شنبه 15 فروردین 1388
#######
مالاگــــــــــــا - رئـــــــــالمادريد
ساعت 00:30 بامداد از:
Al Jazeera Sport +2
Nova Sports 3
NTV Spor
SKY Calcio 1
SKY Sport 1
SKY Sports 1 UK
شبكه سوم سيما
شنبه 15 فروردین 1388
#######
مالاگــــــــــــا - رئـــــــــالمادريد
ساعت 00:30 بامداد از:
Al Jazeera Sport +2
Nova Sports 3
NTV Spor
SKY Calcio 1
SKY Sport 1
SKY Sports 1 UK
شبكه سوم سيما
اگه یه روزی همچین اتفاقی بیوفته,من از طرفداری رئال استعفا میدم.![]()
اين خبر فكر كنم هم زمان شدبا همون دروغ 13 يا همون April Fool !!!
واقعا با چه روحیه ای این خبر رو ساختن ! : دی
احتمالا نکونام به اون روزنامه ورزشی که شکیبا بهش رشوه می داد پول داده این خبر رو بزنن ! : دی
کاسیاس:هواداران لذت بردند
تیم ملی اسپانیا در دیداری تماشایی موفق شد تا در دیدار برگشت نیز از سد ترکیه عبور کند.ایکر کاسیاس معتقد است که گاهی وقتها هواداران از تماشای دیدارهای دراماتیک نیز لذت می برند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Iker Casillas, Real Madrid (Marca)
سایت گل: ایکر کاسیاس، سنگربان افسانه ای ماتادورها معقتد است که اسپانیا در جریان دیدارچهارشنبه شب استانبول در اوج نبود ولی آنها در نهایت توانستند با موفقیت از زمین مسابقه خارج شوند.او معتقد است که گاهی وقتها تیم می بایست به هر نحوی که شده به کسب امتیازات دیدار بیندیشد و گاهی وقتها پیروزی هایی این چنینی و در دقایق پایانی، بسیار هیجان انگیز تر است.
کاسیاس به روزنامه AS گفت:« هواداران به چنین سبک پیروزی هایی بسیار احترام می گذارند. این بسیار مهم است که ویژگی تیم را ببینیم و این بسیار مهم است که به روند موفقیت هایمان ادامه دهیم، به ویژه وقتی که تیم میزبان، گل اول را به ثمر می رساند. سه امتیاز استانبول برای ما بسیار مهم و حیاتی بود، چرا که ما در بازی بسیار سختی به پیروزی رسیدیم. ما با انرژی مثبت و احساس بسیار خوبی از زمین مسابقه خارج شدیم، چرا که ترکیه اول به گل رسیده بود ولی ما به خوبی بازی را کنترل کردیم.در نیمه دوم ما زیاد داور مسابقه را اذیت نکردیم، چرا که او به نفع ترکیه سوت می زد و ما به بازی ادامه می دادیم
روبینیو: با سیتی اوج می گیرم
ستاره برزیلی باشگاه منچسترسیتی معتقد است که با حضور در باشگاه مادریدی برایش تقریبا غیرممکن بود تا به روزهای اوج برسد، چرا که در رئال، در همه دیدارها به میدان نمی رفت.
![]()
سایت گل: روبینیو، ستاره باشگاه منچسترسیتی اعلام کرده که زمانی که در این باشگاه انگلیسی بازی می کند، می تواند آرزویش برای کسب برترین بازیکن دنیا را محقق کند، چرا که همراه با سیتی می تواند در تمامی دیدارها به میدان برود. این ستاره برزیلی اعلام کرد که با وجود علاقه ای که به تیم سابقش، رئال داشته و با این وجود که می داند که این تیم سطح فوتبال او را ارتقا داده؛ معتقد است که او تنها در دیدارهای محدودی با پیراهن سفید پوشان به میدان می رفته و همین شانس او را برای کسب عنوان برترین بازیکن فوتبال دنیا کمرنگ می ساخته است.
روبینیو در گفت و گو با تلگراف گفت:« بازی در رئال مادرید، به من دیدگاه های زیادی داد و از اینکه این فرصت را داشتم تا در رئال به بازی بپردازم بسیار خوشحالم ولی من اعتقاد دارم که در رختکن آن تیم نمی توانستم به هدفم که انتخاب به عنوان برترین بازیکن فوتبال دنیاست برسم. به همین دلیل هم تصمیم گرفتم تا برنابئو را ترک کنم. من توانایی و مهارت این را داشتم تا در تیم اصلی حاضر باشم ولی همیشه به بازی گرفته نمی شدم و گهگداری برای رئال به زمین می رفتم. ولی در منچسترسیتی درهر دیدار به زمین مسابقه می روم و تا اینجا یازده گل برای این تیم به ثمر رسانده ام.»
نگردو بی اطلاع از توجه انگلیسی ها
در حالی که سران باشگاه های بزرگ انگلیسی تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن آلوارو نگردو نشان داده اند، ولی این ستاره بزرگ،هنوز از این ماجرا خبر ندارد و شاید به بازگشت مجدد به تیم مادریدی می اندیشد.
![]()
سایت گل: آلوارو نگردو اعلام کرد که از ابراز تمایل سران باشگاه های انگلیسی برای جذب او خبر ندارد و امیدوار است تا بتواند روزی مجددا پیراهن باشگاه مادریدی را بر تن کند. این ستاره 23 ساله، در آستانه دعوت به ترکیب تیم ملی اسپانیا، قبل از دیدار مقابل ترکیه بود. سران باشگاه هایی همچون استون ویلا و فولام به دنبال به خدمت گرفتن او هستند ولی این بازیکن جوان از این ماجرا خبری ندارد.
او در گفت و گو با روزنامه مارکا گفت:« افراد زیادی از من در مورد آینده ام سوال می کنند ولی تنها چیزی که من می دانم ، این است که باید به قراردادم با آلمریا احترام بگذارم. سران باشگاه برایم این امکان را فراهم ساخته اند تا در رقابتهای لالیگا حاضر باشم و از این بابت احساس خوبی دارم.»
زمانی که درتابستان 2007، سران رئال مادرید نگردو را به آلمریا فروختند، این شرط در قرارداد منعقده درج شد که در صورتی که نگردو خوب تمرین کرده و سران باشگاه مادریدی او را خواستند، می توانند او را از آلمریا خریداری نمایند.
/هفته بيست و نهم لاليگا اسپانيا/
رئال مادريد در خانه مالاگا به ميدان ميرود
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد در ادامه تعقيب بارسلونا فردا شب ميهمان مالاگا است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در 6 بازي از شب اول هفته بيست و نهم لاليگا آلمريا ميزبان ويارئال است، اتلتيك بيلبائو از رئال مايوركا پذيرايي مي كند، رئال بتيس به مصاف نومانسيا مي رود، ركرتيوو اوئلوا خود را براي شكست دادن سويا آماده مي كند، رئال وايادوليد ميزبان بارسلونا است و مالاگا برابر رئال مادريد صف آرايي خواهد داشت.
شاگردان خوانده راموس در حالي به مصاف مالاگا مي روند كه حريف هفته گذشته با 6 گل از بارسلونا شكست خورده است.
برنامه بازي هاي فردا شب لاليگا:
آلمريا - ويارئال
اتلتيك بيلبائو - رئال مايوركا
رئال بتيس - نومانسيا
ركرتيوو اوئلوا - سويا
رئال وايادوليد - بارسلونا
مالاگا - رئال مادريد
هم اكنون بارسلونا با 69 امتياز در صدر جدول ايستاده و رئال مادريد با 63 امتياز در رتبه دوم اين تيم را تعقيب مي كند.
سويا 54، ويارئال 48، اتلتيكو مادريد 43 و والنسيا 43 ديگر تيمهاي حاضر در منطقه اروپايي جدول هستند.
در قعر جدول نيز اسپانيول با 22 امتياز در رتبه بيستم ايستاده، نومانسيا با 26 و اوساسونا با 29 امتياز همچنان در منطقه خطر هستند.
در پايان فصل
كاناوارو رئال مادريد را ترك مي كند
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال رئال مادريد قصد ترك اين تيم را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، منچسترسيتي، تاتنهام و ميلان به دنبال راهي براي جذب كاناوارو هستند.
منچسترسيتي باشگاهي است كه فابيو كاناوارو در تابستان شرايطش را بررسي خواهد كرد.
مدير برنامه هاي كاناوارو گفته است: كاناوارو دوست دارد بخشي از يك پروژه جديد باشد و از اين يكنواختي خسته شده است. او به احتمال فراوان در تابستان از رئال مادريد مي رود.
كاناوارو در 35 سالگي به دنبال حقوق بالاتر نسبت به آنچه كه از رئال مادريد مي گيرد؛است و منچسترسيتي بهترين گزينه از اين جهت به شمار مي رود.
براي بالابردن بخت پيروزي در انتخابات
پرس مايكون را مي خواهد
خبرگزاري فارس: رئيس احتمالي رئال مادريد در فصل آينده مي كوشد نظر بازيكن 28 ساله اينترميلان را براي انتقال به برنابئو جلب كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد اين روزها مي كوشد با تمام ناكامي ها، ضمن كسب سهميه اروپايي ليگ قهرمانان، شانس خود را براي قهرماني امتحان كند.
فلورنتينو پرس نامزد رياست رئال مادريد در انتخابات 14 ژوئن گفت: خريد مايكون به سود رئال مادريد است. اگر حتي در انتخابات شكست بخورم براي انتقال وي به رئال كمك خواهم كرد.
داگلاس سيسناندو مايكون بازيكن جلوزن اينترميلان ايتاليا از ديد مورينيو مهره چندان ارزشمندي نيست كه اينتر به خاطرش با رئال مادريد لجبازي كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)