اسمش Ao Shin هستش و گویا توی کمیک SGU (آخرش) بوده (همون که از زمین میاد بیرون)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازی به همه Role ها نیاز داره نه فقط Assassin![]()
اسمش Ao Shin هستش و گویا توی کمیک SGU (آخرش) بوده (همون که از زمین میاد بیرون)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازی به همه Role ها نیاز داره نه فقط Assassin![]()
من کی گفتم فقط اساسین بدن بیرون می خوام بگم الان نوبت هیرو اساسین هست اخرین هیرو Assasins که دادن بیرون zed بوده پارسال دادن بیرون( فکر کنم)
تعداد ساپورت ها به شدت از تعداد Assassin ها کمتره
بعلاوه اینکه Yi هم جدیدن Rework کردن
پ.ن: عکس Ao Shin در کمیک SGU
Last edited by xSoushiantx; 09-09-2013 at 00:47.
کلا 14 تا assassin واقعی داریم و من حدس میزنم این Ao shin باید assassin باشه چون آخرین assassin که دادن بیرون Zed بوده و بعده Zed چمپای ساپورت 2 تا اومده (nami & thresh)![]()
swain یه پاش چلاغه اصلا شبیه swain نیست این اما کاملا از نظر تیپ به Viktor شبیه هست![]()
دوستان سایت های که میشه ازشون RP خرید , میشه لینکشون رو بدید ؟
سلام منم نیاز به خرید RP دارم سایت هایی که شما ازشون گرفتید و قابل اطمینان هستن بزارید ممنون.![]()
اره شاید من اشتباه کردم شاید برای viktor باشه skin هه من چیزی که خوندم گفتم گفتن می خوان برای swain بدن هیچ اسمی از viktor نیست
هم تیمی هام لول پایین بودن feed میدادنیکیشونم فید داد اول بعد afk شد
خوبه دیگه تعادل برقراره
persibox.com نسبت به سایت های دیگه قیمتاش ارزون تره,اگه میخوای register کنی به من بگو تا لینک refer واست بفرستم که هم تو و هم من از تخفیف بر خوردار بشیم![]()
Last edited by pancha73; 09-09-2013 at 08:20.
اره منم خودم 1000 بار اینطوری شدمهم تیمی هام لول پایین بودن feed میدادن یکیشونم فید داد اول بعد afk شد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)