این کار رو انجام دادم و بازی رو دوباره نصب کردم الان موقع اجرا این ارور رو میده در صورتی که دی وی دی داخل درایو هست
![]()
این کار رو انجام دادم و بازی رو دوباره نصب کردم الان موقع اجرا این ارور رو میده در صورتی که دی وی دی داخل درایو هست
![]()
فكر نكنم مشكلش ربطي به ادمين بودن داشته باشه احتمالا با عوض كردن كرك درست ميشه
من رفتم هیتمن بلاد مانی رو خریدم رو یک عدد دی وی دی ! البته دی وی دی ش کیفیتیه ها! یعنی چاپ مستقیم داره روش نقره ای هم هست! اما وقتی نصبش کردم این جوری شد:
عکس بالا مرحله اوله و عکس دوم منوی اول بازی!
داغونه!
ایراد از بازیه یا سیستم من؟ دوبار نصبش کردم درست نشد! نگید از دی وی دیه که اصلا گیر به زور گیرش آوردم آخه قدیمی شده!
راهی نداره ریدیفش کنم؟ می تونه ایراد از کمبود فضای درایو سی موقع نصب باشه؟
شما این پچ رو دانلود کن:
این احتمال هم وجود داره که یا مال آپگرید نبودن گرافیکت باشه اونم آپگرید کن و یا ممکنه بازی به طور صحیح نصب نشده باشه به نظر من بازی رو توی یه درایوی که فضای کافی داره نصبش کن و مطمئن شو بطور صحیح نصب میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بازم جواب نداد برو در پوشه اصلی بازی HitmanBloodMoney.ini را پیدا و باز کن و در انتها Shaderquality Medium رو اضافه کن ببین چی میشه.
موفق باشی...
سلام دوستان،من بازی جنرال رو روی ایکس پی نصب می کنم،جواب میده ولی روی ویستا نه!
توی قسمت redist که می خواد تموم بشه توقف میشه.
چکار کنم؟
سلام دوستان،من بازی جنرال رو روی ایکس پی نصب می کنم،جواب میده ولی روی ویستا نه!
توی قسمت redist که می خواد تموم بشه توقف میشه.
چکار کنم؟
سلام....
اگه يادتون باشه يه زماني شركت ايراني پرواز با ويرايش بازي Max Payne 2 بازي با نام مكس پين 3 وارد بازار كرد...منهم پس از نصب بازي مكس پين 3 ويندوز رو عوض كردم و وقتي در ويندوز جديد بازي رو اجرا كردم مكس پين 2 اجرا شد....
من الان بازي مكس پين 3 رو نصب كردم و مي خوام اگه راهي باشه بدون عوض كردن ويندوز كاري كنم كه بازي مكس پين 2 اجرا بشه...لطفا راهنمايي كنيد...
ممنون دوستان...![]()
بله اجرا میشد ولی فقط توی لودینگ می موند!(لااقل مال من که اینجوری بود)
Last edited by mehdy.z; 24-04-2009 at 20:18.
سلام دوستان
من با این سیستم حتی بازی کرایسیس رو نمیتونم روون روون رو High بازی کنم.
CPU :5200 INTEL DUAL CORE
RAM:2 GIG
VGA:9500 GT 1GB
مشکل چیه ؟
رک بگم؟برای اینکه غیر ممکنه
شما اگه سیستمت حتی توی medium هم اگه بتونه این بازی رو اجرا کنه هنر کرده!!
دوست من این بازی سنگین ترین گرافیک رو در بین بازیهای دنیا داره...اصلا بین گیمرها به خدای گرافیک مشهوره و خفن(یعنی خفنا!) سنگین تر بازیهای دیگه دنیاست تا حدی که سازندهاش راحت میان میگن که کنسولهای حالا قادر به اجرای این بازی در حالت high نیستند اونوقت شما میخوای با یه 9500gt اونو توی high اجراکنی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)