هم با چین تانک تونستم هم با gla demolietion شما هم امتحان کنید
چین تانک تانک های empror ش خیلی قوی اند gla demo هم که معلومه
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
هم با چین تانک تونستم هم با gla demolietion شما هم امتحان کنید
چین تانک تانک های empror ش خیلی قوی اند gla demo هم که معلومه
عرض سلام و احترام خدمت جنرال باز های عزیز...![]()
غرض از مزاحمت این که با یکی از دوستان کل کل جنرال دارم و اکثرا می تونستم با GLA Demoution جمعش کنم منتها جدیدا با یک مشکلی رو به رو شدم! این دوست ما توی مپ twilight flame با USA معمولی تا بازی شروع می شه اقدام به فرستادن تراکتور به همه باربری هایی که می تونه می کنه و هر کاری هم که می کنم حد اقل 6-7 تا از باربری ها رو می گیره و سریع اقدام به ساختن تانک سازی کنارشون می کنه و شروع می کنه به ساختن تانک های آمریکا که موشک و RPG رو با لیزر دفع می کنن و ظرف چند دقیقه این قدر تانک می سازه که نمی شه هیچ کاریش کرد!!
حالا می خواستم ببینم کسی نمی تونه یه راهنمایی بکنه که چطور می شه این روش رو خنثی کرد..؟!
ممنونم!![]()
پسر خوب در انجمن بازی یک زیر مجموعه وجود داره به نام بازیهای آنلاین و شبکه ای که در توضیحش نوشته شده :نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازی که بشه اون رو به صورت Online هم بازی کرد ، میتونه در اونجا تاپیک داشته باشه ، و البته تمام مسائل مربوط به بازی Online در اون انجمن مطرح میشه .کلیه تاپیک ها و مباحث در مورد بازی های آنلاین و بازی های شبکه ای در این زیرشاخه صورت میگیرد .
که برای این بازی هم در اون انجمن تاپیک وجود داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گفتید ترینر منم برایتون دوتا میزارم. یکی مربوط به Zero Hour البته نسخه ی اصلی بدون هیچ پچ اضافه.
یکی هم مربوط به C&C3 Tiberum Wars که این هم ترینر خوبیه.
یه فایل Upgrade هم میزارم. همتون میدونید که ترینر تو شبکه کار نمیکنه. اما این فایل آپگرید رو در مسیر زیر کپی کنید تا:
همه چی سریع با بک کلیک آپگرید شه.
آپگرید ها ارزون بشن. مثلا آپگرید برق 1 دلار میشه.
تو شبکه هم خودم استفاده میکنم.
اینم مسیر فایل: Generlas ZeroHour\Data\INI
اگر با این فایلها آشنایی داشته باشید میدونید که مثل ترینر عمل میکنند ولی دائمی. مثلا میشه کاری کرد هواپیما وقتی تیر میزنه یه بیس جمع بشه.
ولی این فایل اصلا از این چیزای عجیب و تابلو اضافه نمیکنه و حریف نمیفهمه این کارو کردید.
فایل آپگرید:
ترینر Zero Hourکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترینر Tiberum Warsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم مپ دارم ها. مپ مخصوص بازی دو نفره با پول بینهایت. مپ با نفت زیاد. مپ مخصوص حمله ی هوایی. (بدون مسیر زمینی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواستید بگید تا بزارم.
دقیقا کاری که من میکنم رو میکنه. تو هم باید کاری که دوست من میکنه رو بکنی.عرض سلام و احترام خدمت جنرال باز های عزیز...![]()
غرض از مزاحمت این که با یکی از دوستان کل کل جنرال دارم و اکثرا می تونستم با GLA Demoution جمعش کنم منتها جدیدا با یک مشکلی رو به رو شدم! این دوست ما توی مپ twilight flame با USA معمولی تا بازی شروع می شه اقدام به فرستادن تراکتور به همه باربری هایی که می تونه می کنه و هر کاری هم که می کنم حد اقل 6-7 تا از باربری ها رو می گیره و سریع اقدام به ساختن تانک سازی کنارشون می کنه و شروع می کنه به ساختن تانک های آمریکا که موشک و RPG رو با لیزر دفع می کنن و ظرف چند دقیقه این قدر تانک می سازه که نمی شه هیچ کاریش کرد!!
حالا می خواستم ببینم کسی نمی تونه یه راهنمایی بکنه که چطور می شه این روش رو خنثی کرد..؟!
ممنونم!![]()
از این تانکهای چلچله ای بساز. همونایی که رگبار دارن.
باگی هم بساز. اون وقت اون چلچله ها راحت تانکهای حریف رو میزنند. خنثی هم نمیشه.
اینطور آدمها تو بیسشون رو مراقب نیستن. یه چاه تو بیس خودت بساز و توش رو پر کن و جلوش هم پر باشه. بعد تا آپگریدش باز شد یکی تو زمین حریف جایی که خلوت باشه بزن و جمعش کن.
میتونی از سربازهایی که یهو ظاهر میشن استفاده کنی. یهو بزن رو مثلا استراتژی سنترش تا سربازات که میمیرن اونجا هم منفجر بشه.
از Jerman Kill برای زدن راننده تانکاش استفاده کن.
در کل راحته میتونی بزنیش به سه سوت. چون معلومه بازی بلد نیست.
سلام دوست عزيز
به احتمال زياد دوست شما زا چيت استفاده ميكنه. چرا كه اون هر چقدر هم حرفه اي باشه نميتونه در عرض 3 يا 4 دقيقه اين كار هايي كه شما گفتيد انجام بده.
من يه روش پيشنهاد ميكنم.
شما بايد به سرعت 3 يا 4 پايگاه سرباز سازي ايجاد كنيد و به سرعت شروع به ايجاد سرباز هاي مختلف كني درسته كه خيلي ضعيف هستند و دسته جمعي ميتونند يه پايگاه رو از بين ببرند. مثل مورچه ها.
و سريع به سمت پايگاه اصلي حركت كند بهش محلت نده همينجور بساز و حركتشون بده تا اون سرگرم دفع مهاجمان بشه
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اما من فکر نمی کنم که جنرال چیت داشته باشه
اگه داره خواهشا به ما هم بگید.![]()
نميدونم شايد داشته باشه آخه اكثر بازي هاي شبكه اي دارند.
من يه سوال برام مطرحه اون هم اينه كه وقتي دارم جنرال 3 بازي ميكنم تا من يه كار خونه برق ايجاد كنم كامپيوتر سه تا ساختمون ساخته كسي نميدونه چرا سرعت كامپيوتر اينقدر بالاست
من هنوز نفهمیدم منظورتون از جنرال 3 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
منظورتون Command & Conquer 3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا منظورتون جنرال 2 با پچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چون کامپیوتر موتور داره. یعنی اون میتونه همزمان 3تا دستور بده . ولی منو شما چون فقط یه دونه ماوس (Mouse) داریم هر لحظه فقط میتونیم یه دستور بدیم. موتور کامپیوتر با اولین تراکتورش 2تا دستور میده( برق و سرباز خونه).من يه سوال برام مطرحه اون هم اينه كه وقتي دارم جنرال 3 بازي ميكنم تا من يه كار خونه برق ايجاد كنم كامپيوتر سه تا ساختمون ساخته كسي نميدونه چرا سرعت كامپيوتر اينقدر بالاست
فعلا بای...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)