من یک سوال داشتم از خدمت دوستان :d من دوتا pc دارم اگه مودم adsl وایرلس دار بگیرم و بخوام اینترنت adsl با وایرلس share کنم باید تجهیزات دیگه ای هم داشته باشم ؟ یعنی با همون مودم adsl وایرلس دار می شه اینکارو کرد یا باید چیز دیگه ای هم بخرم ؟
من یک سوال داشتم از خدمت دوستان :d من دوتا pc دارم اگه مودم adsl وایرلس دار بگیرم و بخوام اینترنت adsl با وایرلس share کنم باید تجهیزات دیگه ای هم داشته باشم ؟ یعنی با همون مودم adsl وایرلس دار می شه اینکارو کرد یا باید چیز دیگه ای هم بخرم ؟
Last edited by vasef; 26-07-2010 at 23:41.
درود به همه دوستان.
من یه مودم D-Link DSL-2520U گرفتم و میخوام از طریق Lan به PC وصلش کنم.
ممنون میشم راهنمایی های لازم رو بهم بکنید و آیا راهی هست که از تنظیماتش Backup بگیرم تا مثلا بعد از نصب ویندوز برشون گردونم؟
پیشاپیش ممنون.
سلام دوستان
این کمکتون میکنه ، بازم سوالی بود در خدمتیم:
البته قیمت ها الآن اومده پائین تر و از حدود 25 به بالا شروع میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لطفا کمکم کنید
من adslگرفتم اما نمیتونم کانکت شم
نمیدونم ایراد چیه
مودمم alfex هستش همه اتصال ها رو برقرار کردم ویندوزم هم 7 هستش
اما وقتی میخوام کانکت شم روی نوار اصلی روی دسکتاپ روی کانکشن یه مثلث زرد رنگ میاد
و وقتی troubleshoot problem و میزنم پیغام زیر رو میده:
problem foundhe dns server isnet responding detected
سلام و خسته نباشید
ببخشید بنده مودم ADSL مدل porsche dsl-911 wifi دارم....چندماه پیش که ADSL استفاده میکردم بدون کانکشن وصل میشد و wifi هم بدون مشکل استفاده میکردم....دوباره که تمدید کردم بعد از چندماه بردم که تنظیمات رو انجام بده و انجام داد حالا که اومدم خونه به wifi وصل نمیشه...یعنی من با گوشی میخوام وصل بشم وصل نمیشه....
با گوشی HD2 وصل میشه ولی اصلا چیزی باز نمیکنه
با X10 توی obtaning address میمونه و کانکت نمیشه...
چه جوری میتونم درستش کنم؟
آی پی تنظیماتش هم 192.168.1.1 هست
متشکرم
سلام
لطفا کمکم کنید
من adslگرفتم اما نمیتونم کانکت شم
نمیدونم ایراد چیه
مودمم alfex هستش همه اتصال ها رو برقرار کردم ویندوزم هم 7 هستش
اما وقتی میخوام کانکت شم روی نوار اصلی روی دسکتاپ روی کانکشن یه مثلث زرد رنگ میاد
و وقتی troubleshoot problem و میزنم پیغام زیر رو میده:he dns server isnet responding detectedproblem found
به کارت شبکه تون IP بدید، DNS هم همینطور.
سلام
میخواستم بدونم این ارور به چه معنیه :
احتمال داره مودم کانفیگ نشده باشه؟!
ممنون
دوستان خواها راهنماییم کنید
من مودم linksys وایرلس دارم و مشکلی که دارم اینه که با lan به اینترنت وصل میشم اما با وایرلس به اینرتنت وصل نمیشم آنتن وایرلس رو دریافت میکنم اما اینترنت از طریق وایرلس به کامپیوتر نمیرسه رو لپ تاپ هم امتحان کردم نشد با وایرلس موبایل هم خواستم برم باز نشد روی اون مانیتور مخصوص کانکشن یک علامت مثلث زرد رنگ میاد میشه دقیق راهنماییم کنید چکار باید بکنم
بخشید میشه دقیقا بگین چه جوری؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)