تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 850 از 1137 اولاول ... 350750800840846847848849850851852853854860900950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,491 به 8,500 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله شما اگه کتاب زبان سال چهارم دکتر انار شهابی رو داشته باشین نیازی به درک متن ندارین
    برای تمرین بیشتر درک متن میتونین شبقره رو هم بخونین که فقط متن هست آموزش نداره ( در واقع آموزش به روش حل تمرین و تسلط هست که بسیار روش خوبیه ولی با روحیه ما دانش آموزان ایرانی زیاد سازگار نیست )
    داداش منظورم تو کتاب گرامر و لغاتو اصطلاحات هس؟
    لازمه با داشتن اون دوجلد کتاب سال سوم و چهارم ،سراغ این دوتا کتابم برم؟
    حجمشون چقده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان واسه عربی یه کتاب توپ بهم معرفی کنید ، من مشکلم با عربی حل نمیشه و از خوندنش لذت نمیبرم ، نمیدونم چیکار کنم واسه این درس !!!
    راستی از فوت و فن خوشم نیومد....

3. این کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان واسه عربی یه کتاب توپ بهم معرفی کنید ، من مشکلم با عربی حل نمیشه و از خوندنش لذت نمیبرم ، نمیدونم چیکار کنم واسه این درس !!!
    من عربی رو برای دوم و سوم دبیرستان ریاضی گاج گرفتم یه درسنامه خلاصه و مفید داره تمرینات رو هم حل کرده متن درس هم ترجمه شده . لغات مهم درس هم آخرش گذاشته . کتاب گاج عربی انسانی پیش رو هم گرفتم دیدم عربی ایش همون مطالب دوم و سوم ریاضیه

خلاصه بگم که ما هم از عربی خوشمون نمیاد . ترجمه رو جدا برایش وقت بذار ترجمه میاد علاوه بر کلمه ها متن درس و تمرین رو هم ترجمه اش رو بخون بعد هم اعراب و تحلیل صرفی مهمه بقیه قواعدش هم راحته .

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اونایی که پیش ریاضی و تجربی هستن امتحانات ترم اولتون کی شروع میشه ؟
    Last edited by pourya.3232; 21-12-2011 at 15:44.

5. این کاربر از pourya.3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من عربی رو برای دوم و سوم دبیرستان ریاضی گاج گرفتم یه درسنامه خلاصه و مفید داره تمرینات رو هم حل کرده متن درس هم ترجمه شده . لغات مهم درس هم آخرش گذاشته . کتاب گاج عربی انسانی پیش رو هم گرفتم دیدم عربی ایش همون مطالب دوم و سوم ریاضیه

خلاصه بگم که ما هم از عربی خوشمون نمیاد . ترجمه رو جدا برایش وقت بذار ترجمه میاد علاوه بر کلمه ها متن درس و تمرین رو هم ترجمه اش رو بخون بعد هم اعراب و تحلیل صرفی مهمه بقیه قواعدش هم راحته .

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من پیش ریاضی هستن امتحانات داخلیمون از 6 دی و هماهنگ هامون از 7 دی شروع میشه

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

حرف سیاسی
    آقا من نگفتم فیزیک سبز بده که
    من گفتم حالا که اوشون نمیتونه باهاش کنار بیاد بهتره که .......
    وگرنه کی میتونه بد احمد مصلایی رو بگه
    درضمن فک کنم فیزیک آموزشیای نشر الگو هم خوبه،من فیزیک 2 و 3 شو دارم،بنظرم خوب میرسه،البته تا نظر دوستان چی باشه؟
    شمارو كه ميدونم آقا نويد، با one minute جان بودم
    الگو كتاباي خوبي داره فقط بديشون اينه كه عين چوب خشكن!!
    وقتي يه كتاب روون تري مثل رمزينه هست ديگه الگو چرا؟ تازه كتاب آموزش خيلي سبزم سال ديگه تو بازاره! در اين صورت بايد فاتحه ي كتاب آموزش الگو رو خوند
    البته كتاب تست پايه ي الگو واقعا كتاب خوبيه ولي وقتي فايده داره كه بعد يه كتاب تست ديگه مثل خيلي سبز تستاشو بزني! اگف فارم كتاب آزمونش بياد بازم ديگه الگو چرا؟!‌ بريم فاتحه ي اينم بخونيم
    مگه كسيم هست كه لذت ببره؟ اگه هست دورادور واسش از خدا طلب شفا ميكنم
    وقتي با يه درسي مشكل داري،ميخواي سر به تنش نباشه، بايد يه جوري ماست ماليش كني بره پي كارش!
    حالا فك كن چقد خوب ميشه اگه همون ماست مالي نتيجه ش بهتر شه از كسايي كه ميرن تو بحر درس مثلا
    خيلي خوب ميشه...
    خوب اينجور ماست مالي عربي كار سختي نيست،فقط كافيه همه جور تيپ سوال مربوط به يه مبحثي كه ميخونيو ببيني ديگه! چه اونايي كه قبلا اومدن،چه اونايي كه سالاي ديگه قراره بيان تو كنكور
    اصلا عرب جماعتو بايد همينجوري ماست مالي كرد!!
    اما چه كتابي همچين ويژگي اي داره؟‌ فقط پرسش هاي 4 گزينه ايه خيلي سبز!
    سر تا پاشم با فوت و فن فرق داره،درسنامه هاش برعكس اون خيلي سادن
    تستاشو ياد بگيري حله!!
    فقط بهتره قبل خوندن، لغتاي 3 سال دبيرستانو حفظ كني،متن درسا هم واسه خودت ترجمه كني! چون عربي فقط لغته!! كافيه بفهمي فلان جمله يعني چي بعد ديگه هر بلايي بخواي ميتوني سرش بياري با همين تستايي كه از خيلي سبز ميزني
    Last edited by eminem never dies; 22-12-2011 at 02:04.

