سلام
من از kis استفاده میکنم اما چند روزه بعد از حدود 10 دقیقه از بالا اومدن ویندوز از کار میافته اپدیتم میخوام بکنم ارور 80000100 رو میده سیستممو اسک ن کردم چند تا ویروسو شناسایی و پاک کرد اما هنوزم همینجوری مونده لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام
من از kis استفاده میکنم اما چند روزه بعد از حدود 10 دقیقه از بالا اومدن ویندوز از کار میافته اپدیتم میخوام بکنم ارور 80000100 رو میده سیستممو اسک ن کردم چند تا ویروسو شناسایی و پاک کرد اما هنوزم همینجوری مونده لطفا کمکم کنید
با تشکر
واسه منم همین ارورو میده ولی اصلا من انتی ویروس ندارم.
کسی میدونه این ارور مال چیه؟
ویروسهایی که پیدا شد توی رجیستری نبود؟(یکیش)
راستی موقع نصب برنامه ها هم این ارور میاد.
اول فکر کردم ویروسه.دیسک نجات کسپرسکیو دانلود کردم ولی هر کاری کردم رو سی دی رایت نشد.تا نصفه میرفت و سی دیو خراب میکرد.
درایو ها هم فرمت کردم.
رفقا خسته نباشید.
آقا من یک سریال قانونی به دستم رسیده(برای کاسپر 2011 ) الان هم دارم از سریال 30 روزه ای که خوده کاسپر میده استفاده میکنم . برای وارد کردن سریال اصلی باید چی کار کنم؟( یعنی این سریال 30 روزه کاسپر رو باید پاک کنم؟)
یک از رفقا اگر مراحلش رو بگه خیلی خوب میشه.
دمتون گرم
درود.
دوست عزیز شما هم خسته نباشید.
شما روی license کلیک کنید وبه صفحه بعدی میروید.
که در بالا صفحه میتوانید با کلیک کردن بروی ضربدر قرمز رنگ لایسنس تریال را حذف کنید.
واگر دوست نداشتید.
حذف کنید در همان صفحه در پایین دو گزینه.
مشاهده میکنید که روی گزینه دوم کلیک کنید.activation with commercial
است وبه کلیک کردن به صفحه دیگری هدایت میشود که کد 20رقمی را در کادر مستطیل شکل.
وارد کنید و در پایین گزینه next را بزنید.
نکته:فقط باید تاریخ شما به میلادی باشد.تا لایسنس از طرف کسپرسکی داداه شود.
موفق وپیروز باشید.
دوستان کسپرسکی جدید با زبان فرانسه هم اومد.
اگر اینجوری پیش بره تا 2ناهه دیگه هم انگلیسی نمیاد.
کسی در مورد سوال ما چیزی نمیدونه.
درود.
دوست عزیز.
اینطور که ورژن فرانسوی امده.
پس تا اخر هفته اینده.
باید شاهد نسخه فاینال انگلیسی باشیم.
موفق باشید
Last edited by Karkas20; 02-12-2010 at 13:06.
سلام
همونطوری که دوست خوبم Karkas 20 هم گفتند وقتی نسخه فرانسوی و آلمانی و چند زبان دیگر اومده حتماً نسخه انگلیسی هم به زودی میاد چون سر نسخه 11.0.1.400 یادمه که اول نسخه فرانسوی و چند زبان دیگر اومد و بعد از یکی دو هفته انگلیسیش اومد. ولی اصلاً معلوم نیست شاید تا شب نسخه انگلیسی بیاد شاید هم 1-2 هفته دیگه.
ساعت 11 بود تقریباً رفتم سایت کسپرفقط ژاپنی تو سایت بود بعد از خوندن پست شما رفتم دیدم چند تا نسخه دیگه هم اضافه شده.
عجب.من فکر کردم برای نسخه های دیگه هم همین زمان طول میکشه الان رفتم دیدم چند تا دیگه اومده پس100%تاشب میاد.
یه سوال دارم اگر انگلیسی بیاد ممکنه دوباره بردارن یعنی امکان داره مشکل داشته باشه چون میدونین که دانلود کردنش چقدر طول میکشه.
سلام
نه نمیشه گفت 100% تا شب میاد ممکنه بیاد ولی نمیشه گفت 100% . به نظرم نه امکان نداره که دوباره بردارن چون یک بار اینکارو کردن اینبار بیشتر دقت می کنند بعد اگر توجه کرده باشید هم اول نسخه های دیگه مثل آلمانی ، فرانسه و غیره رو دادن ولی اون موقع فقط ژاپنی بود و انگلیسی که انگلیسی رو برداشتند. به هر حال ممکنه فقط بیان SKIN همون فرانسه یا بقیه رو ترجمه کنند به انگلیسی که فکر نکنم اینطوری باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)