هیچ کسی اطلاع نداره !؟
همچنان منتظر راهنمایی هستم !؟![]()
![]()
هیچ کسی اطلاع نداره !؟
همچنان منتظر راهنمایی هستم !؟![]()
![]()
`دوست من الان آسیاتک داره سرویس 512 گرفته زنگ زده پشتیبانی گفتن که الان 2 مگ برای این سرویس ها شیر شده الان میگه راست میگن چون سرعتش روی 200 هستش که همون 2 مگ میشه. سیاست جدیده اینکارو کردن شما حجمت رو سریع تموم کنی و کیفیت نامحدود ها افتضاحه
دوستان به صرفه ترین لیست که بیشترین سرعت رو در طول روز داشته باشه و شبانه رایگان باشه و خدماتش خوب باشه به نظرتون کدام هست؟!
من خدم آسیاتک دارم به فکر گرفتن 512 لیست اکو شاتل هستم.
نظر شما چی هست
منطقه مخابراتی من هم باهنر هست و صبانت هم نداره
داتک و پارس آنلاین هم خیلی گرون هستند
نظر شما چی هست
نخیر نمیشه باید وصل باشه و اخرین فیش تلفن هم دستتون باشه.
ADSL كار مي كنه اما نمي شه وصل كرد !! يعني اگه شما اينترنت پر سرعت داشته باشيد حتي ممكنه تلفنتون قطع هم بشه و شما اينترنتتون قطع نشه (مگه اينكه ايراد سخت افزاري يا قطعي سيم داشته باشيد) اما براي درخواست اينترنت بايد اخرين قبض پرداخت شده تلفن رو همراه داشته باشيد
این دوستم تازه می خواد adsl بگیرهADSL كار مي كنه اما نمي شه وصل كرد !! يعني اگه شما اينترنت پر سرعت داشته باشيد حتي ممكنه تلفنتون قطع هم بشه و شما اينترنتتون قطع نشه (مگه اينكه ايراد سخت افزاري يا قطعي سيم داشته باشيد) اما براي درخواست اينترنت بايد اخرين قبض پرداخت شده تلفن رو همراه داشته باشيد
پس باید اول تکلیف خط معلوم بشه نه ؟
بله اون توضيحات من تكميلي بود :دي وگرنه در مورد ايشون اول بايد بدهي شون رو بدن
دوستانی که اینترنت 128 مخابرات هر ماه ده هزار تومن رو گرفتند میخواستم بدونم سرعت اینرنتشون معمولا چنده چه در حالت معمولی و چه در حالت دانلود ممنون میشم اگر سریعا بنده رو راهنمائی کنید
ضمنا میخواستم بدونم برای درخواست ای دی اس ال مخابرات چه مدارکی رو میخواد
دوست عزيز من كه دارم اصلا راضي نيستم وقتي يه فايل دانلود ميكني مخصوصا حجم بالا يه پيخ ميخواي باز كني عذاب ميده در صورتي كه من شركت هاي ديگه رو استفاده ميكردم اينجوري نبود. فقط به درد وب گردي ميخوره اونم هميشه سرعتش يكسان نيست. در ضمن تا الان نشده يه سرعت دانلود يكسان داشته باشه. از روي 8 شروع ميشه تا 18 ولي اكثرار وي همون 10 هستش. من كلا از adsl درد سراش خسته شدم ميخوام برم همون وايمكس بگيرم حداقل بين بد و بدتره هستش
سرعت اينترنت مخابراتي كه من استفاده ميكردم عموما بين 14 تا 16 بود و مشكل انچناني نداشت
اينكه شما يه فايل بخواهيد دانلود كنيد و صفحه هم باز كنيد مشكل داشتيد ماله اينه كه اين 16 تا داره واسه دانلود استفاده ميشه و من داتك هم استفاده ميكردم همين مساله بود (مگه اينكه اينترنت اسما 128 اما 1 مگ استفاده كنيد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)