تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 850 از 856 اولاول ... 350750800840846847848849850851852853854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,491 به 8,500 از 8556

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

درست مثل ماهواره که پارازیت می فرستادن حالا روی اینترنت هم انواع اختلالها را دارن ایجاد می کنن. من از اول سال 96 تا الان از تی دی ایرانسل استفاده می کنم ولی الان انقدر عمدا قطع و وصلی ایجاد می کنن که دیگه بدرد نمی خوره. فعلا دنبال فیبر هستم شاید کمتر رو اعصاب باشه رسما تی دی ایرانسل دیگه تخته شده و به فنا رفته.

2. این کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

درست مثل ماهواره که پارازیت می فرستادن حالا روی اینترنت هم انواع اختلالها را دارن ایجاد می کنن. من از اول سال 96 تا الان از تی دی ایرانسل استفاده می کنم ولی الان انقدر عمدا قطع و وصلی ایجاد می کنن که دیگه بدرد نمی خوره. فعلا دنبال فیبر هستم شاید کمتر رو اعصاب باشه رسما تی دی ایرانسل دیگه تخته شده و به فنا رفته.
    فکر میکردم فقط برای من قطع و وصل میشه!! چندسال مخابرات داشتم،یدفه ترکید!مجبور شدم td ایرانسل بخرم!!الان اینم ترکیده و یکسره قطع و وصل!! الان هم دنبال اینم مودم آنلاک کنم برم سمت یه شرکت دیگه.از طرفی دزدی حجم داره شدید!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که مودمشون فرکانس دقیق شبکه رو نشون میده میتونید بگید دقیق چنده؟ فکر کنم ۳۵۷۰ مگاهرتز بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستانی که مودمشون فرکانس دقیق شبکه رو نشون میده میتونید بگید دقیق چنده؟ فکر کنم ۳۵۷۰ مگاهرتز بود
    کلا باند 42 فرکانس 3540 تا 3600 هست ولی باید در محل اسکن کنی تا ببینی اونجا که شما هستید چنده.

- - - Updated - - -

کلا باند 42 فرکانس 3540 تا 3600 هست ولی باید در محل اسکن کنی تا ببینی اونجا که شما هستید چنده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

فکر میکردم فقط برای من قطع و وصل میشه!! چندسال مخابرات داشتم،یدفه ترکید!مجبور شدم td ایرانسل بخرم!!الان اینم ترکیده و یکسره قطع و وصل!! الان هم دنبال اینم مودم آنلاک کنم برم سمت یه شرکت دیگه.از طرفی دزدی حجم داره شدید!!
    قطع و وصلی ها عمدیه. من با دکل 300 متر فاصله دارم با دید مستقیم بدون مانع و سیگنال و کیفیت بالا اما همیشه قطعی داره و مودم هم خاموش و روشن میشه برای همین مجبورم به یه دکل ضعیفتر که کیفیت خوبی هم نداره مودم را وصل کنم تا مشکل حل شه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

قطع و وصلی ها عمدیه. من با دکل 300 متر فاصله دارم با دید مستقیم بدون مانع و سیگنال و کیفیت بالا اما همیشه قطعی داره و مودم هم خاموش و روشن میشه برای همین مجبورم به یه دکل ضعیفتر که کیفیت خوبی هم نداره مودم را وصل کنم تا مشکل حل شه.
    یعنی انتن میره؟ منم همین مشکل رو دارم فکر کردم چون روزای اخر سرویسم هست ، اینطوری میکنن که حجم مصرف نشه

- - - Updated - - -

یعنی انتن میره؟ منم همین مشکل رو دارم فکر کردم چون روزای اخر سرویسم هست ، اینطوری میکنن که حجم مصرف نشه

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این دزدی حجم رو باید چیکار کرد؟
    2-3 روزه دارم تست میکنم
    روی 100 گیگ دانلود حدود 10 تا 15 گیگ اضافه میشه
    دیشب مثلا 38 گیگ دانلود رو 45 گیگ ازم کم کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان این دزدی حجم رو باید چیکار کرد؟
    2-3 روزه دارم تست میکنم
    روی 100 گیگ دانلود حدود 10 تا 15 گیگ اضافه میشه
    دیشب مثلا 38 گیگ دانلود رو 45 گیگ ازم کم کرده
    آپلود رو هم مدنظر داشته باشید

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپلود رو هم مدنظر داشته باشید
    روی سیستم Du meter دارم
    مجموع دانلود و آپلودم شد 38 گیگ که 45 گیگ حساب کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان اگه به تاریخچه اینترنت همراه، مقدار حجم و قیمتش توجه کنید مبینید که حجم در حال کم شدن و قیمتها در حال افزایشه از طرف دیگه اینترنت ثابت TD را هم هرگز گسترش ندادند و از هر استان فقط مرکز و یکی دوتا شهر مهم آن TD وجود داره و کیفیتش هم داره میاد پایین چون خودشون هم می دونن سرانجام TD شبیه به سرانجام WIMAX میشه با توجه به اینکه اینترنت باکیفیت و باسرعت عالی و قیمت مناسب فقط فیبرنوری هست باید به این نتیجه رسید که اولین اولویت را برای گرفتن اینترنت فیبرنوری گذاشت چون در آینده نزدیک دیگه مودمهای سیم کارتی خانگی خواهان خیلی کمتری خواهد داشت. پس برای اینترنت سیم کارتی تا مجبور نشدید هزینه نکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •