شاتل کاملا عقب افتاده از بقیه شرکت ها
یعنی اینقد مغرورن که نمیخوان از ته جدول جدا شن؟
حیف که تو شهر ما فقط شاتل هست و آسیاتک
وگرنه تخلیه میکردم از شاتل...
شاتل کاملا عقب افتاده از بقیه شرکت ها
یعنی اینقد مغرورن که نمیخوان از ته جدول جدا شن؟
حیف که تو شهر ما فقط شاتل هست و آسیاتک
وگرنه تخلیه میکردم از شاتل...
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
سقوط مجدد شرکت شاتل!!! رتبه ششم... تا کف جدول فاصله ای نمانده.
![]()
Last edited by dj77; 17-12-2017 at 14:27.
حالا دیگه اون آخرای جدول هم نیست دیگه. وسطاش هست!
خب راستش پارس الان خیلی خوب شده ولی مثلا من خونه بابام اینا پارس دارن. مشکل خورده بود شب زنگ که میزدم و قسمت فنیش ، بعد از کلی معطی و شماره یک رو بزن و دو رو بزن و ... چون کارشناساش ساعات اداری فقط کار میکنن! فقط پیغام گذاشتم و فرداش زنگ زدن ببینن چیه!!
Last edited by noisymind; 17-12-2017 at 14:32.
یه مطلب دیگه من برای تست یه لینکی رو تو شاتل لند مستقیم کردم بعد از دانلود چک کردم جزء منتخب ایران بود ولی کم کرده بود از حسابم، روالش همینه؟ اگر اینطوره این شاتل لند چی داره که اینقدر براش سر و دست میشکنن!
اگه بسته شاتلند به قیمت 10 هزارتومن خریداری کنید، تا سقف 5000 گیگ دانلود از این سایت براتون رایگان میشه. در غیر این صورت بدون خرید بسته شاتلند فقط نیم بها حساب میکنه.
البته الان دیگه طبق قانون در تمام طول سرویس تا 95% اوقات سرعت باید همون سرعت اسمی باشه که خریدی دیگه شب و روز این ساعت اون ساعت نداره (عینا داخل خود سایتش زده این بند رو)
و اگه محدودت کرد میتونی شکایت کنی چون کاملا خلاف قانونه![]()
ببخشید دوستان من قبلا آرت داشتم زیاد در جریان این قوانین من درآوردی اینا نیستم اون موقع دو حالت داشت یا محدود میشدی یا اگر حواست جمع بود و خوش شانس بودی نه! امروز از این سرویس های من درآوردی غیرمنصفانه شون گرفتم چندان در جریان اوضاع نیستم که چه چیزی بصرفه است چه چیزی نیست باید ببخشید که از این سوالاتی که شاید برای شما بدیهیه میپرسم. اگر اطلاعات و توصیه خاصی هم دارید بفرمایید.
البته ماها که آرت داشتیم بیشتر با سرعت اسمی و مصرف منصفانه و ... آشنا هستیم و بهش عادت داریم تا دوستانی که اکو و غیره داشتن هرچند اون زمان محدود کردن روی حساب و کتاب نبود و ممکن بود خیلی بیشتر از آستانه مصرف میکردی و محدود نمیشدی ولی الان مثه اینکه سفت و سخت میگیرن!
بحث سرعت درسته.
اما شاتل چون هنوز برای شبانه ترافیک مشخص تعیین نکرده میتونه هرجا که مصرف از الگوی مورد نظرش پیروی نکرد بسته شبانه فرد رو تموم شده بدونه!
به نظر میرسه اینکه سقف مشخصی برای ترافیک شبانه باشه خیلی هم بد نیست
الان به نظره من برایه کسایی که یه مقدار پول تو دستشونه بهتر شده شما اگه خط خونت بکشه مثلا سرویس 8 مگابیت رو بخری (160 گیگ بهت میده که شما میتونی 80 گیگشو بین الملل مصرف کنی)
هروقت که کل ترافیکت تموم شد اون موقع سرعت سرویست محدود میشه به 128 کیلو بیت که یعنی سرعت دانلودت میشه 16 کیلو بایت
برا شبانه هم که بالا گفتم طبق قانون مصوبه و بندی که داخل خود سایت شاتل قرارداره شبانه سرعتش باید دقیقا مثه روز باشه
من خودم 7_8 ماه پیش مشترکش بودم شبانه رو محدود میکرد
الان 2 باره تازه سرویس شو خریدم منتظرم خطم رانژه شه
برا شبانه تست میزارم
Last edited by AmirH_7; 17-12-2017 at 15:20.
اره اتفاقا خواستم از شما بپرسم اگه مشترکش هستی ...
فهمیدی برا شبانه چه قدر گداشته؟!
که گفتی هنوز مشخص نکرده
به نظره منم خوبه برا شبانه یه ترافیک معقول بزارن که دیگه برا سرعت اذیتمون نکنن
ولی مثلا 200 گیگ خارجی این طوری
نیاد 50 گیگ خارجی بزاره![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)