فعلا اس ام اس عشقي بسه
چنان فعال شده- خصوصا با این پستهای اخیر!!!- که گندش داره سایت رو ورمیداره!!!نوشته شده توسط boys_won
من که عطایش رو به لقایش بخشیدم...
یه وقتی اینجا که سرمیزدی، لبخند به لب میاورد... حالا عرق شرم به پیشونی مینشونه
دوست خوبم تا جایی که شده این قسمت کنترل میشه توسط من و موارد +18 حذف میشه و اخطار ها داده میشهنوشته شده توسط koli
موارد بالا هم شاید فکر بدی به ذهن بیاره اما خب موضوع بد تموم نمیشه
کلا باید قبول کرد که 90% اس ام اس ها +18 هستند که ما هم 100% با +18 اینجا مخالفت کردیم برای حفظ موضوعات اخلاقی
با سلام به شما دوست عزيز من نمي دانم چرا شما اينجا را با نماز جمعه اشتباه مي گيريد برادر يا خواهر محترم همانطور كه مافيا جان اينجا گفته 99% جك ها و اس ام اس ها حالا نه اينكه +18 ولي هستند همين آمار هم براي -18 هست بنظر من اگر قرار باشه با خواندن 1 جك يا SMS بالاي 18 سال 1 فرد حالي به حولي بشه و يك اختلالاتي در روح و روان و داخلش بوجود بياد همان بهتر كه بقول شما عطاش را به لقاش ببخشه و بعد از ديسكانكت سري بره بيمارستان 1 ماه بخوابه شما هم اگر دنباله -------- در حد بيت رهبري هستي كه بيخيال شو و مديران را براي اين كار ترقيب نكن چون من شك دارم كه كاربران اين سايت از آن جمله آدمايي باشن كه بايد برن 1 ماه بخوابند بيمارستان همه عقل و شعور و كمالاتشان بيشتر از اين حرف ها هست و به نظر من هم غرض اصلي از ساخت اين تاپيك رفع خستگي و بقول شما كمي خنديدن و خوش بودن هست درمورد جكها و SMS هاي بالاي 18 هم بگم كه الان يك بچه 8 ساله 1 وقت يك چيزايي مي گه كه من و شما بگوشمان هم نخورده و خدا بخواد همه الان چشم و گوش بازند البته اين مطالبي كه گفتم نظر شخصي من بود و با جلوگيري اين كارا بنظرم تعداد مطالب تكراري بالا خواهد رفت همچنين اين بخش كسل كننده مي شه همينطور كه مي بينيد 3-4 روز 1 بار يك نفر مي آيد و پست مي ده و درضمن هيچ علاقه اي هم به مطالب بالاي 18 ندارم فقط مي گويم كه بگذاريد هركي هر چي مي خواهد بگذاره حالا كه همه دنبال دموكراسي هستند حداقل نشون بدند كه آره هستند!نوشته شده توسط koli
بله حق با شماست.
Last edited by koli; 10-12-2005 at 15:47.
توضیح MaFia را خواندم ... بله همونطور که میفرمایید: بد تموم نمیشه...
فقط دعا کنیم که قبل از تموم شدن، اتفاقی واسمون نیافته و کسی حرفمون رو قطع نکنه....اینقد تنگی که وقتی میکنم توت احساس میکنم داری
پاره میشی.
پاره نشی که فقط تو یکی رو دارم جوراب جون
=======================
بخور
همشو بخور
اگه بقیه نمیخورن ، تو بخور
تو بخور ، تا ته بخور
تخماشو بخور
اصلا آبشو بخور
آخه هندونه واسه سرماخوردگی خوب
===========
اون چیه که وقتی ازش استفاده نمی کنین کوتاهه وقتی ازش استفاده میکنین بلند میشه وقتی کارتون باهاش تموم میشه ازش اب میچکه سه حرفیه حرف اخرشم ر هست ؟
منحرف . چترهستش
//////////////////////////////////
اما شما hamed_bati2000؛...
فرصت خوبی را برای سکوت از دست دادید!
مرا همین بس:
بگذار حالا كه همه دنبال دموكراسي هستند حداقل نشون بدند كه آره هستند!
دموکراسی!!! بله حق تمام و کمال با شماست!
اما دوستانه به شما پیشنهاد میکنم:
کم گوی و گزیده گوی چون دُر!![]()
Last edited by koli; 10-12-2005 at 15:58.
koli عزيز
چرا اينقدر حرص ميخوري سايت مدير داره اگه چيزي بود مطمئن باش پاك ميشد
نوشته شده توسط hamed_bati2000
اين تيكه خيلي جالب بود!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
آخه رفيق همه مثل شما سري جريان و نمي گيرند بايد حرف و چرخ كرد ريخت تو مخشان درضمن اينا را هم گفتم تا افرادي كه خيلي نسبت به اين موضوعات وسواس نشان مي دهند كاسه داغتر از آش نشند مسائل مهمتر از اين هم وجود دارد (كم و گزيده گفتم ؟ )نوشته شده توسط koli
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)