يكي هم لطف كنه براي من دعوت نامه بنويسه براي سايت demonoid
يكي هم لطف كنه براي من دعوت نامه بنويسه براي سايت demonoid
دوست عزیز وقتی برنامه ی تورنت فایل رو چک کرد و میګه سالم هست و شما بازم با فایل مشکل دارین یعنی اینکه فایل مشکل داره نه دانلود شما پس بهتره اون رو دوباره دانلود نکنین برین یه تورنت دیګه ازش پیدا کنین و ایندفعه کامنت ها رو هم در موردش بخونین تا مطمعن شین سالم هست بعد دانلود کنین
demonoid فعلا down هست معلوم هم نیست مشکلش چیهيكي هم لطف كنه براي من دعوت نامه بنويسه براي سايت demonoid
ایمیلتون رو به یکی از دوستانی که تو تایپيک ګفتن دعوت میکنن بدین براتون ارسال میشهلطفا برای من هم دعوت نامه بفرستید
ممنون
تركر سايت دمونويد راه افتاد
بريد حالشو ببريد![]()
Last edited by senjed1349; 29-09-2007 at 14:00.
دنيروو جان سلام
ضمن تشكر از ارسال دعوت نامه
ولي من نتونستم عضو بشم و پيغام زير را داد
Sorry, this site is open only for Romanians
در حاليكه من طبق دستورالعمل آقا پيمان كشورم رو روماني انتخاب كردم.
و يك بار هم با استفاده از سايتهاي پ*ر*و*ك*س*ي با آي پي ناشناس رفتم ولي باز هم همين پيغام را داد
سلامحاليكه من طبق دستورالعمل آقا پيمان كشورم رو روماني انتخاب كردم.
و يك بار هم با استفاده از سايتهاي پ*ر*و*ك*س*ي با آي پي ناشناس رفتم ولي باز هم همين پيغام را داد
بعد از اینکه کشور رو رومانی انتخاب کردی باید مستطيل بعدی این کلمه رو بنویسی invita
پيمان جان اين كار را هم كرده ام ولي فايده اي نداشت![]()
اون ګزینه یه سوال هستش که قبلا جوابش invita بود ( احتمالا واسه این ګذاشتن که بدونن طرف رومانیایی هست یا نه ) شاید دیدن ای پي ها از کشور های دیګه هست شک کردن و سوال رو عوض کردن
الان میرم یه نیګا بندازم ببینم چه جوریاست
سنجد جان احتمال میدم IP رو شناسایی کرده و یا یه جایی اشتباه کردید ...
===============================
اما یک سوال از پیمان و بقیه دوستان عزیز
من وقتی از ترکرهای خصوصی فیلم یا فایلی رو دانلود میکنم از حداکثر سرعت و پهنای باندم به راحتی استفاده میکنم ولی وقتی میخوام از ترکرهای عمومی ( مثلا فیلمهای Axxo ) استفاده کنم باز سرعتم هم کم میشه هم نوسان داره ...
حالا سوالم اینه که مثلا فیلمهای Axxo رو هیچ ترکر خصوصی نمیذاره که بریم از اون بگیریم ؟؟؟
چون توی چند چند تا ازسایتهای Private که عضو بودم دنبالش گشتم به جز چند تا فایل از Axxo چیز زیادی پیدا نکردم ...
نامردا سوال رو عوض کردن الان جواب رو یه چیز دیګه باید بنویسی
ازت میخواد یه جمله رو کامل کنی اون جمله چیه؟ ( بالای اون مستطيل نوشته شده
axxo واسه ترکر های عمومی فیلم هاش از کیفیت بهتری برخوردار هست و بیشتر هم واسه ترکر های عمومی فیلم اپلود میکنهحالا سوالم اینه که مثلا فیلمهای Axxo رو هیچ ترکر خصوصی نمیذاره که بریم از اون بگیریم ؟؟؟
چون توی چند چند تا ازسایتهای Private که عضو بودم دنبالش گشتم به جز چند تا فایل از Axxo چیز زیادی پیدا نکردم ...
تو ترکرهای خصوصی افراد خودشون فیلم ها رو ریپ میکنن و به اسم خودشون اون رو اپلود میکنن دی وی دی ریپ های ترکر های خصوصی همګی کیفیت خوبی دارن و زیاد نیازی به axxo پیدا نمیکنی
سنجند جان یه جمله هست که باید کاملش کنی اون رو اینجا بنویس من میپرسم جوابش رو میدم بهت
Last edited by j0l6; 29-09-2007 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)