تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 231 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

باسلام

دوستان به این سوال من هم پاسخ دهید توابن انجمن 3 بار مطرح کردم اما اصلا پاسخی ندیدم شاید این آقا مهدی پاسخ گو باشند
    سوال من درباره سی دی های اموزشی شرکت پارسیان (پاسارگارد )هست که نمیدونم با چه قفلی داره اما بااین برنامه آقای persain kitty رایت میشه وتو دایو مجازی خیلی خوب کار میکنه اما وقتی رو سی دی با هر نرم افزاری (10 سی دی سوزندم)رایت میکنیسی دی اصلا تو سی دی رام کار نمیکنه وچیزی رو توش نشون نمیده
    بضی از فایلها به این شکل است
    <pcc>??
    1st>1.dll
    2st>1.dll
    persianlock.api
    parsuvs9.spg
    vvk??.1st
    این آخریشوکه در isobuster باز میکنم کنارش یه علامت داره
    ضمنا در ایمج گرفتن ویا کارکردن روی امیوتر مشکلی نیست اما رو سی دی رایت نمیشه
    وااون پرسین لوک هم مثل پلگینهای آکروبات ریدر است
    واون فایل dllدومی 1.2 GBنشون میده
    مثلا من با CLONY XXL چک کردم تو تون هم نمیذاره تا آخر بره وبرای اون فایلهای DLLخطا میده
    با تشکر

داره خودمونی میشه rahro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام
    یک سی دی اموزشی دارم که به راحتی با clone cd 4.3 رایت شده بدون یک خطا ولی هنگامی که از روی سی دی کپی میخواهم استفاده کنم بعد از اینکه سریال سی دی رو میگیره پی به اینکه این سی دی اصلی نیست میبره
    1 - چه جوری برنامه متوجه میشه
    2- آیا با نرم افزار رایت دیگری میشود از روی این سی دی رایت کرد
    3- آیا کسی میتونه در این زمینه مرا راهنمایی کنه
    رهرو

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط rezaninja
    باسلام

دوستان به این سوال من هم پاسخ دهید توابن انجمن 3 بار مطرح کردم اما اصلا پاسخی ندیدم شاید این آقا مهدی پاسخ گو باشند
    سوال من درباره سی دی های اموزشی شرکت پارسیان (پاسارگارد )هست که نمیدونم با چه قفلی داره اما بااین برنامه آقای persain kitty رایت میشه وتو دایو مجازی خیلی خوب کار میکنه اما وقتی رو سی دی با هر نرم افزاری (10 سی دی سوزندم)رایت میکنیسی دی اصلا تو سی دی رام کار نمیکنه وچیزی رو توش نشون نمیده
    بضی از فایلها به این شکل است
    با تشکر
    از اين كه ده تا سي دي سوزوندي خيلي حال كردم
    دوتا چيز رو امتحان كن .
    1- فايل رو با پسوند BIN رو به پسوند ISO تغييرنام بده بيارش توي الكل و به صورت RAW DAO رايت كن
    2- فايل رو براش .CUE درست كن و با CDRWIN رايت كن
    اميدوارم دو تا سي دي ديگه هم بسوزوني

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    فعلا من به دقت پست های قبلی را نخواندم ، جواب بقیه را هم بعد می ذارم . این مربوط به همون پست قبلی هست .
    انشاءالله شما هم در مورد جمع آوري مقالات ما را ياري دهيد .
    يکي ديگر از اهداف اين است که خودتان هم مطالب را بخوانيد و البته ما هم بخوانيم و ياد بگيريم .

البته من سعي مي کنم ، کمتر توي اين کار شرکت کنم . به شرطي که استقبال شما زياد باشه . اما اگر ديدم شما نمي خواهيد همکاري کنيد ، خودم انجام مي دم

اين نکته را يادم رفت بگم که حالا ذکر مي کنم ، اين ها را هم در نظر داشته باشيد
    مطالبي که شما ذکر مي کنيد به چند دسته تقسيم مي شود و نبايد خارج از اينها باشد :
    1) آموزش شکستن قفل يک سي دي يا يک نرم افزار قفل شکن
    2) آموزش گذاشتن قفل بر روي يک سي دي يا يک نرم افزار قفل گذار
    3) تکنيک هايي که در امر قفل گذاري يا شکستن قفل کاربرد دارند
    =>فعلا آموزش کرک کردن را نگذاريد<=

با تشکر ـ مهدي

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام
    خوب این هم چیزهایی که به ذهنم می رسه :
    ================================================== ===============
    خدمت آقا مهدی گل !
    اظهارات شما تقریبا دقیق و موشکافانه هست . تنها یک مسأله هست که نه شما و نه من اون را می دونیم بله ، همون چیزی که باعث میشه قفل سی دی شکسته بشه و باید راههای مختلفی را گاه امتحان کرد .
    عکس ها را هم دیدم . اما هنوز دو تا مساله وجود داره که شما بهش توجه نکردید :
    1- خودتون می گید که اتوران ایمیج جواب نمیده و اون 7 تا فایل هم درست نمیشه
    2- اسم اون فایل که توی Temp هست با اون چیزی که شما می گید قفل هست یکیه .
    نتیجه : اگر حتی ما بتونیم ، اون چیزی که اجرا میشه هم از اجرا شدنش جلوگیری کنیم ، باز هم اتوران اجرا نخواهد شد . چون ظاهرا این بار اتوران برای اجرا بهش نیاز داره .
    نکته بعدی : حتی اگر ما بتونیم اون کار را انجام بدیم ، اما چون نوع قفل از نوع کد فعال سازی هست ، پس احتمال این که از ما کد نخواد هم کم .

در هر صورت نظرت را بگو . در ضمن فایل اتوران را هم یه جا آپلود کن و از یکی بخواه که برات اون را کرک کنه . یا حداقل یک سری اطلاعات بهت بده . چون به نظر من فعلا مطمئن ترین راه همینه .
    rezaninja جان عزیز !
    شما لطف دارید ، اما زیاد هم بهتون اطمینان نمی دم که بتونم بهتون کمک کنم . چون مهمترین چیز را من توی شکستن قفل ندارم : خود سی دی را ....
    دوست محترم ! شما باید با نرم افزارهای دیگه هم این کار را انجام بدی . مثلا Clone CD و BlindeWrite و Alcohol و CDRWIN . شاید با یکی از این ها جواب بده .
    این که توی درایو مجازی جواب میده هم خودش جای تامل داره .
    ضمنا پیشنهادم این هست که همین حالا برو یک CD RW بگیر . چون اگه بخوای برای هر پیشنهادی یکبار امتحان کنی شاید یه پک سی دی 50 تایی را بخوای
    در ضمن اطلاعاتی که شما در اختیار ما قرار دادید ، خیلی محدوده .
    مثلا یه کمی درباره خود قفل ، فایلهای مشکوک سی دی یا هر چیز دیگه ...
    و اینکه بالاخره بعد از رایت شدن ، چیزی را نشون می ده یا نه ...
    یه کار دیگه هم بهت پیشنهاد می دم ، برو انجام بده ببین چی میشه . اون فایلی که از برنامه Persia دریافت می کنی Iso هست دیگه . با WinIso بازش کن و فایلهای dll را پاکشون کن . یا حتی اون فایلهای دیگه . اگه برنامه اتوران یا نصب اینها را چک نکنه ، خوب تقریبا میشه گفت مشکل سی دی همینه .
    به هر حال شما بیشتر اطلاعات بده .
    جناب rahro خان !
    دوست عزیز ! شما هم اطلاعات که دارید می گید خیلی کمه .
    شما نام سی دی ، نام شرکت و فایلهای موجود در سی دی و ... را ذکر کن .
    با برنامه های دیگه هم یه امتحان بکن .
    ببین این قفل را برنامه ClonyXXL اطلاعاتی بهت نمیده .
    وقتی که برنامه می خواد قفل را چک کنه ، سریع به Stand by ببر . بعد از 20 ثانیه مجددا به ویندوز برگرد . شاید این جوری قفل رد شده باشه .
    1- البته این که برنامه چه جوری متوجه میشه ، که باید از یک برنامه نویس بپرسی . مثلا یه چیزی ، مثلا یک فایل که این فایل ممکنه رایت نشه یا اتفاقی براش بیفته که تغییر کنه ، اون وقت برنامه اون را چک کنه .
    دقیقا الان حضور ذهن ندارم که به شما کمک کنم .
    2- نرم افزارهای رایت زیاد هست . تنها Clone CD نیست . در ضمن این برنامه هم بهترین نیست ...
    3- شما اون اطلاعات را به ما بده ، اون وقت یا خودم بهتون کمک می کنم یا کسی دیگه را می شناسم که بتونه به شما کمک کنه .
    persiankitty بزرگوار !
    آقا پس شما کجایی . چند وقتیه خبری ازتون نیست .
    راستی این جوری که نباید برای یکی دعا کرد ! به خاطر اعتماد به شما بوده که ده تا سی دی سوزونده !!!
    اگه می دونی که نتیجه نمی ده و دو تا سی دی دیگه میسوزنه ، بهتر بود راه درست را بهش بگی ...
    در هر صورت انشاالله شما هم دیگه این قدر غیبت نمی کنی . جواب دوستان هم به صورت کامل بده .
    شوخی کردم !!!!!!!!!!!!!!!!! هر کار دوست داری بکن ، ولی اگه چیزی را بلدی ، زود بگو ...
    با تشکر