9. 4 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پیش ریاضی هستن امتحانات داخلیمون از 6 دی و هماهنگ هامون از 7 دی شروع میشه
    واس منم همینطوره
    ریاضی،پیش

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته ایشون گاج سبزو میگن
    اگه سال سوم و یا پایین تر هستین این کتاب میتونه کمک کنه اما اگر پشت کنکوری و یا درحال تحصیل پیش هستین به هیچ وجه توصیه نمیشه

مگه كسيم هست كه لذت ببره؟ اگه هست دورادور واسش از خدا طلب شفا ميكنم
    وقتي با يه درسي مشكل داري،ميخواي سر به تنش نباشه، بايد يه جوري ماست ماليش كني بره پي كارش!
    حالا فك كن چقد خوب ميشه اگه همون ماست مالي نتيجه ش بهتر شه از كسايي كه ميرن تو بحر درس مثلا
    خيلي خوب ميشه...
    خوب اينجور ماست مالي عربي كار سختي نيست،فقط كافيه همه جور تيپ سوال مربوط به يه مبحثي كه ميخونيو ببيني ديگه! چه اونايي كه قبلا اومدن،چه اونايي كه سالاي ديگه قراره بيان تو كنكور
    اصلا عرب جماعتو بايد همينجوري ماست مالي كرد!!
    اما چه كتابي همچين ويژگي اي داره؟‌ فقط پرسش هاي 4 گزينه ايه خيلي سبز!
    سر تا پاشم با فوت و فن فرق داره،درسنامه هاش برعكس اون خيلي سادن
    تستاشو ياد بگيري حله!!
    فقط بهتره قبل خوندن، لغتاي 3 سال دبيرستانو حفظ كني،متن درسا هم واسه خودت ترجمه كني! چون عربي فقط لغته!! كافيه بفهمي فلان جمله يعني چي بعد ديگه هر بلايي بخواي ميتوني سرش بياري با همين تستايي كه از خيلي سبز ميزني
    حرف هومن جان کاملا تایید میشه
    به نظر من علاوه بر نظر ایشون عربی به زبان ساده مبتکران هم میتونه کمک کنه،مخصوصا اگه عربیتون کلا اوت باشه و ازش بدتون بیاد
    بازم کتابای دیگه تو همین تاپیک مطرح شده که اگه سرچ کنین پیدا میکنین
    هر کتابیم که توسط من یا بقیه دوستان معرفی شد و شما تصمیم به خریداریش گرفتین بهتره اول از نزدیک یه نگاه بهش بندازین و سطح و نوع بیانشو بررسی کنین که اصلا ازش خوشتون میاد یا نه!بعد بخرینش تا به سرنوشت کتاب قبلیتون دچار نشه و پولتون هدر نره

12. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

حرف هومن جان کاملا تایید میشه
    به نظر من علاوه بر نظر ایشون عربی به زبان ساده مبتکران هم میتونه کمک کنه،مخصوصا اگه عربیتون کلا اوت باشه و ازش بدتون بیاد
    بازم کتابای دیگه تو همین تاپیک مطرح شده که اگه سرچ کنین پیدا میکنین
    هر کتابیم که توسط من یا بقیه دوستان معرفی شد و شما تصمیم به خریداریش گرفتین بهتره اول از نزدیک یه نگاه بهش بندازین و سطح و نوع بیانشو بررسی کنین که اصلا ازش خوشتون میاد یا نه!بعد بخرینش تا به سرنوشت کتاب قبلیتون دچار نشه و پولتون هدر نره
    نه آخه ببين دوستمون ميگه نميخوام ريخت و قيافشم ببينم! اين كه اول بياد يه كتاب بخونه آموزشي،بعدش بياد خيلي سبز رو كار كنه اين كه شد همون تو بحر عربي رفتن!
    من گفتم تست خيلي سبز چون اينجوري درسنامه ي سادشو ميتونه بخونه بعدم تستاشو ياد بگيره!
    همون ماست مالي به شيوه ي نوين ديگه
    شيوه ي نوين يعني راحت 100م ميشه زد!
    Last edited by eminem never dies; 22-12-2011 at 02:00.

14. 2 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداش منظورم تو کتاب گرامر و لغاتو اصطلاحات هس؟
    لازمه با داشتن اون دوجلد کتاب سال سوم و چهارم ،سراغ این دوتا کتابم برم؟
    حجمشون چقده؟
    شما این ها رو برای کنکور زبان تخضضی لازم دارین :

درک مطلب به زبان ساده
    گرامر زبان تخصصی
    واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی

حالا اگه برای زبان پیش ؛ مبتکران قرمز رنگ رو خریده باشین نیازی به اولی ( درک مطلب به زبان ساده ) ندارین

16. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما این ها رو برای کنکور زبان تخضضی لازم دارین :

درک مطلب به زبان ساده
    گرامر زبان تخصصی
    واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی

حالا اگه برای زبان پیش ؛ مبتکران قرمز رنگ رو خریده باشین نیازی به اولی ( درک مطلب به زبان ساده ) ندارین
    درسته داداش
    من منظور شما رو تو چنتا پست قبل متوجه نشدم و فک کردم این کتابارو واس زبان عمومی معرفی کردین
    پوزش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •