تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 850 از 966 اولاول ... 350750800840846847848849850851852853854860900950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,491 به 8,500 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من یه دوستی دارم که تا تاریخ 1394.9 معافیت سربازی اشتغال به تحصیل داره
    الان رشتش الکترونیکه ولی قصد داره تغییر رشته بده بدون کنکور بره رشته معماری همون دانشگاه
    میخوام بدونم اگه بخواد از الکترونیک انصراف بده(میخواد بدون کنکور و بلافاصله بره معماری) معافیتش بهم میخوره؟
    سلام
    در تاپیک مربوط پست بزنید .
    از زمان انصراف مهلت یک ساله وجود داره .

2. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من الان کارشناسی پیوسته هستم می خواستم انصراف بدم و کنکور شرکت کنم. آیا موقع ثبت نام باید حتما انصراف داده باشم؟ آیا نمیشه بعد ثبت نام انصراف یدم؟
    Last edited by hassanshaikhi; 07-12-2013 at 21:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان

کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )

یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش دانشگاهی و تموم کرده بود ؟
    Last edited by poyyesh; 07-12-2013 at 22:04.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سوال بالا

سوال منم هست لطفا جواب بدین
    توی سایت و دفترچه پیداش کردم جواب رو

براساس ضوابط دانشجويان دوره روزانه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي (بجز دانشجويان، ورودي سال 92 كه مجاز به شركت در آزمون سال 93 نمي‌باشند) در صورتي مي‌توانند در آزمون سراسري سال 93 ثبت‌نام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام آزمون مذكور باشند و ثانياً حداكثر تا تاريخ 28/9/1392 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نمايند. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبت‌نام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نمي‌باشند.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

داشنجوی دانشگاه آزاد اگه بخواد حذف ترم کنه، منع قانونی نداره؟ چه مراحل آموزشی و اداری داره؟ محدودیت زمانی داره اینکار؟ مدارک خاصی میخواد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان

من آزمایشگاه سیالات ام امروز که تو کارت امتحان چک کردم حذف شده بود ، از آموزش پرسیدم که چرا حذف شده بهم جواب دادن چون درس همنیازش که مکانیک سیالات 2 هست رو این ترم بر نداشتم با وجود اینکه سیالات 1 رو هم که پیش نیاز آز سیالاته پاس کردم درسم حذف میشه ، میخواستم بدونم این حرفی که آموزش به من زده درسته یا خیر ؟

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

سلام.
    تو دانشگاه آزاد 3 ترم متوالی مشروطی رو اخراج میکنن ؟ یعنی متناوب مهم نیست؟
    اگه ترم بهمن مشروط بشیم بعدش تابستون هم واحد برداریم (مشروط نشیم) دوباره ترم مهر مشروط شیم متوالی حساب میشه؟

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

توی سایت و دفترچه پیداش کردم جواب رو
    فکر کنم اون برای دانشجویان دانشگاه دولتی هست. تو بند (ه) دفترچه زده.

ه ) دانشجويان دوره هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيا م نور و مؤسسات
    آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي و ... (به شرط نداشتن مشكل نظام وظيفه براي برادران)، م يتوانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون
    سراسري سال 1393 ثبت نام و شركت نمايند. بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد،
    لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط (فرم انصراف قطعي از تحصيل ) را به مؤسسه ذيربط ارائه
    نمايند. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته محل قبولي قبلي خود را ندارند.
    تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند، به منظور ثبت نام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است به
    ضوابط مربوط به مقررات وظيفه عمومي توجه و بر اساس آن ضوابط اقدام نمايند.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    اگه ترم بهمن مشروط بشیم بعدش تابستون هم واحد برداریم (مشروط نشیم) دوباره ترم مهر مشروط شیم متوالی حساب میشه؟
    سلام
    دو ترم متوالی و یا سه ترم در مجموع اخراج هست ..
    ولی در شورای اموزشی تصمیم گیری میشه و اغلب اخراج نمیکنند ....

11. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    سلام.

ماده 46 آيين نامه آموزشي : دانشجويان دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته که در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته که در سه نميسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند (ميانگين نمرات نيمسالي آنها کمتر از 12 باشد) اخراجي تلقي مي گردند.

تبصره 1 – به دانشجويانيکه براي اولين بار مشمول ماده 46 مي گردند در صورتيکه ميانگين کل نمرات آنها حداقل 10 باشد يک بار ارفاق مي گردد تا تحصيل نمايند.
    تبصره 2 – به دانشجويان مشمول تبصره يک اين ماده که در ترم ارفاقي و نيمسال هاي بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اينکه، هم ميانگين ترمي و هم ميانگين کل (هر دو) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصيل از طرف معاونت آموزشي واحددانشگاهي داده شود.
    تبصره 3 – چنانچه دانشجويان مقاطع کارشناسي پيوسته و کارداني (پيوسته، ناپيوسته و طرح آموزش معلمان) 60 واحد درسي را (بدون احتساب دروس وصاياي حضرت امام (ره)، آشنايي با قرآن کريم، پيشنياز دانشگاهي و دروس جبراني) گذرانده و در شرف اخراجي قطعي قرار گرفته باشند در صورت داشتن ميانگين کل 10 و يا بالاتر مي توانند تا مقطع دوره کارداني ادامه تحصيل دهند.

تبصره 4 – هنگامي ميانگين ترمي و ميانگين کل دانشجو 10 و يا بالاتر (ترمي 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسي باقيمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشي واحد مي تواند فرصت ادامه تحصيل را تا پايان دوره مربوط به اينگونه افراد بدهد.
    تذکر - در صورتيکه با استفاده از تبصره هاي ماده 46 آيين نامه آموزشي و يا بدلايل ديگر نياز به افزايش سقف سنوات باشد با در خواست کتبي ذينفع، دانشجو را به سيستم پاره وقت منتقل نمايند. (ولو اينکه اين سيستم در واحد وجود نداشته باشد)
    Last edited by chekmate; 15-12-2013 at 14:51.

13. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •