در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این نظرسنجی سازمان " تنظیم دزدی بیشتر رادیویی " شرکت کنید و همگی گزینه های خیلی کم رو وارد کنید تا فکر نکنن ملت خر هستن:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که طرح جدید گرفتن تو پنلشون حجم کل رو مینویسه یا حجم بینالملل؟ چون اگه کل رو بنویسه با دوبرابر کم کنه
کسی 16 مگابیت گرفته؟
کسایی که طرح جدید گرفتن تو پنلشون حجم کل رو مینویسه یا حجم بینالملل؟ چون اگه کل رو بنویسه با دوبرابر کم کنه
کسی 16 مگابیت گرفته؟
اصلا شروع به سرویس دهی بر مبنای تعرفه های جدید کردن یا نه ؟
من حجم سرویسم داره تموم میشه همین روزا .
من در حال حاضر خطم رو 16 مگ بسته شده وتو روزهای اخیر متاسفانه شدیدا افت سرعت داشتم . امیدوارم از پس این تعرفه های جدید بر بیان!
علی الحساب سرعت تک کانکشن منو ببینید و لذت ببرید . البته پینگ هم حسابی بهم ریخته بود ولی الان وضعیت نرمال شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه تست سرعت و پینگ بذارین دوستان فن آوایی...
- - - Updated - - -
سلام یه تست سرعت و پینگ بذارین دوستان فن آوایی...
طرح 16 مگ شبانش چطوره 2 تا 8 صبح خوبه یا سرعت رو 1/20 میکنن؟![]()
والا مطمئن نیستم ولی اینطور که خودشون میگن در ساعات غیر پیک و ساعات شبانه سرعت 2 پله از سرعت اسمی سرویس حتی بیشتره...
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه یکی یه ss بزاره عالی میشه بلکم از دست مخابرات راحت شم![]()
سلام
میشه از کیفیت فن آوا بگید برامون ؟
پینگ و سرعت (مخصوصا تک کانکشن) در کل چطور هست؟ قطعی و... داره یا نه؟
پینگ بیشترین نگرانی من هست فعلا.
در مورد سوالتون هم بله ، شروع به سرویس دهی یا تعرفه های جدید کردن و تقریباً میشه گفت بهترین تعرفه ها رو دارن.
من الان پارس آنلاین دارم که بدترین تعرفه ها رو داره ولی پینگ و تک لینکش خوبه.
اگه فن آوا مشکل پینگ نداشته باشه حتماً تغییر میدم فعلا دست نگه داشتم تا مطمئن بشم
ممنون میشم جواب بدید
به شخصه فکر میکنم این حجمای خیلی زیاد مثل قضیه سود بانکی و موسسات مالی اعتباری مثلا غیر مجازه!
پینگش چند روزی بود بهم ریخته بود ولی الان نرمال شده ، اما برعکس سرعتم کاهش شدید پیدا کرده ...
تک کانکشن هم همونطور که دیدید تست گذاشتم ازش اصلا خوب نیست .
قطعی هم به ندرت پیش میاد .
حالا شما تست از تک کانکشن پارس بذارید ببینیم چطوره . بیشتر از حجم خیلی زیاد این مورد برام مهمه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)