سلام . . میخوام بدونم سرعت دانلود 128 .256 . 512 . 1024 . 2048 . تو روز و شب (رایگان) چنده ؟؟ ممنون میشم یکی جواب بده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام . . میخوام بدونم سرعت دانلود 128 .256 . 512 . 1024 . 2048 . تو روز و شب (رایگان) چنده ؟؟ ممنون میشم یکی جواب بده
منم همین سوال را دارم
سرعت دانلود همه سرویس های حجمی در روز از 100 به بالا هست ولی در ساعات رایگان به نوع سرویست بستگی داره مثلا 128 سرعت دانلود 16 و 256 سرعت دانلود 30 و الاخر
سلام به همگی
شما هم وقتی از وی+پی+ان استفاده میکنید بعد از چند دقیقه خود به خود قطع میشه ؟ می خوام بدونم از طرف آسیا تک هست یا اینکه سرور وی+پی مشکل داره
ممنون
سلام
من اسیاتک دارم مشکلی نداره و قطع نمیشه***/برای اون مورد هم به ای یاهو ام پی ام بدید تا راهنمایتون کنم
SaeedShz2007
آره داداش منم همین مشکلو دارم.باید 1 بار کلا مودمو خاموش روشن کنم تا مشکلم حل بشه.![]()
دوستانی که 512 نامحدود برنزی دارن لطف کنن یه تست با داخل و خارج از کشور بذارن ممنون میشم![]()
با سلام .
سرعت خوبه ولی خواستم بپرسم پینگ هم از این بهتر میشه در اسیاتک ؟ ضمنا فرق بین ثبت نام در سایت و حضوری در نمایندگی ها چیست ؟ من میخواهم سریع برام وصل بشه نمایندگی گفت 1 هفته طول میکشه . ضمنا سرعت در شب ها در نامحدود چگونه است ؟ داستان ایپی ثابت چیه و چه مزیتی داره ؟ ضمنا اگر مودم های ای دی اس ال 24 ساعت همیشه روشن باشه مشکلی براشون پیش نمیاد من خودم وایمکس دارم اصلا خاموشش نمیکنم شاید ماهی یکبار . با سپاس از شما
شما مطمئنی 512 داری ؟ من سرویس یک مگ دارم سرعتش همین حدوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)