تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 850 از 1849 اولاول ... 3507508008408468478488498508518528538548609009501350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,491 به 8,500 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس برای من سرعت روز و شب باید یکسان باشه ؟ اگه این طور باشه باشه و شب مشکل افت سرعت داشتم میتونم اعتراض کنم ؟

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پس برای من سرعت روز و شب باید یکسان باشه ؟ اگه این طور باشه باشه و شب مشکل افت سرعت داشتم میتونم اعتراض کنم ؟
    افت سرعت که قطعا همه سرویس ها دارن نمیشه بدون افت سرعت مثل این میمونه با ماشین تند برونی ولی انتظار داشته باشی تو جاده پلیس یا دست اندازه تو جاده نباشه نمیشه که

3. این کاربر از imnot12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نه بابا اعتراضم کنی به جایی نمیرسیفعلا که مرکز مخابراتی ما رو 4 مگ محدود هستش ینی چه دینامیت بگیرم چه 1 مگ چه 512 همشون 460 سرعت دانلوده باحاشون تا حالا چن بار صحبت کردم ولی حالیشون نمیشه اعصابمو خورد کردن

5. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من برای عدم رعایت نوبت واگذاری تو سایت 195 شکایت کردم به نظرتون نتیجه میده ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان من برای عدم رعایت نوبت واگذاری تو سایت 195 شکایت کردم به نظرتون نتیجه میده ؟
    فکر نکنم
    موارد خیلی مهمترم نتیجه نمیدن!!! های وب کلا رزرو نداره

8. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hmd

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فکر نکنم
    موارد خیلی مهمترم نتیجه نمیدن!!! های وب کلا رزرو نداره
    آخه خیلی باحالن میگم رزرو میکنید میگه آره اسمتون بگین 50 نفر تو اولویتن تو مخابرات شما .بعد با شماره خودم دوباره زنگ زدم میگم من ثبت نام کردم اولیت چندم میگه الویت نداریم . الویت با اونایی که پول واریز کردن . هر روز دارم بهشون زنگ میزنم پیگیری میکنم . خوبه حالا 3g ایرانسل هست نبود از دست اینا روانی میشدم .

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه خیلی باحالن میگم رزرو میکنید میگه آره اسمتون بگین 50 نفر تو اولویتن تو مخابرات شما .بعد با شماره خودم دوباره زنگ زدم میگم من ثبت نام کردم اولیت چندم میگه الویت نداریم . الویت با اونایی که پول واریز کردن . هر روز دارم بهشون زنگ میزنم پیگیری میکنم . خوبه حالا 3g ایرانسل هست نبود از دست اینا روانی میشدم .

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

وقتتو هدر میدی! برو یه شرکت دیگه...
    اوضات از من که بهتره! رفتم مرکز توحید یه خط گرفتم، میگم کی وصل میکنین میگه 3 ماه دیگه!

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

وقتتو هدر میدی! برو یه شرکت دیگه...
    اوضات از من که بهتره! رفتم مرکز توحید یه خط گرفتم، میگم کی وصل میکنین میگه 3 ماه دیگه!
    آره ولی چه کنیم شرکتهای دیگم همین دردسر دارم بدرد دانلودم نمیخورن . پارس انلاین آسیاتک صبانت که مصرف منصفانه است . فن آوا میمونه که اونم میگه سرویس قلان فلان روی مرکز شما ارائه نمیشه . همشونم میگن باید یکسال قراداد ببندی . فقط یه دونه مخابرات میمونه این های وب.
    Last edited by hmd; 25-09-2014 at 00:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان اوضاع شما هم الان داغونه نمیشه یه سایت درست باز کرد تا یه سایت میخوام باز کنم پینگ میره روی 1000 اما اگه هیچی استفاده نکنم 199-200 پینگ 8.8.8.8
    راستی الان که چک کردم پینگ 4.2.2.4 برام پینگش شده 180 برای اولین باره که های وب این مسیر رو گذاشته برای 4.2.2.4 خروجی از ایران به المانه که مسیر خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •