسال کردم ایشالا بررسی بشه درغیر این صورت شکایت نامه پر می کنم تو وبسایت سازمان جرایم رایانه ای و ایشالا شما دوستان هم حمایت کنید .
    شما کدوم شهر هستی ؟

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش منم شدیدا حمایتت میکنم... چون منم ۱ مگ دارم... همین که ساعت ۲ میشه حتی پیج رو هم به زور باز میکنه .. من شیراز هستم...

دوست عزیز شما درخواست میدی... ولی کو گوش شنواااا!!!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

با سلام

دوستان من دو تا مدم دارم ییکی باسرویس 512 طرح قدیمی هست و یکی که جدیدا 1 ماهه خریداری کردم با سرعت 2 مگ

مشکل اینجاست که چند شبه (فکر میکنم ساعت 9 یا 10 شب به بعد) که سرویس 2 مگ من آنتنش فوله ولی چند بار قطع و وصل میشه و بعد آنتن ثابت میمونه ولی به اینترنت وصل نمیشه در حالی که روزا خوبه و به اینترنت وصل میشه
    ولی با سرویس 512 با مودم دیگم مشکلی ندارم شب و روزش خوبه

حالا داستان اینو کسی میدون قضیه چیه روی سرویس های 2 مگ حساس شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کارایی میکنن ؟؟؟؟/ چه خبره ؟؟ کسی در این زمینه چیزی میدونه ؟/////////

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا منم دو مگ دارم .. با مودم اوت دور 512 داشتم کسی به کارم کار نداشت 96 کیلوبایت در ثانیه میکشیدم ... الان دم به دقیقه مودم از شبکه قطع میشه و تو ساعات رایگان سرعتش به همون 50هم نمیرسه .. من به شما قول میدم ضریب اشتراک های دو مگابایت 1 به ده هست و اینکه عمدا بعضی وقت ها که میبینن داری با 400 کیلوبایت دانلود میکنی مودم رو از شبکه قطع میکنن ... اگر پای سیستم باشی که میتونی یک کاریش بکنی ولی اینکه صبح بیدار بشی میبینی هیچی دانلود نشده
    من اشتباه کردم 512 4 گیگ داشتم کردم دو مگ دو گیگ ... الان 512 4 گیگ هم برداشتند سرویسش رو دیگه نمیدونم چی کار کنم 20 روزه هم دو گیگم تموم میشه تازه هیچ غلطی هم تو روزا نمیکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خدا کنه بعد این قطعی یک هفته ای وضعیت خوب بشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    امروز چرا این طوری شده سرعت؟ دیشب هم که تا ساعت 12 وصل نمیشد . مال شما هم اینطوری بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اینها ربطی به امام زمان نداره.
    تایید میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •