سلام
در تاپیک مربوط پست بزنید .
از زمان انصراف مهلت یک ساله وجود داره .
سلام
در تاپیک مربوط پست بزنید .
از زمان انصراف مهلت یک ساله وجود داره .
سلام دوستان.
من الان کارشناسی پیوسته هستم می خواستم انصراف بدم و کنکور شرکت کنم. آیا موقع ثبت نام باید حتما انصراف داده باشم؟ آیا نمیشه بعد ثبت نام انصراف یدم؟
Last edited by hassanshaikhi; 07-12-2013 at 21:51.
سلام دوستان
کسی لیسانس ازاد قبول شده باشه بعد از مدت 5 سال به نا به مشکلاتی نهایت بتونه کاردانی شو یعنی 75 واحد پاس کنه سربازی هم معاف نمیشه و تا شهریور 93 هم وقت داره کاردانی شو بگیره الن بخواد واسه کنکور سراسری دولتی ایسانس شرکت کنه و قبول شه میتونه بره از نظر معافیت تحصیلی مشکلی نداره نظام وظیفه میزاره ( تا شهریور کاردانیشو بگیره و مهر هم بره سر کلاس کارشناسی دولتی )
یه سوال دیگه مدل دوره دیپلم رو واسه ثبت نام کارشناسی میخواد از کجا بره بگیره دانشگاه یا بره همون مدرسه ای که پیش دانشگاهی و تموم کرده بود ؟
Last edited by poyyesh; 07-12-2013 at 22:04.
توی سایت و دفترچه پیداش کردم جواب رو
براساس ضوابط دانشجويان دوره روزانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي (بجز دانشجويان، ورودي سال 92 كه مجاز به شركت در آزمون سال 93 نميباشند) در صورتي ميتوانند در آزمون سراسري سال 93 ثبتنام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون مذكور باشند و ثانياً حداكثر تا تاريخ 28/9/1392 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نمايند. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نميباشند.
داشنجوی دانشگاه آزاد اگه بخواد حذف ترم کنه، منع قانونی نداره؟ چه مراحل آموزشی و اداری داره؟ محدودیت زمانی داره اینکار؟ مدارک خاصی میخواد؟
سلام دوستان
من آزمایشگاه سیالات ام امروز که تو کارت امتحان چک کردم حذف شده بود ، از آموزش پرسیدم که چرا حذف شده بهم جواب دادن چون درس همنیازش که مکانیک سیالات 2 هست رو این ترم بر نداشتم با وجود اینکه سیالات 1 رو هم که پیش نیاز آز سیالاته پاس کردم درسم حذف میشه ، میخواستم بدونم این حرفی که آموزش به من زده درسته یا خیر ؟
سلام.
تو دانشگاه آزاد 3 ترم متوالی مشروطی رو اخراج میکنن ؟ یعنی متناوب مهم نیست؟
اگه ترم بهمن مشروط بشیم بعدش تابستون هم واحد برداریم (مشروط نشیم) دوباره ترم مهر مشروط شیم متوالی حساب میشه؟
فکر کنم اون برای دانشجویان دانشگاه دولتی هست. تو بند (ه) دفترچه زده.
ه ) دانشجويان دوره هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيا م نور و مؤسسات
آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي و ... (به شرط نداشتن مشكل نظام وظيفه براي برادران)، م يتوانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون
سراسري سال 1393 ثبت نام و شركت نمايند. بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد،
لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط (فرم انصراف قطعي از تحصيل ) را به مؤسسه ذيربط ارائه
نمايند. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته محل قبولي قبلي خود را ندارند.
تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كنند، به منظور ثبت نام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است به
ضوابط مربوط به مقررات وظيفه عمومي توجه و بر اساس آن ضوابط اقدام نمايند.
سلام
دو ترم متوالی و یا سه ترم در مجموع اخراج هست ..
ولی در شورای اموزشی تصمیم گیری میشه و اغلب اخراج نمیکنند ....
سلام.
ماده 46 آيين نامه آموزشي : دانشجويان دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته که در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته که در سه نميسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند (ميانگين نمرات نيمسالي آنها کمتر از 12 باشد) اخراجي تلقي مي گردند.
تبصره 1 – به دانشجويانيکه براي اولين بار مشمول ماده 46 مي گردند در صورتيکه ميانگين کل نمرات آنها حداقل 10 باشد يک بار ارفاق مي گردد تا تحصيل نمايند.
تبصره 2 – به دانشجويان مشمول تبصره يک اين ماده که در ترم ارفاقي و نيمسال هاي بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اينکه، هم ميانگين ترمي و هم ميانگين کل (هر دو) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصيل از طرف معاونت آموزشي واحددانشگاهي داده شود.
تبصره 3 – چنانچه دانشجويان مقاطع کارشناسي پيوسته و کارداني (پيوسته، ناپيوسته و طرح آموزش معلمان) 60 واحد درسي را (بدون احتساب دروس وصاياي حضرت امام (ره)، آشنايي با قرآن کريم، پيشنياز دانشگاهي و دروس جبراني) گذرانده و در شرف اخراجي قطعي قرار گرفته باشند در صورت داشتن ميانگين کل 10 و يا بالاتر مي توانند تا مقطع دوره کارداني ادامه تحصيل دهند.
تبصره 4 – هنگامي ميانگين ترمي و ميانگين کل دانشجو 10 و يا بالاتر (ترمي 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسي باقيمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشي واحد مي تواند فرصت ادامه تحصيل را تا پايان دوره مربوط به اينگونه افراد بدهد.
تذکر - در صورتيکه با استفاده از تبصره هاي ماده 46 آيين نامه آموزشي و يا بدلايل ديگر نياز به افزايش سقف سنوات باشد با در خواست کتبي ذينفع، دانشجو را به سيستم پاره وقت منتقل نمايند. (ولو اينکه اين سيستم در واحد وجود نداشته باشد)
Last edited by chekmate; 15-12-2013 at 14:51.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)