در مورد مدت آموزشی برا ما دقیقا 56 روز بود که باز هم زیاده به نظر من...تو 45 روز هم میشد تمومش کرد.
10-11 روز آخر ما تقریبا بیکار بودیم...و فقط چیز هایی که قبلا یاد گرفته بودیم تمرین میکردیم...
در مورد مدت آموزشی برا ما دقیقا 56 روز بود که باز هم زیاده به نظر من...تو 45 روز هم میشد تمومش کرد.
10-11 روز آخر ما تقریبا بیکار بودیم...و فقط چیز هایی که قبلا یاد گرفته بودیم تمرین میکردیم...
خوبه 56 روز که ما دقیقا 59 روز اونجا بودیم![]()
دوستان بنده مدرک لیسانس دارم....دیگه اوضاع ام جوری شده که باید برم خدمت با اینکه یه سالی وقت دارم یعنی تا اخر سال 91.....
بنظرتون الان پست کنم یا نگه دارم واسه اقدام امریه تا مهر؟
به نطر من هرجور شده امریه رو بگیر زیاد هم عجله نکن
ممنون ...بنده لیسانس زبان انگلیسی هستم....مدرس کانون و مدارس هم بودم...اینا واسه امریه کمک میکنه>؟
ضمنا کی باید واسه امریه اقدام کنم؟
با توجه به دوساله شدن خدمت و دوسال مدت امریه میارزه امریه گرفتن>؟
با تشکر از شما دوست گرامی![]()
من قبلا افتاده بودم پرندک ولی یک هفته مونده به اعزام دانشگاه قبول شدم و نرفتم خدمت. حالا تو دفترچه جدید زده سابقه تمدید اعزام یکبار. چقدر احتمال داره دوباره پرندک بیفتم؟
سلام
من آموزشی و تو مرکز آموزش تکاور لشکرک(لواسان ) تموم کردمدوره کد نخوردم ولی افتادم توپخونه 44 اصفهان
با یه مکافاتی با مدارک شرایط داری و اتشهاد محلی و خیلی چیزای دیگه انتقالی گرفتم
هوانیروز توی لویزان
حالا می خواستم بدونم کسی میدونه چه جور جاییه این هوانیروز لویزان( تو اتوبان ارتش همون جایی که هلیکوپتر هستشه )
سه شنبه صبح باید اونجا باشم
وسیله ای چیزی باید با خودم ببرم؟ یا فقط با لباس پلنگی و مدارکم برم؟
مرخصی ایناشو کسی خبر داره چه جوریه؟ روزبرگه؟ تگهبانی داره یا نه؟
ممنون
سلام دوستان . برای دانشجوی مشمول امکان خروج از کشور هست ؟ به جز سفر زیارتی .
اگر پاسخ مثبته چند بار و هر بار به چه مدتی خروجی میدن ؟
و اینکه برای دریافت پاسپورت چه اقداماتی باید کرد ؟ و از زمان درخواست چقدر طول میکشه تا پاسپورت صادر بشه ؟
با سلام
کسری خدمت جبهه پدرم در لویزان در حال پیمودن مراحل اداریش هست. بعد از لویزان باید ببرم ستاد ونک یا مستقیم ببرم پادگانمون؟ پدرم تو ارتش خدمت کرده. راستی اونجا هیچ مدرکی مثل عکس و شناسنامه و مدرک دانشگاه و.... ازنم نخواستن. آیا این مشکل ساز نمیشه؟
میشه یکه کم راجع به مراحل کسری جببه پدر توضیح بدید؟
متشکرم
حدود 5,6 ماه قبل اعزام باید اقدام کنید
به نطر من میارزه امریه بگیرید چون واقعا خدمت در بقیه جاها فقط علافی هست
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)