سلام.احتمالا شکلها رو در یک فایل دیگه گذاشته باشند یا این که فایلتون اصلا شکلی نداره.کاری نمیشه کرد
به نظر من بهترین کار اینه که کتاب اموزشی Word 2010 رو از بازار تهیه کنین.یا اینکه نسخه PDF انگلیسی که معمولا کاملتر است رو دانلود کنین.
سلام.احتمالا شکلها رو در یک فایل دیگه گذاشته باشند یا این که فایلتون اصلا شکلی نداره.کاری نمیشه کرد
به نظر من بهترین کار اینه که کتاب اموزشی Word 2010 رو از بازار تهیه کنین.یا اینکه نسخه PDF انگلیسی که معمولا کاملتر است رو دانلود کنین.
Last edited by kalantarahura; 11-05-2013 at 15:35.
سلام
دو تا سوال داشتم
ایا راهی هس که بشه بطور پیشفرض هنگام ورود به ورد راستچین بشه ؟
میشه هنگام ورود همیشه فونت انتخابی خودمون رو داشته باشیم و دیگه دنبال فونت نگردیم؟
ممنون میشم جوابمو بدین
سلام
این آدرس %appdata%\Microsoft\Templates رو تو آدرس بار اکسپلورر ویندوز پیست کنید (البته این مسر برای ویندوز سون هست)
رو فایل Normal کلیک راست کنید و Open رو بزنید
حالا تو ورد باز شده Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید تا راست چین بشه و ورد رو ببندید,
از این به بعد صفحه ورد به صورت پیش فرض راستچین خواهد بود.
برای فونت هم Ctrl + D رو بزنید و تو صفحه باز شده فونت مورد نظر رو انتخاب کنید و Set as Default رو بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون درست شد
راحت شدم دیگه![]()
سلام
من هر کاری میکنم شماره های صفحه فارسی شه نمیشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم شماره های صفحه رو فارسی کنم
دوستان برای صفحه بندی تو ورد باید کدوم قسمتش برم ؟
اقا ببخشید من چند تا عکس اسکن کردم و میخوام پرینت بگیرم حالا قبلا یه گزینه ای داشت که کیفیت چاپ رو میبرد بالاتر اسمش رو یادم رفته میشه یه راهنمایی بکنید
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.برای این کار روی یکی از شماره های صفحات کلیک کنین تا به حالت ویرایش بره.سپس CTRL+A را بزنین تا همه شماره ها انتخاب بشه.انگاه در تب Home گزینه Right-to-Left Text Direction رو انتخاب کنین.شماره ها فارسی میشن (البته قبلا باید در منوی Word Option، تب Advanced و در قسمت Show Document Content قسمت Numeral در حالت Context باشه)
تاپیک زیر میتونه کمک کنه
وبلاگ زیر هم کامل توضیح داده است:
موفق باشین!
درود بر همه دوستان
موقعی برنامه بالا میاد زبان آن انگلیسی هستش
زبان رو تغییر میدم و شروع به نوشتن فارسی میکنم
اما فقط با یک فونت نوشته میشه و اجازه تغییر فونت داده نمیشه و قتی هم که فونت رو از منو تغییر میدم زمانیکه شروع به تایپ میکنم اتوماتیک فونت رو تغیی میده و رو پیش فرض میره
فونت های فارسی رو هم کپی کردم و تو لیست فونت ها هستند
ویندوزم 7 و آفیسم 2007 هستش
ممنون میشم اگه کمکم کنید
Last edited by pirooz3d; 13-05-2013 at 14:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)