تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 851 از 905 اولاول ... 351751801841847848849850851852853854855861901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,501 به 8,510 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    وقت همه ی سروران و اساتید بخیر
    سوالی در مورد پراید داشتم
    صدای موتور ماشین خیلی درون اتاق میاد و وقتی گاز میدی و دور موتور بالا میره یه صدای غرش مانند هم میاد که اذیت میکنه,حتی کفپوش هم داره که طبیعتا باید تا حدی جلوی ورود صدارو بگیره
    سیستم اکزوزشم نشون دادم هیچ مشکلی نداره و کوپ وسط اکزوز هم ازون کپسولی های مارک مشهد هست و سه چهارماه پیش تعویض کردم و نمیدونم شاید از این باشه
    بنظرتون مشکل از کجاست
    خیلی ممنون میشم از نظرات خوبتون سهیم بشوم
    با تشکر فراوان
    سلام
    آیا همه جای اگزوز با پیچ لاستیک دار به زیر ماشین وصل هست ؟ اگه در جایی بدون لاستیک باشه لرزشهای اگزوز منتقل میشه به اتاق

با موتور سرد , اگروز رو در زیر ماشین و انتهای ماشین تکون بدین باید کاملاً بی صدا تکون بخوره چون همه جاش باید با لاستیک صخیم به زیر اتاق وصل شده باشه

خرابی یک دسته موتور یا دسته گیربکس هم همین مشکل رو به وجود میاره
    باید با نور قوی همه رو چک کنین . اگر لاستیکش ترکیده باشه پس باید کلاً عوض بشه و یا لاستیکش عوض بشه که هزینه ی کمتری داره
    ==============================

نقل قول نوشته شده توسط یکی از دوستان
    توضیح بدین کاتالیز ماشین رو بردارم چه معایبی دارد ؟

و یا اینکه از کجا بفهمیم خراب شده ؟

و خرابیش چه مشکلاتی رو ایجاد میکنه ؟
    ایا میشه برداشتش و با این منبعهای تو خالی تو بازار تعویضش کرد ؟
    مشکلی واسه ماشین پیش نماید ؟ .
    سلام

کاتالیزور یا همون مُبَدّلِ کاتالیزوری CATALYTIC CONVERTER کارش تبدیل کردن گازهای مُضری مثل مونو اکسید کربن CO و بنزین نسوخته HC هست كه از سیلندرها خارج شده به گاز CO2 و H2O (آب)

برای همینه که ماشینهای استاندارد از اگزوزش آب زیاد میچکه وقتی که اگزوز سرده

در کشورهایی که سخت گیری نمیشه در موردش و در معاینه فنیِ سالیانه هم با کامپیوتر دود اگزوز چک نمیشه مثل کـویـت , بعضی از مردم میرند پیش اگزوز ساز تا کاتالیزور رو ببُره و برداره چون اگزوز باز میشه و نفس ماشین و قدرتش و شتابش به مقدار بیشتر میشه اما آلوده کننده میشه
    عکسهاش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در بیشتر ماشینهای مدرن و استاندارد , بعد از محل نصب کاتالیزور یک سنسور نصب شده که میزان CO2 رو اندازه میگیره و بعد از چند سال که کاتالیزور تحلیل میره و از بین میره , چراغش روی داشبورد روشن میشه تا راننده بره مبدل رو عوض کنه

عکس چراغش در داشبورد

اگه مبدل کاتالیزوری رو بردارین بعدش به احتمال زیاد ماشینتون در معاینه فنی رد بشه به علت گازهای سمی بیش از حد نرمال

===================================
    <br>
    صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
    <br>
    <br> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

[QUOTE=MOHAMMAD_ASEMOONI;9052553]سلام
    آیا همه جای اگزوز با پیچ لاستیک دار به زیر ماشین وصل هست ؟ اگه در جایی بدون لاستیک باشه لرزشهای اگزوز منتقل میشه به اتاق

با موتور سرد , اگروز رو در زیر ماشین و انتهای ماشین تکون بدین باید کاملاً بی صدا تکون بخوره چون همه جاش باید با لاستیک صخیم به زیر اتاق وصل شده باشه

باید با نور قوی همه رو چک کنین . اگر لاستیکش ترکیده باشه پس باید کلاً عوض بشه و یا لاستیکش عوض بشه که هزینه ی کمتری داره

خیلی ممنونم
    بله اتاق هم وقتی ماشین درجا ایستاده, لرزش زیادی داره
    مخصوصا وقتی موتور ماشین سرد هست,بد میلرزه و فرمان و داشبورد و کلا همه جا به لرزه میفته
    البته موقع حرکت لرزشش قطع میشه کلا

در مورد اگزوز,قبلا نشون دادم و بررسی کردند و گفتند هیچ کجاش به بدنه وصل نیست,ولی خودم باز با دقت بررسی میکنم

و در مورد دسته موتور هم,قبلا موقع تعویض صفحه دیسک,دسته موتور هارو بررسی کردیم و سالم بودند منتها گفت یکم خشک هستند

دسته گیربکس رو هم نمیدونم ولی اگه همون چهارتا لاستیک روی اون میله ای هست که گیبرکس روش هست بله اوناهم سالم بودند

حالا احتمال این صدای غرش موقع گاز دادن از اون اتاق کپسولی اگزوز هم نمیتونه باشه؟

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
    Last edited by Yaser_1369; 29-03-2018 at 10:17.

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

[QUOTE=Yaser_1369;9052561]
    سلام

خیلی ممنونم
    بله اتاق هم وقتی ماشین درجا ایستاده, لرزش زیادی داره
    مخصوصا وقتی موتور ماشین سرد هست,بد میلرزه و فرمان و داشبورد و کلا همه جا به لرزه میفته
    البته موقع حرکت لرزشش قطع میشه کلا

در مورد اگزوز,قبلا نشون دادم و بررسی کردند و گفتند هیچ کجاش به بدنه وصل نیست,ولی خودم باز با دقت بررسی میکنم

و در مورد دسته موتور هم,قبلا موقع تعویض صفحه دیسک,دسته موتور هارو بررسی کردیم و سالم بودند منتها گفت یکم خشک هستند

دسته گیربکس رو هم نمیدونم ولی اگه همون چهارتا لاستیک روی اون میله ای هست که گیبرکس روش هست بله اوناهم سالم بودند

حالا احتمال این صدای غرش موقع گاز دادن از اون اتاق کپسولی اگزوز هم نمیتونه باشه؟

سیستم میل لنگ و دیفرانسیل هم نشون بدید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنونمبله اتاق هم وقتی ماشین درجا ایستاده, لرزش زیادی داره
    مخصوصا وقتی موتور ماشین سرد هست,بد میلرزه و فرمان و داشبورد و کلا همه جا به لرزه میفتهالبته موقع حرکت لرزشش قطع میشه کلا
    حالا احتمال این صدای غرش موقع گاز دادن از اون اتاق کپسولی اگزوز هم نمیتونه باشه؟Sent from my SM-J510F using Tapatalk
    سلام
    لاستیکهای دسته موتورها اگر پارگی نداشته باشه پس قابل تحمله
    صدای اگزوز نمیتونه باعث لرزش اتاق و فرمان بشه . حتی اگر اگزوز رو از زیر ببُرین فقط صدا زیاد میشه

آیا دور موتور نرمال هست در دور آرام ؟
    در بیضتر ماشینها باید 900 تا 950 RPM باشه
    اگه کمتر باشه ماشین لرزش پیدا میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

[QUOTE=radarz;9052830]

سیستم میل لنگ و دیفرانسیل هم نشون بدید
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام
    لاستیکهای دسته موتورها اگر پارگی نداشته باشه پس قابل تحمله
    صدای اگزوز نمیتونه باعث لرزش اتاق و فرمان بشه . حتی اگر اگزوز رو از زیر ببُرین فقط صدا زیاد میشه

آیا دور موتور نرمال هست در دور آرام ؟
    در بیضتر ماشینها باید 900 تا 950 RPM باشه
    اگه کمتر باشه ماشین لرزش پیدا میکنه
    بله دقیقا مشکل همینجاست
    چون روی هشتصد و پنجاه تنظیم شده و وقتی یکم بالا پایین هم میشه بیشتر میلرزه
    اگه نهصد و پنجاه بشه کلا لرزشش به حداقل میرسه
    ولی گویا پراید رو روی نهصد یا نهصد و پنجاه تنظیم نمیکنند
    میگن خارج از استاندارده
    ولی اگه میشد خیلی بهتر بود
    مدل پرایدم هم 86 ساژم هست
    Last edited by Yaser_1369; 30-03-2018 at 21:45.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جوری میشه تو آپلود سنتر انجمن نام نویسی کرد؟ هر چه نام نویسی میکنم وارد نمیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله دقیقا مشکل همینجاست
    چون روی هشتصد و پنجاه تنظیم شده و وقتی یکم بالا پایین هم میشه بیشتر میلرزهاگه نهصد و پنجاه بشه کلا لرزشش به حداقل میرسه
    ولی گویا پراید رو روی نهصد یا نهصد و پنجاه تنظیم نمیکنند
    میگن خارج از استاندارده ولی اگه میشد خیلی بهتر بودمدل پرایدم هم 86 ساژم هست
    سلام
    میتون پیچ سلو گاز رو نیم دور سفت کنین تا دور موتور به حدی برسه که لرزش نداشته باشه و نرمال باشه
    پیچ سلو همونجایی هست که سیم گاز بهش وصل شده
    اگر ماشینتون دلکو داره ممکنه تنظیمش به هم خورده . جای فعلیش رو علامت بزنین و پیچ رو شل کنین و سه چهار میلیمتر اینور یا اونور بچرخونینش تا در بهترین جا تنظیم بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام
    میتون پیچ سلو گاز رو نیم دور سفت کنین تا دور موتور به حدی برسه که لرزش نداشته باشه و نرمال باشه
    پیچ سلو همونجایی هست که سیم گاز بهش وصل شده
    اگر ماشینتون دلکو داره ممکنه تنظیمش به هم خورده . جای فعلیش رو علامت بزنین و پیچ رو شل کنین و سه چهار میلیمتر اینور یا اونور بچرخونینش تا در بهترین جا تنظیم بشه
    سلام از ماست
    قبلا یکم دستکاریش کردم ولی جا نداشت برای سفت تر کردن و از چندتا مکانیک پرسیدم گفتن امکانش نیست و منم بیخیال شدم ولی بازم امتحان میکنم ببینم اینبار میتونم کاری کنم یا نه
    در مورد دلکو هم بررسی میکنم حتما

خیلی ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام از ماست
    قبلا یکم دستکاریش کردم ولی جا نداشت برای سفت تر کردن و از چندتا مکانیک پرسیدم گفتن امکانش نیست و منم بیخیال شدم ولی بازم امتحان میکنم ببینم اینبار میتونم کاری کنم یا نهدر مورد دلکو هم بررسی میکنم حتما
    خیلی ممنونم
    سلام
    قابلی نداشت دوست عزیز
    اگر پیچ سلو تا آخر بسته شده و دیگه جا نداره , یک تکه چوب یا پلاستیک یا فلز با ضخامت مناسب بذارین زیر سرِ پیچ تا دور موتور کمی بره بالاتر
    اگر مشکل حل شد پس باید برید مغازه پیچ فروشی و پیچ سلو رو نشون بدین و یکی که نیم سانت بلندتره بگیرید براش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •