تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 85 از 93 اولاول ... 3575818283848586878889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

یه چیزی رو این چند وقته تو قبض موبایلتون دقت کردین؟؟ فکر نکردین هزینه ی پیام کوتاه چرا انقدر زیاد میشه؟؟
    بله باید عرض کنم که هر پیام کوتاه برای شما چیزی حدود 27 تومن آب میخوره.
    گوشی بابای من 2 تا پیام کوتاه تو این دو ماهه داشت که اونم خودم باهاش زدم.... 53.8 تومن براش هزینه پیام کوتاه اومده بود!!!!!! بگذریم که ماله خودم 12000 تومنه حداقل رو شاخشه....
    واقعا" که دیگه شورشو درآوردند
    اگه اول پیش شماره ایرانسل 0912 بود من قطعا" عوض میکردم سیم کارتمو... سیم کارت ir_tci رو هم نمیفروختم به یکی دیگه که اونم بیچاره شه....مینداختمش تو جوفففف!!!
    دوست عزيز هزينه اس ام اس براي شبكه ir-tci دانه اي 14.5 تومان و براي شبكه ايرانسل در حالت عادي 16 تومان است اين عدد 27 رو از كجا آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن تا زماني كه مخابرات دولتي مشتركيني داره كه 0912 مي كنن و رو پيش شماره مانور مي دن مي تازه و حال ميكنه.مهم به نظر من احترام و ارزش دادن به مشتركينه. و البته خدمات.

الان که GPRS توی شیراز نصفه نیمه کار میکنه.
    راستی دلیل اون که صدا برمیگرده چیه؟
    و چرا mms پیام SERVICE NOT AVAILABLE رو به من میده؟
    عزيز جان ام ام اس كه يك دو ماهي هست قطعه و معلوم نيست فعلا كي وصل بشه.

میشه بگی پیش شماره چه ربطی به سرویس ها داره؟چرا چرت و پرت میگید؟27 تومن کدومه؟؟؟؟؟
    پيش شماره ربطي به سرويس نداره كاملا حرفت درسته منظور ايشون كلاس داشتن شمارست
    هزينه اس ام اس رو هم نمي دونم از كجا آوردن؟
    البت شما هم زود قاطي كرديها

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز هزينه اس ام اس براي شبكه ir-tci دانه اي 14.5 تومان و براي شبكه ايرانسل در حالت عادي 16 تومان است اين عدد 27 رو از كجا آوردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن تا زماني كه مخابرات دولتي مشتركيني داره كه 0912 مي كنن و رو پيش شماره مانور مي دن مي تازه و حال ميكنه.مهم به نظر من احترام و ارزش دادن به مشتركينه. و البته خدمات.

عزيز جان ام ام اس كه يك دو ماهي هست قطعه و معلوم نيست فعلا كي وصل بشه.

پيش شماره ربطي به سرويس نداره كاملا حرفت درسته منظور ايشون كلاس داشتن شمارست
    هزينه اس ام اس رو هم نمي دونم از كجا آوردن؟
    البت شما هم زود قاطي كرديها
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ***اول بگم که من به کسانی که از شعور کافی در این تاپیک برخوردار نیستند جواب نمیدم....***
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوم اینکه معلومه کلاس 912 یه چیز دیگست... کسی که سیم کارت 380 هزارتومنی داره بالاخره یه درجاتی از سیم کارت 29 هزار تومن بالاتره دیگه...
    شما خودت ببینه یکی پیش شمارش 0935 باشه...اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که طرف تازه به تکنولوژی موبایل دست پیدا کرده...

سوم هم اینکه قطعا" اشکال از مخابرات بوده که دو اس ام اس (بخوانید پیام کوتاه) رو 53.8 تومن حساب کرده!!
    چون باز من تحقیق کردم دیدم مثله اینکه هزینه ی اس ام اس 14.8 تومنه...!!!
    Last edited by wantonboy13; 07-07-2007 at 14:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

***اول بگم که من به کسانی که از شعور کافی در این تاپیک برخوردار نیستند جواب نمیدم....***
    دوم اینکه معلومه کلاس 912 یه چیز دیگست... کسی که سیم کارت 380 هزارتومنی داره بالاخره یه درجاتی از سیم کارت 29 هزار تومن بالاتره دیگه...
    شما خودت ببینه یکی پیش شمارش 0935 باشه...اولین چیزی که به ذهنت میرسه اینه که طرف تازه به تکنولوژی موبایل دست پیدا کرده...

سوم هم اینکه قطعا" اشکال از مخابرات بوده که دو اس ام اس (بخوانید پیام کوتاه) رو 53.8 تومن حساب کرده!!
    اينم به نظر من يك مسئله كاملا شخصيه آخه درسته من سيم كارتم اعتباريه ولي يكدونه 0912 با پيش شماره 2 هم دارم ولي در حاله حاضر اصلا فكر نمي كنم تازه به موبايل رسيدم و يا سيم كارتم بي كلاسه؟
    درسته 0912 يك چيز ديگه است ولي به نظر من اين يك چيز ديگه دليل بر برتري نيست دليلي بر تفاوت پيش شماره هاست نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا بگم هیچوقت دائمی تی سی آی رو با اعتباری ایرانسل مقایسه نکن. دائمی با دائمی و اعتباری با اعتباری. تازه 919 ها هم که آشغال دراومده همه هم دارن میگن. حالا من یه چیزی میگم ببین حق با کیه؟
    فرض کن 13 سال پیش که تی سی آی سیم کارت میداد پیش شماره هاش رو میداد 0935 و حالا بعد 13 سال ایرانسل میداد 0912. خوب در این صورت نمیگفتی کسی که 912 داره تازه به تکنولوژی رسیده؟
    بابا قرن 21 هستیم. کلاس چیه؟ وقتی 380 تومن میدی هیچ خدمتی نداری ولی 150 تومن میدی همه جور خدمتی داری خب خیلی خوبه.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

یعنی برفرض مثال اگه من 500-600 هزار تومن بدم یه سیم کارت با پیش شماره 1 بخرم، به تکنولوژی موبایل زودتر دست پیدا کردم ؟ کاش این تکنولوژی که شما میگین یه پیشرفتی داشت، هنوز که هنوز با 13 سال پیش فرقی نکرده !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

اولا بگم هیچوقت دائمی تی سی آی رو با اعتباری ایرانسل مقایسه نکن. دائمی با دائمی و اعتباری با اعتباری. تازه 919 ها هم که آشغال دراومده همه هم دارن میگن. حالا من یه چیزی میگم ببین حق با کیه؟
    فرض کن 13 سال پیش که تی سی آی سیم کارت میداد پیش شماره هاش رو میداد 0935 و حالا بعد 13 سال ایرانسل میداد 0912. خوب در این صورت نمیگفتی کسی که 912 داره تازه به تکنولوژی رسیده؟
    بابا قرن 21 هستیم. کلاس چیه؟ وقتی 380 تومن میدی هیچ خدمتی نداری ولی 150 تومن میدی همه جور خدمتی داری خب خیلی خوبه.
    یعنی برفرض مثال اگه من 500-600 هزار تومن بدم یه سیم کارت با پیش شماره 1 بخرم، به تکنولوژی موبایل زودتر دست پیدا کردم ؟ کاش این تکنولوژی که شما میگین یه پیشرفتی داشت، هنوز که هنوز با 13 سال پیش فرقی نکرده !!!
    واقعا ممنون كاملا موافقم.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا برا این طرز فکرتون متاسفم ! وقتی آدمایی مثل شمارا می بینم یکی از دلایل عقب موندگیمونا میببنم و میگم حق ماهاس که عقب مونده باشیم !

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

واقعا اینجا ایرانه اگه شما نباشید این مخابرات از گرسنگی میمیره
    این چرت پرتا چیه الان عصر خدماته هرکی بهتر سرویس بدس کلاس سیخی چنده این یکی از بارز ترین دلایل عقب ماندگی و نوکیسه گیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من یک نفر رو میشناسم که میلیاردر هستش یک روزی اتفاقی تو فرودگاه دیدمش خودش رو نمیشناختم دخترش دوست داداشم در المان بود
    اول که دیدمش خوب بنظر کاملا یک ادم معمولی با لباسهای معمولی با کفش معمولی
    بعد خودش رو معرفی کردو ساعت ها با هم صحبت کردیم گوشی منو دید و گفت این کتابه؟!؟!؟
    منم هم به ارومی خندیدم و در حاله خنده گفتم نه این مبایل منه و گفت خیلی مبایل خوبی هست گفتم اره...
    ومبایل خودشم دیدم یک مبایل سامسونگ از اون مدلهای قدیمی فکر میکنم قیمتش الان 25 یا 30 هزار تومانی باشه
    همین ادم چند ماه یک بار تمام اروپارو با لوفتهانزا Lufthanza سفر میکنه
    اون طرف با حرفاش و رفتارش ارزش خودش رو برام نشون داد نه با مبایلش و لباسش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •