تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 851 از 1049 اولاول ... 351751801841847848849850851852853854855861901951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,501 به 8,510 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام .مرسی با مشاوره شما 428 جامو خریدم با امپ اونکیو 313. الف-پلیر 450 پایونیر دو تا خروجی HDMI داره یکی main یکی sub.من main رو با کابل دایو به آمپ وصل کردم ولی تو دفترش نوشته اگربا دو تا کابل جداگانه main رو به tv وصل کنی وsub رو به آمپ صدا و تصویر بهتر میشه،می خوام بدونم این تفاوت چقدره؟ ارزش یک کابل دیگه خریدن رو داره؟
    ب-سوال بعدیم اینه که وقتی بلو ری کپی اواتار رو میدیدم صدا به 3/4 که میرسید بعضی وقتا بلند گو سوت میکشید،مشکل از کجاست؟ باند ،آمپ یا سورس؟ این مشکل تو موزیک هم هست تو صدای زیاد بلندگو خرخر میکنه؟ ج-من فیلم هایhd زیاد دیدم حتا با حجمهای بالای 10گیگ با تصویر خوب آشنام اما با صدای خوب نه خیلی، یه بلو ری کپی تو صدا خیلی متفاوته با یک فیلم دانلودی حتا با صدای dts ،میخوام بدونم بلوری اصل با کپی تا چه حد متفاوتن؟
    سلام مبارک باشه.انشالله به شادی استفاده کنی.
    1-تفاوت هارو باید درک کرد.خیلی وقت ها هزینه های زیادی برای تغییرات کوچیک انجام میشه.پیشنهادم اینه اگر از نظر هزینه مشکلی نداری کابل رو تهیه کن.
    2-احتمالا شما بیشتر از توان بلندگو بهش جریان میدی.
    3-تفاوتش به اندازه تفاوت فیلم دانلودی با بلوری نیست ولی در این مورد هم مثل مورد اول میگم باید تفاوت هارو درک کنی.برای امتحان یه فیلم ارجینال بگیر و با کپیش مقایسه کن.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان تلویزیوننم سونی ex720 سونی هست
    میخوام سینمای پایونر بگیرم مدل 727 یا 424
    انتظارات :میخوام صدای برنامه های تی وی از سینما پخش بشه و کیفیت صدای خوبی داشته باشه -- پخش فیلم سه بعدی در حد قابل قبولی باشه و زیر نویس هم پخش کنه
    بنظر شما انتخابم درسته ؟ اگه امکان داره راهنمایی کنید

یه چیز دیگه اگه از بانه مدل e985 سونی را بگیرم چطوره؟
    سلام.
    گزینه های درستی انتخاب کردی.
    پیشنهاد اینه از بانه خرید نکنی با توجه به اینکه جنس فیک به ووفر پیدا میشه.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrsib66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سینما خانگی میخواستم واینها برام مهمه:
    1- باندهای عقب بی سیم باشه(قطع و وصلی و نویز نداشته باشه) البته اگر همه باندهاش بی سیم باشه هم خوبه
    2-استفاده من فیلم دیدنه و موسیقی گوش نمیدم و انتظار دارم صدای سینمایی خوبی بهم بده که منو تو فضای فیلم قرار بده
    3- اوپتیک پلیرش قوی باشه که با کوچیکترین خشی گیر نکنه
    4-ظاهرش هم قشنگ باشه
    لطفا چندتا چیشنهاد بهم بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من برای دوستم یه سینمای وایرلس خریدم اصلا راضی نیست صدای باندهای عقب با وجود اینکه دقیقا عین باندهای جلو هستن ولی نصف صدای باندهای جلو رو دارن
    تازه باندهای عقب بیسیم بیسم هم نیستن!!
    باید از گیرنده وایرلس به باندهای عقب سیم بکشی
    از جلو دستگاهم که رد میشی صدای باندهای عقب قطع میشه
    خلاصه از من به شما نصیحت پول اضافه بابت وایرلس ندین که مثل این دوست ما پشیمون میشین

