تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 850 از 2365 اولاول ... 35075080084084684784884985085185285385486090095013501850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,491 به 8,500 از 23645

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی
    1- بیس چه مدلی یا مارکی از 1073 میتونه بیشتر باشه؟ چون من بیس برام خیلی مهمه همین طور کیفیت صدا! البته اگر میگین که 1073 همه چیزش اوکی هست من حرفی ندارم چون بالاخره تجربه این کار رو دارید
    2-الان من آمپ برای این باند میخوام نصب کنم باید از باتری دیگه هم استفاده کنم؟ چون فرمودید که رده a/b باید 14 ولت باشن
    3-آمپ دو کانال بگیرم بعدش برای ساب یک مونو بذارم؟ نمیشه یک 4کانال بذارم که دیگه بعدا نیاز به این کار نباشه؟
    4- از خانواده کنوود چه مدل هایی رو توصیه میکنین؟
    5- سیم گیج 0 یا 2 حتما باید استفاده بشه؟ خیلی تاثیر داره؟
    امیر عزیز بیس زدن اصلا کار اسپیکر نیست چون سر یه مدت اسپیکر گیم اوور میشه و مرخصی به سر میبره.آدیو سیستم co609 بیس مناسبی داره و تفکیک خوبی 1073 هم همین طور و در آخر هرتز اسپيكر خوب آديو سيستم 690.
    نه عزیز اون مثال علمی بود برای دنیای سیستم بازی میشه گفت بهترین برق برای سیستم بازی همین ولتاژ هست برای یه جفت باندو آمپ زیاد مهم نیست این چیزا.ایشالا یه ساب 2.5 کیلوواتی نصب میکنی اون موقع میفهمی که برق 14 ولت چه نعمتی هست
    سیم 4 گیج برای سیستم شما کفایت میکنه البته اگر از جنس مرغوب باشه.مثل استینگر استریت وایرز آدیو سیستم و ...
    شما برای آمپ یه هزینه ی آر سی هم دارید که حداقل 25 تومن تا 30 تومن پولش میشه.
    شدن میشه اما اونی که باید بشه نمیشه وگرنه خیلی از دوستان از دو کانال باقی مونده بریچ دادن به ساب و صدا گرفتن فقط یه مشکلی داره این حرکت اونم اینه که قطعات آمپ زود فرسوده میشن اونم به خاطر فشاری هست که تحمل میکنه.
    برای 1073 از کنوود xr-4s
    co609puls که بارها حمید آقا گفتن یه 5500 پایونر به حالت بریچ
    690 هرتز هم با دو آمپ بالا خوب درایو میشن .

به سری انرژی هرتز نمیشه فکر کرد؟ خوب نیست؟ اگه آمپ خوب بگیرم که بدا 1 ساب براش بگیرم . جقدر باید هزینه کنم؟ میشه چند مدل رو بم پیشنهاد بدید؟
    ممنونم .

تو دو صفحه قبل هم دوست عزیزم حمید به امیر جان معرفی کردن

اسپيكر خوب آديو سيستم Co609plus يا DLS R1073 يا هرتز هاي انرژي 690

به نظر من این اسپیکر ها ارزش پول دادن رو دارند در حد خودشون.

آمپ خوب 4 کانال زیاد هست از برند های مطرح مثل دی ال اس آدیو سیستم جی بی ال . جی ال . شما چقدر میخواین هزینه بابتش کنید مهم هست.

[/COLOR]

2. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت amir persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دو صفحه قبل هم دوست عزیزم حمید به امیر جان معرفی کردن

اسپيكر خوب آديو سيستم Co609plus يا DLS R1073 يا هرتز هاي انرژي 690

به نظر من این اسپیکر ها ارزش پول دادن رو دارند در حد خودشون.

آمپ خوب 4 کانال زیاد هست از برند های مطرح مثل دی ال اس آدیو سیستم جی بی ال . جی ال . شما چقدر میخواین هزینه بابتش کنید مهم هست.

این عکس آمپیه که دارم: :

واسه 1 جفت 6902 pioneer و ESK 165 هرتز انرژی کافیه فکر کنم. من کامپ میخوام بگیرم. روی آمپم نوشته 2ohm .ه 1. قضیه این 2 و 4 اهم چیه؟؟!! 2. آیا این مناسبه؟؟؟؟؟؟ 150w rms توانشه؟؟؟ 3. این کامپ خوبه؟؟
    از 1 نفر قیمت این کامپ هرتز رو پرسیدم گفت 215.
    حالا 1 آمپ 2 کانال میخوام که در حالت bridge حدود 400-500 وات rms توان داشته باشه که بعدا 1 ساب براش بگیرم. ساب خودم که دوستان گفتن ضعیفه و خودمم باش حال نمی کنم. 350 واسه آمپ دارم. اگه کمه بگید تا بیشتر پولامو جمع کنم.
    من خیلی وارد نیستم. اگه حرفام ایرادی داره بگید که دیگه سوتی ندم.
    با تشکر از محمدرضای عزیز و دوستان دیگه.
    Last edited by amir persia; 08-09-2012 at 01:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه جفت 6975 دارم و یه ضبط Pioneer 3050 که خیلی افتضاحه. چون اصلا قدرت خوبی به باند نمیده و منم 400 تومن پول ندارم که یه ضبط خوب بخرم. برا همین میخوام که یه آمپ بخرم و نمیدونم چند وات بگیرم. و 110 تومن بیشتر پول ندارم.
    و در ضمن یه دوست داشتم که رو یه ساب و دو تا بیضی یه آمپ 10000 وات انداخت و همه سیستما سوزوند!!!!
    چی بندازم؟؟

مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکس آمپیه که دارم: :

واسه 1 جفت 6902 pioneer و ESK 165 هرتز انرژی کافیه فکر کنم. من کامپ میخوام بگیرم. روی آمپم نوشته 2ohm .ه 1. قضیه این 2 و 4 اهم چیه؟؟!! 2. آیا این مناسبه؟؟؟؟؟؟ 150w rms توانشه؟؟؟ 3. این کامپ خوبه؟؟
    از 1 نفر قیمت این کامپ هرتز رو پرسیدم گفت 215.
    حالا 1 آمپ 2 کانال میخوام که در حالت bridge حدود 400-500 وات rms توان داشته باشه که بعدا 1 ساب براش بگیرم. ساب خودم که دوستان گفتن ضعیفه و خودمم باش حال نمی کنم. 350 واسه آمپ دارم. اگه کمه بگید تا بیشتر پولامو جمع کنم.
    من خیلی وارد نیستم. اگه حرفام ایرادی داره بگید که دیگه سوتی ندم.
    با تشکر از محمدرضای عزیز و دوستان دیگه.
    سلام
    اين آمپ اينجا نمايندگي داره؟من آشنائي باهاش ندارم.ولي جالبه توانهاي اعلاميش رو 12 ولته كه خيلي خوبه. البته بايد CEA داشته باشه تا بشه بهش اعتماد كرد يا با دستگاه تست كرد.
    اسپيكرهاتون 4 اهميه درسته،پس توان خروجي روي 4 اهم ملاكه.اهم واحد اندازه گيري مقاوت هست .اسپيكر ها از نظر اهم د با آمپليفايرها مچ ميشوند.در اصل آمپليفاير خودش رو با اهم اسپيكر مچ ميكنه.شما رو لود 4 اهم 4 تا 90 وات ميگيرين.و اگر واقعا اين توان روي 12 ولت باشه روي 14 ولت بالاتر ميره .پس كاملا كافيه حتي زياد هم هست براي سري انرژي. سري انرژي زياد توان لازم نداره.esk165215 تومن؟!!خيلي بالاس. به نظر من آديو سيستم mx 165 Plus با 195 تومن قيمت خيلي خيلي بهتر و با كيفيت تر از اين سري هستش.
    براي ساب چقدر ميخواهيد هزينه نمائيد.
    سلام دوستان
    من یه جفت 6975 دارم و یه ضبط Pioneer 3050 که خیلی افتضاحه. چون اصلا قدرت خوبی به باند نمیده و منم 400 تومن پول ندارم که یه ضبط خوب بخرم. برا همین میخوام که یه آمپ بخرم و نمیدونم چند وات بگیرم. و 110 تومن بیشتر پول ندارم.
    و در ضمن یه دوست داشتم که رو یه ساب و دو تا بیضی یه آمپ 10000 وات انداخت و همه سیستما سوزوند!!!!
    چی بندازم؟؟

مرسی
    شما يه آمپ Gm-5500T تهيه نمائيد كامل درايوش ميكنه.البته اميدوارم جزو سري قديم باشه وگرنه كلا هزينه كردن براي 6975 اونم سري جديدش كار اقتصادي نيست.
    Last edited by hamidR15; 08-09-2012 at 15:41.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

آره از ما سری قدیمیه
    دست دوم اینا چند میرزه؟؟
    چند واته؟؟ 2کاناله هست دیگه؟
    Last edited by pouya_1631; 08-09-2012 at 15:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    یکی از دوستان ما قصد داره برای ماشینش که پرایده یه پخش نه چندان گرون قیمت (زیر 200 تومن) بخره با این شرایط که با باندهای فابریک پراید ازش صدا بگیره و در عین حال بعدها اگه خواست باند و آمپ و غیره بگیره بتونه از این پخش استفاده کنه
    من هم که تو این چند وقته انقده تو بچه ها حرف از سیستم زده بودم که من رو به عنوان کارشناس قبول کرده و از من نظر می خواد

دوستان خوبم چه برند و مدلهایی رو پیشنهاد میدید برای این دوست من؟؟
    پیشاپیش مرسی از پاسخگوییتون

در آغاز فعالیت amir persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اين آمپ اينجا نمايندگي داره؟من آشنائي باهاش ندارم.ولي جالبه توانهاي اعلاميش رو 12 ولته كه خيلي خوبه. البته بايد CEA داشته باشه تا بشه بهش اعتماد كرد يا با دستگاه تست كرد.
    اسپيكرهاتون 4 اهميه درسته،پس توان خروجي روي 4 اهم ملاكه.اهم واحد اندازه گيري مقاوت هست .اسپيكر ها از نظر اهم د با آمپليفايرها مچ ميشوند.در اصل آمپليفاير خودش رو با اهم اسپيكر مچ ميكنه.شما رو لود 4 اهم 4 تا 90 وات ميگيرين.و اگر واقعا اين توان روي 12 ولت باشه روي 14 ولت بالاتر ميره .پس كاملا كافيه حتي زياد هم هست براي سري انرژي. سري انرژي زياد توان لازم نداره.esk165215 تومن؟!!خيلي بالاس. به نظر من آديو سيستم mx 165 Plus با 195 تومن قيمت خيلي خيلي بهتر و با كيفيت تر از اين سري هستش.
    براي ساب چقدر ميخواهيد هزينه نمائيد.
    سلام
    حمید جان نمیدونم نمایندگی داره یا نه. من پارسال اینو 350 هزار گرفتم. شاید گم نام باشه ولی من ازش راضی هستم. تو ولم بالا بعد 40 min دماش 1 ذره بالا میره.
    والا واسه خود ساب پول کافی ندارم فعلا میخوام 1 آمپ خوب بگیرم و به ساب خودم که 303 pioneer هست ببندم . بعدا که پول دستم اومد 1 ساب خوبم میگیرم. الان 1 آمپ که تو bridge توان 500w Rms یا 600w رو بم بده میخوام بگیرم. امروز 1 آمپ cadence 1600w دیدم که بریج 800w rms توان میداد. دست 2 که 1 سال کار کرده 160 و نو 300 هزار . دست 2 بگیرم؟ خودم خیلی مایل نیستم 2 بگیرم. 300-350 هزار واسه آمپ دارم. اگه کمتر بشه که بهتر.
    1. چه آمپی بگیرم؟
    2. این آمپ حتی اگه 1 ساب معمولی 303 ببندم هم به خازن نیاز داره؟
    3. سری energy و HI energy کامپاننت هرتز چه حدود قیمتی داره؟ 100 یا نهایت 125 وات RMS داشته باشه کافیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من ی رادیو پخش میخواستم در حدود قیمتی 250 ت چی پیشنهاد میدین ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره از ما سری قدیمیه
    دست دوم اینا چند میرزه؟؟
    چند واته؟؟ 2کاناله هست دیگه؟
    5500؟حدود 130-140 مي ارزه اگه تمير باشه.محمد 2010 يه 5400 داشت نميدونم فروخته يا نه
    دو كانال هست و هر كانالش 125 وات RMS خروجي ميده
    سلام به همگی دوستان
    یکی از دوستان ما قصد داره برای ماشینش که پرایده یه پخش نه چندان گرون قیمت (زیر 200 تومن) بخره با این شرایط که با باندهای فابریک پراید ازش صدا بگیره و در عین حال بعدها اگه خواست باند و آمپ و غیره بگیره بتونه از این پخش استفاده کنه
    من هم که تو این چند وقته انقده تو بچه ها حرف از سیستم زده بودم که من رو به عنوان کارشناس قبول کرده و از من نظر می خواد

دوستان خوبم چه برند و مدلهایی رو پیشنهاد میدید برای این دوست من؟؟
    پیشاپیش مرسی از پاسخگوییتون
    بهتره حالا كه داره هزينه ميكنه يه پخش خوب بگيره. من 7016 كن وود رو پيشنهاد ميكنم.
    سلام
    حمید جان نمیدونم نمایندگی داره یا نه. من پارسال اینو 350 هزار گرفتم. شاید گم نام باشه ولی من ازش راضی هستم. تو ولم بالا بعد 40 min دماش 1 ذره بالا میره.
    والا واسه خود ساب پول کافی ندارم فعلا میخوام 1 آمپ خوب بگیرم و به ساب خودم که 303 pioneer هست ببندم . بعدا که پول دستم اومد 1 ساب خوبم میگیرم. الان 1 آمپ که تو bridge توان 500w Rms یا 600w رو بم بده میخوام بگیرم. امروز 1 آمپ cadence 1600w دیدم که بریج 800w rms توان میداد. دست 2 که 1 سال کار کرده 160 و نو 300 هزار . دست 2 بگیرم؟ خودم خیلی مایل نیستم 2 بگیرم. 300-350 هزار واسه آمپ دارم. اگه کمتر بشه که بهتر.
    1. چه آمپی بگیرم؟
    2. این آمپ حتی اگه 1 ساب معمولی 303 ببندم هم به خازن نیاز داره؟
    3. سری energy و HI energy کامپاننت هرتز چه حدود قیمتی داره؟ 100 یا نهایت 125 وات RMS داشته باشه کافیه.
    1-ميتوني كن وود 9105D بگيري.فكر كنم به پولتون بخوره.آمپ مونو بگيريد براي ساب نه دو كانال.اين آمپ روي 4 اهم 500 وات خروجي ميده.
    2-خازن كلا براي جبران لحظه اي افت ولتاژ تو سيستم هست. اگر كابل كشيتون خوب باشه براي يه ساب نه نيازي نيست.ولي اگر از نظر هزينه مشكلي نداشتيد ميتونيد استفاده نمائيد
    3-من قيمتهاي هرتز رو ندارم ولي اگر اسپيكر قوي و با كيفيت خوب ميخواهيد گليدن آديو سيستم سري Co Line مدل Co609Plus ميتونيد بگيريد 275 تومن.140 وات RMS هست
    سلام دوستان
    من ی رادیو پخش میخواستم در حدود قیمتی 250 ت چی پیشنهاد میدین ؟
    دوست من اگه ميتونيد كمي بيشتر هزينه نمائيد 7016 كن وود تهيه كنيد.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

5500؟

دوست من اگه ميتونيد كمي بيشتر هزينه نمائيد 7016 كن وود تهيه كنيد.
    pioneer برند بهتری نسبت به کنوود نیست ؟
    این مدل چند قیمت هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •