نه بیچاره راست میگه تواین نکته 5 اینونتوری نوشته بد بخ مگه چقد بول میخوره همه ایتما 3000 به بالا گزاشتین؟؟؟
نه بیچاره راست میگه تواین نکته 5 اینونتوری نوشته بد بخ مگه چقد بول میخوره همه ایتما 3000 به بالا گزاشتین؟؟؟
Tornado جان اینا چیه نوشتی ؟![]()
Dagon
![]()
کاملا تایید میشهمن بیس elf ها رو دیدم. در واقع گازش زدم. ولی عنکبوت ندیدم. فقط یه قورباغه کنار fountain دیدم. منظورت از جنوب شرقی دقیقاً کجاست. می شه یه screen shot بذارید.
اگر هم کسی نمی خواد مکان دقیقشو بگه بهتره که دیگه راجع به این موضوع صحبت نکنیم چون از دو حالت خارج نیست یا می خواید خودتون رو لوس کنید یا که اصلاً بلد نیستید و با من هیچ فرقی ندارید. ok![]()
اگه بشه اینارو واسش بست که دیگه میشه پروردگاراولا میشه تو چیزی رو که نمیدونی به دیگران نگی ؟ بابا این چرت و پرتا چیه نوشتی. دوما مگه axe هیرویagility یا inteligence هست ؟!!! سوما ankh تکی به چه درد میخوره . چهارما مگه هر hero فقط 5 تا inventori داره ؟!!!!!!!!!!!!!
axe :
radiance
heart of tarrasque
boot of teravel
sange and yasha
hyper stone
crystals و upgrade
البته axe اصلا hero ی team ی نیست . هیچ وقت ندیدم توی 5 به 5 ورش دارن .![]()
در مورد تیمی نبودنش هم درست می گی![]()
اگه بزاری که به یه بحثی که 4 5 صفحه هست ادامه داره پایان میدیاقا 5 غورباغه تو بچهای غبلی باید با ایتمی که از ایس فراگ دراب میشد با ایتمی که از اونا دراب میشد با یه+250ترکیب میشدکه اسم یکی the,one,oon 2ta daghighan yadam nistمیکشتی بعد عنکبوت ظاهر میشد حالا اگه شد براتون ریبلی میزارم
حتما این کارو بکن
ممنون
آقايون من و دوستام در(Game net Virus) از ساعت 6 تا 7 دنبال اين قورباغه ها بوديم رو هم رفته 2 تا ديديم .
5 تا كه هيچي چه برسه به 25 تا !!!!!
1- version اين map چيه ؟
2-يه replay بزارين يا ملت رو سركار ......
Last edited by bab_2c; 02-03-2007 at 00:07.
سلام به دوستان
امروز می خوام واسه اونایی که نمی دونستن، تاکید می کنم نمی دونستن یه اسکرین شات بزارم حال کنن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نظر یادتون نره
در ضمن ما کرمان می شینیم، اگر کسی از کرمان هست در خدمتیم
Last edited by Crazy_Devil; 02-03-2007 at 10:15.
به منچه برسیدن منم جواب دادم
دستت درد نکنه که می خواستی یاد بدی ممنون ولی تو ضفحه های قبل گذاشته بودم که اواتار رو کیا شکل عوض میکنه
برای دیدن 25 تا قورباغه کافیه یه الماس بگیری و تو مپ بچرخی و دست روی alt باشه(این چیزی بود که ما بلد بودیم)
واگه یکی که میدونه یه replay بزاره خیلی خیلی خوب میشه
level 6 doom bringer با یه راه ساده cancel میشه اگه گفتید چیه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)