تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 851 از 1137 اولاول ... 351751801841847848849850851852853854855861901951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,501 به 8,510 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد عربی گاج هم برای دوم و سوم سبز داره که مطالبش رو گفتم علاوه بر این کتاب عربی اختصاصی کنکور هم داره که سفید رنگه و کتاب خیلی کاملیه , تست هم داره

از نظر تجربه برای اینکه کتاب رو فول بشید اول ترجمه ی متن درس و تمرینات رو بخونید بعد در مرحله ی بعد جمله به جمله اعراب و تحلیل صرفی کنید ما سوم چون وقت زیاد داشتیم و زود کتاب رو تموم کردیم رسیدیم یه بار دوره کنیم . از اونجایی که عربی قواعد خیلی مضخرفی داره مخصوصا صرف افعال اینا رو باید بلد باشین حتما از راهنمایی (تمام زمانهای افعال . نقلی و بعید و استمراری ...)

2. این کاربر از pourya.3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

9

من با اين معتل ها مشکل دارم هر کاری ميکنم بی فايده هست در مجموع سه ساعت معتل خوندم اما انگار نه انگار
    منابع مطالعاتی: جزوه ی دبير+ درسنامه های بانک تست خيلی سبز
    راهکاری هست؟ يا اصلا" اين مبحث رو کنار بذارم
    با بقيه ی مباحث عربی مشکلی ندارم
    دفعات قبل با اينکه اصلا" سر وقت عربی چه در تابستون چه در پيش (امسال) نرفته بودم 20-30 ميزدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم با عربی خیلی مشکل پیدا کردم به نظرتون چیکار کنم.ایاد فیلی دارم می خونم ولی برخی مباحث رو خلاصه گفته و جواب تست ها رو اونجور که باید تشریح نکرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای هندسه و گسسته از پایه تا پیش برای کنکور چه کتاب هایی را پیشنهاد می کنید ؟

یک کتاب برای آزمون های چند سال گذشته دانشگاه آزاد با پاسخ اگه میشه معرفی کنید. آیا مهنس بازرگانی برای شیمی دوم کتابی داره چون تو سایتشون ندیدم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یک کتاب برای آزمون های چند سال گذشته دانشگاه آزاد با پاسخ اگه میشه معرفی کنید. آیا مهنس بازرگانی برای شیمی دوم کتابی داره چون تو سایتشون ندیدم
    بازرگان داره هم تست هم آموزش
    گسسته واس کنکور آموزش رمزینه خیلی خوبه یه کتاب تست هم کنارش اگه وقت داری خوبه اما همون کتاب کلاس رمزینه عالیه
    هندسه 1 و 2 مبتکران فرهاد ابولقاسمی
    تحلیلی فار خوبه آموزشش ولی اگه تست هم می خوای اون مبتکران جلد صورتیه تو پاسخنامش آموزشم داره
    در ضمن اگه معلمات خوبن بهترین کار اینه که آموزشی نگیری فقط تست بزنی چون من نکردم این کارو الکی کتاب گرفته بودم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم با عربی خیلی مشکل پیدا کردم به نظرتون چیکار کنم.ایاد فیلی دارم می خونم ولی برخی مباحث رو خلاصه گفته و جواب تست ها رو اونجور که باید تشریح نکرده
    عربی تخته سیاه
    این قسمتی از کتابش چون گفتی تست تشریح نمیکنه این تشریح میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رمزینه هم همینطوریه
    من با اين معتل ها مشکل دارم هر کاری ميکنم بی فايده هست در مجموع سه ساعت معتل خوندم اما انگار نه انگار
    منابع مطالعاتی: جزوه ی دبير+ درسنامه های بانک تست خيلی سبز
    راهکاری هست؟ يا اصلا" اين مبحث رو کنار بذارم
    با بقيه ی مباحث عربی مشکلی ندارم
    بهترین کار اینه که 3 تا فعل رو هر روز اومدی 5 دقیقه ای صرف کنی ماضی مضارع تا ملکه ذهنت شه چون معتل با خوندن اینکه مثلا اجوف این میشه تو این صیغه اینا زیاد جواب نمیده

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گسسته واس کنکور آموزش رمزینه خیلی خوبه یه کتاب تست هم کنارش اگه وقت داری خوبه اما همون کتاب کلاس رمزینه عالیه
    هندسه 1 و 2 مبتکران فرهاد ابولقاسمی
    تحلیلی فار خوبه آموزشش ولی اگه تست هم می خوای اون مبتکران جلد صورتیه تو پاسخنامش آموزشم داره
    در ضمن اگه معلمات خوبن بهترین کار اینه که آموزشی نگیری فقط تست بزنی چون من نکردم این کارو الکی کتاب گرفته بودم
    کتابایی که دوستمون معرفی کردن کتابایه خوبین
    اینم نظر من
    اگه آموزشی بخوای:
    هندسه 1 و 2 :کتاب مبتکران نوشته ابولقاسمی(1 و 2 جدان)،خوشت نیومد هندسه پایه دریافتم خوبه(1و2 تو یه کتابه)
    تحلیلی:فار
    گسسته:فار(جبرواحتمالم توش داره و یه کتاب واقعا کنکوریه)،رمزینه و خوشخوانم انتشارات دیگه ای هستن که طرفدار زیاد دارن
    اگه تستی میخوای:
    هندسه 1 و 2 و تحلیلی:گاج(1 و 2 و تحلیلی جدان)
    گسسته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فار

9. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من برای گسسته یه کتاب کمک درسی میخوام فوری!
    یه چیزی که هم تست زیاد داشته باشه. هم پاسخ تشریحی تستو داشته باشه.هم درسنامه ش قوی و ساده باشه.(یه چیزهایی در مورد جبر و احتمال هم داشته باشه)
    کسی همچین چیزی سراغ داره واسه ما؟؟امروز میخوام برم انقلاب.یه کمکی به ما بکنید. یه عمر دعا گوتون میشم.
    از پستهای قبلی نگاه که کردم:فار بهتره یا رمزینه؟؟واسه من درسنامه ساده و جواب تشریحی در اولویته.
    مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم تو شهر شما کتاب پیش2 شیمی مبتکران تست و شیمی3تست مبتکران علاوه بر اینکه چاپ 90 است به همراه سوالات کنکور 90هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثل شیمی2 و شیمی پیش1 .
    لطفا بگین.ممنون!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من برای گسسته یه کتاب کمک درسی میخوام فوری!
    یه چیزی که هم تست زیاد داشته باشه. هم پاسخ تشریحی تستو داشته باشه.هم درسنامه ش قوی و ساده باشه.(یه چیزهایی در مورد جبر و احتمال هم داشته باشه)
    کسی همچین چیزی سراغ داره واسه ما؟؟امروز میخوام برم انقلاب.یه کمکی به ما بکنید. یه عمر دعا گوتون میشم.
    از پستهای قبلی نگاه که کردم:فار بهتره یا رمزینه؟؟واسه من درسنامه ساده و جواب تشریحی در اولویته.
    مرسی.
    فار با این چیزایی می خوای
    حالا هر دو خودت برو ببین

13. 2 کاربر از mamadalmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •