دوستان این الان ویک داستانش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اکشنه رزمیه داستانیه من شنیدم داستان یه نویسندس درسته؟
ممنون علی.
دوستان این الان ویک داستانش چطوریه؟؟؟؟؟؟
اکشنه رزمیه داستانیه من شنیدم داستان یه نویسندس درسته؟
ممنون علی.
داستان نویسندس که نوشته هاش تبدیل به حقیقت میشه
این قدر از گیم اسپات بد گفتید که این سایت هم الان به مقام شهادت نائل شدصلا این سایت گیم اسغات کلا مشکل دارن.... بازی به این باحالی حیف نیست؟ دوستان بیایین یه سایت درست کنید شما به بازی امتیاز بدین تا روی این عقب افتاده ها کم شهیعنی الان ف ی ل ت ر ه.
خیلی جالبه تا حدود یه ساعت پیش که من رفتم و امتیاز Alan wake رو دیدم این سایت بسته نبودش ولی نمی دونم یه دفعه چی شدش. فکر کنم به خاطر این امتیاز الان این سایت ف ی ل ت ر ه![]()
انصافا برای منم ف ی ل ت ر شدا.....داداش تو که این قد خوبی ببین من چنتا بد خاه دارم برای اوناهم دوتا فاتحه بخون ف ی ل ت ر شن..ماشاالله چشم..![]()
حالا چرا جوش آوردی من خودم میخوام کنسول بخرم
خوب مقادیری بازی کردیم............:
گرافیک عالیه ولی 10 نمی گیره.(ای کاش کمی بیشتر رو موشن کپچر و انیمیشن ها کار میکردن-کمی هم رو بافتها)
داستان تا حالاش که خوبه کمی گنگه ولی خوبه
صداگذاری واقعا 10 میگیره........... .عالیه
گیم پلی و هیجانش اولاش خیلی طوفانی و قشنگ بود..ولی احساس می کنم کمی افتاده در ورطه تکرار......... .
در کل به نظر من امتیاز ign و gamespot که 9 و 8.5 بود برای این بازی مناسب البته تا آخرش نرفتم شاید آخراش فوق العاده بشه.....
(ولی در کل از رمدی انتظار بیشتر از اینو داشتم بازی عالیه ولی شاهکار نیست)
انحصاری برای شما !دوست خوبم atheistboy عکسات خیلی باحاله.میشه یه انحصاری واسه امضا برا من بسازی؟
اگه خوشتون نیومد بگید تا یکی دیگه بسازم.
من کی جوش زدم!!!! من گفتم تو فروم فن متعصب زیاده واسه همین باهاشون در گیر نشو. مگرنه من که با شما کاری ندارم.!!!!!حالا چرا جوش آوردی من خودم میخوام کنسول بخرم
Last edited by sinak3; 08-05-2010 at 10:40.
منم منظور خاصی نداشتم ما که با هم رفیقیم تو این فروم.منم میخوام چند وقت دیگه کنسول بخرم و به جمع شما بپیوندم![]()
دوستان آهنگی که آخره اپیزوده یک خونده میشه رو کسی برای دانلود نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)