برا منم میشد
media player 9 داشتم کردم 11 درست شد
چون برای نشون دادنه demo ها از player ویندوز کمک میگیره
برا منم میشد
media player 9 داشتم کردم 11 درست شد
چون برای نشون دادنه demo ها از player ویندوز کمک میگیره
مال منم همينجوريه يعني يه ذره از دمو رو نشون ميده و بعدش قطع ميشه media player من هم 11 هستش ولي بازم مشكل داره البته يه خوبي كه داره گير نمي كنه.
ببینید . مشکل از سیدی نصب بازیه . من مال مدرن رو گرفتم البته DVD سالم و کامل .مال منم همينجوريه يعني يه ذره از دمو رو نشون ميده و بعدش قطع ميشه media player من هم 11 هستش ولي بازم مشكل داره البته يه خوبي كه داره گير نمي كنه.
من تا حالا 2 بار dvd بازي رو گرفتم كه هر دوتاش مشكل داشتن البته براي مدرن نبوده ديگه بي خيال شدم حالا منتظرم ببنيم ubi چي ميده بيرون برم اونو بگيرم.
آره دیگه . همون کار رو بکنی بهتره . ولی بهت قول میدم که UBI هم همونه .
من تا حالا 2 بار dvd بازي رو گرفتم كه هر دوتاش مشكل داشتن البته براي مدرن نبوده ديگه بي خيال شدم حالا منتظرم ببنيم ubi چي ميده بيرون برم اونو بگيرم.
با سلام
دوستان من هم این بازی رو گرفتم و مشکلی نداره ولی فقط وقتی من مرحله ی اول بازی رو رد می کنم توی مرحله ی بعد همه جا سفیده و من هیچ چی رو نمی تونم ببینم؟ایا برای شما هم این جوریه یا بازی من مشکل داره؟
این رو هم بگم که اول بازی این جوری نبود وقتی مرحله رد شد این جوریه؟
این هم عکس داخل بازی:
Last edited by davoodf; 07-04-2007 at 00:26.
من هم تقریبا با این مشکل روبه رو شدم ولی با نصب DirectX 9.0c مشکلم حل شد.شما هم امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
با سلام
خیلی خیلی ممنونم از شما
ولی من DirectX 9.0c هم روی سیستمم نصبه.
Last edited by davoodf; 07-04-2007 at 16:57.
پس گرافيكت نميكشه . گرافيكت چيه ؟با سلام
خیلی خیلی ممنونم از شما
ولی من DirectX 9.0c هم روی سیستمم نصبه.
ويندوزت هم بگو چيه .
يا حافظه مجازي(virual memory) پايينه يا كارت گرافيكت مشكل داره اگه virtual memory پايينه مقدارش رو بيشتر كن اگه نشد كارت گرافيكت مشكل داره.من جايي خوندم كه اين بازي با كارت گرافيك ATI Radeon 9200 و Geforce fx 5200 البته از نوع 64 بيت مشكل داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)