7. این کاربر از hs1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من سینمای خانگیم ال جی مدل 870 هست . فیلم های HD رو از طریق هارد به تلوزیون وصل میکنم و میبینم و صدا رو هم با کابل اپتیکال از سینما میگیرم که شش کاناله پخش بشه . جدیدا متوجه شدم فیلم های HD با صدای شش کاناله با فرمت AAC خیلی خوب پخش میشه و باندهای عقب هم صدا رو تفکیک شده پخش میکنن . اما فیلم با صدای فرمت DTS از باندهای عقبی پخش نمیشه و فقط باندهای جلو صدا رو پخش میکنن .

فکر میکنید مشکل از چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من سینمای خانگیم ال جی مدل 870 هست . فیلم های HD رو از طریق هارد به تلوزیون وصل میکنم و میبینم و صدا رو هم با کابل اپتیکال از سینما میگیرم که شش کاناله پخش بشه . جدیدا متوجه شدم فیلم های HD با صدای شش کاناله با فرمت AAC خیلی خوب پخش میشه و باندهای عقب هم صدا رو تفکیک شده پخش میکنن . اما فیلم با صدای فرمت DTS از باندهای عقبی پخش نمیشه و فقط باندهای جلو صدا رو پخش میکنن .

فکر میکنید مشکل از چیه ؟
    احتمالا تلویزیون شما ساپورت نمیکنه.

داره خودمونی میشه masoud49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام. من یک اونکیو sr309 خریدم با جامو 606 و مستحضرید که سیستم DTS هست. حالا این آمپ بعد از چند روز که کار کرد بلندگو سنترش در تمام سوییچ هاش صدای فش فش از توش میاد و این هیچ ارتباطی به کابل و تجهیزات جنبی و برق نداره چو همه رو امتحان کردم و با زدن به برق بدون ورودی این صدا میاد. و موضوع دوم این که از روی ریموت سوییچ هاش موقع دیدن فیلم قاطی میکنه و عوض نمیشه البته از روی خود دستگاه عوض میشه. به نظر شما چکار باید بکنم؟
    ضمنا من مشهد هستم. از کمک و راهنمایی شما تشکر میکنم.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. من یک اونکیو sr309 خریدم با جامو 606 و مستحضرید که سیستم DTS هست. حالا این آمپ بعد از چند روز که کار کرد بلندگو سنترش در تمام سوییچ هاش صدای فش فش از توش میاد و این هیچ ارتباطی به کابل و تجهیزات جنبی و برق نداره چو همه رو امتحان کردم و با زدن به برق بدون ورودی این صدا میاد. و موضوع دوم این که از روی ریموت سوییچ هاش موقع دیدن فیلم قاطی میکنه و عوض نمیشه البته از روی خود دستگاه عوض میشه. به نظر شما چکار باید بکنم؟
    ضمنا من مشهد هستم. از کمک و راهنمایی شما تشکر میکنم.
    شما با فروشنده تماس بگیر و مشکل مطرح کن اگر امکانش باشه برات تعویض کنه

داره خودمونی میشه mrsib66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی واقعا مطلب من ارزش جواب دادن نداشت!!!!!!!!!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی واقعا مطلب من ارزش جواب دادن نداشت!!!!!!!!!
    سوال شما یکم تکرای که میشه در پست های قدیمی جوابشو پیدا کرد.
    در حال حاظر سینما های محدودی در بازار هست که بایدخودتون مدلی که مورد نظرتون هست پیدا کنید چون مدل ها محدود هستند و نمیشه رنج گسترده ای پیشنهاد داد.
    دوران لنز قوی دیگه تموم شده و اکثرا فیلم روی فلش و هارد نگاه می کنند.
    افرادی هم که دیسک اصل میخرند معمولا از محصولات کلاس بالا استفاده می کنند که مشکل خرابی کمی دارند.

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •