سلام.تو رنج قیمتی پائین خیر.
7016 خیلی صدای خوبی داره نسبت به قیمتش.و 300 بود الان نمیدونم چنده.ولی فکر کنم بالاتر رفته
سلام.تو رنج قیمتی پائین خیر.
7016 خیلی صدای خوبی داره نسبت به قیمتش.و 300 بود الان نمیدونم چنده.ولی فکر کنم بالاتر رفته
سلام
برای ما قشر مستضعف پراید سوار که بودجمون زیر 150 تومنه (یکم بالا یا پایین حداکثر تا 200 تومن) یه ضبط خوب usb دار معرفی کنید.
اگر کسی هم از این ضبط های usb خور که روی 132 میزاره خود شرکت سایپا، بگه ما خریداریم.
مدل 1450 pioneer چطوره ؟
اول تشکر . به خاطر توضیحاتتون
این اسپیکر خوبه ولی من برای جلو می خوام. 1 کامپ 16cm که تو در پرشیا جا بشه. ؟؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟ چه کنم؟
فکر نمی کردم پولم به آمپ مونو برسه. کلی حال کردم.
این آمپ کنوود با باتری خود پرشیا که مشکلی نداره؟؟ 12 ولته باتری دیگه؟؟ دینام 14 ولته. کدوم ملاکه؟؟
Last edited by amir persia; 09-09-2012 at 19:17.
بین پایونیر 5350 و 5450 کدومو انتخاب کنم ؟ آیا 5450 اختلاف زیادی با 5350 داره ؟
چیزی که منو جذب کرد سمت 5450 همین بود که برای گذاشتن سی دی نیازی نیست پنل باز شه !!
این باز شدن پنل برای گذاشتن سی دی دردسر نمیشه ؟
سلام بر همگی
برای 1073 چه آمپ 4 کانالی پیشنهاد میدین که بیشترین خروجی رو برای این باند بده؟ 4 کانال برای این میخوام که بعدا اگر خواستم ساب هم اضافه کنم. امکان داشتن دوتا آمپ رو ندارم
اینکه میزان بودجتون رو بگین خیلی مهم هست!
در کل من بر این اعتقادم که اگه قصد راه انداختن 1073 رو دارین الان یه 2 کانال بگیرین و بعدا یه آمپ جدا برای ساب بگیرین که بتونین ساب رو روی 2 اهم هم مثلا درایو کنین
سلام
حمید خان نظر شما در مورد این مدل ساب کیکر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چه دردسری
قشنگم هست
این مدلهایی که پنل برقی دارن دردسر میشه !
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)