در ضمن دوستان عزیز !
    شما هم در مورد مسئله جمع آوری مقالات و ... به ما کمک کنید .
    مطمئن باشید چیز خوبی میشه ... هم به نفع خودتون هست ، هم به دیگران دارید کمک می کنید ...
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام آقايmehdi_7070 ممنون كه جواب داديد.
    1.اما من نتونستم يعني بلد نيستم بايد چي كار كنم اگه بيشتر توضيح بدي ممنونم
    2.يه راهم ميخام براي رايت سيدي هاي شركت پويش تو اين تاپيك بهش بر نخوردم.
    3.آموزش tz copy را نمي تونم دانلود كنم اگه ميشه لينكشو تصحيح كنيد و بذاريد.
    4.يه برنامه ديگه هم ميخام : يه سري عكس داشتم win 98 يهscan disk كرد كه ويندوز نصب كنه همش خراب شده فايل undo هم درست نكردم بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟برام مهمه.اميدوارم بتونم جبران كنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت h_radnoosh
    من یادم نمیاد کدوم چیز را به شما توضیح دادم . ( واقعا حواس پرت شدم )
    دوست عزیز ! مورد 1 را که من درست متوجه نشدم .
    در مورد 2 : عزیز ! ما که نمی دونیم این چیز که شما می گید چی هست ؟ یعنی علم غیب هم نداریم . باید شما اطلاعات اون قفل را بدید ، شاید بشه یه کاری کرد .
    مورد 3 : آموزش این برنامه توی همین انجمن داده شده . فکر نکنم نیاز به دانلود داشته باشه . میشه لینک پست مربوطه را بدید .
    مورد آخر هم جاش اینجا نیست . شما این را به صورت جداگانه اعلام نمایید . می تونید یه تاپیک ایجاد کنید و این مورد را مطرح کنید . اونها که میدونند به شما کمک می کنند .

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

[QUOTE=mehdi_7070]
    persiankitty بزرگوار !
    آقا پس شما کجایی . چند وقتیه خبری ازتون نیست .
    راستی این جوری که نباید برای یکی دعا کرد ! به خاطر اعتماد به شما بوده که ده تا سی دی سوزونده !!!
    اگه می دونی که نتیجه نمی ده و دو تا سی دی دیگه میسوزنه ، بهتر بود راه درست را بهش بگی ...
    در هر صورت انشاالله شما هم دیگه این قدر غیبت نمی کنی . جواب دوستان هم به صورت کامل بده .
    شوخی کردم !!!!!!!!!!!!!!!!! هر کار دوست داری بکن ، ولی اگه چیزی را بلدی ، زود بگو ...
    با تشکر

راستش اينه كه من غيبت ندارم. تعداد فروم هايي كه مونيتور ميكنم خيلي زياده ... اينه كه كمتر مي نويسم... ولي تقريبا همه رو ميخونم. خيلي باحاله كه بجاي يك سي دي RW يك نفر 10 تا سي دي R بسوزونه. خدا بيشترش كنه
    من ميخوام از شما خواهش كنم يك راهنما براي اين برنامه PreGap بنويسي . اينطوري جواب خيلي از سوالات رو ميشه به راهنما ارجاع داد.

راستي خيالتون جمع باشه ... من اينو كپي نميكنم ... ديگه update اي در كار نيست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by persiankitty; 25-01-2006 at 23:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام مهدي جان و ديگر دوستان عزيز
    نتیجه : اگر حتی ما بتونیم ، اون چیزی که اجرا میشه هم از اجرا شدنش جلوگیری کنیم ، باز هم اتوران اجرا نخواهد شد . چون ظاهرا این بار اتوران برای اجرا بهش نیاز داره
    خوب مهدي جان من در سيدي هاي قبلي يهني همون كارگاه ميگس اگه اون فايل يعني همون محافظ رو نبندم يعني از حافظه خارجش نكنم اتوران اجرا نميشه وبايد صد درصد اونو از حافظه خارج كرد تا اتوران بالا بياد ولي تو php‌نميشه اين كارو كرد يعني اون فايل رو نميشه انتخاب و از حافظه خارج كرد اگه بشه اين كارو كرد فكر كنم اتوران اجرا بشه ولي باز هم شما استادين من زياد سرم نميشه
    در مورد اين كه فايل اتوران را يه جا آپلود كنم آپلودش كردم همراه با يه فايل lock.bat هستش كه اونم ريختم گفتم
    اگه دوستان ميتونن كمك كنن اونو كرك كن مهدي من با دوستاني كركر زياد آشنا نيستم اگه خوذتون كسي رو سراغ دارين بگين
    ممنون ميشم
    اينم لينك فايل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن مهدي جان من فعلا مثله كد فعال سازش مهم نيست برام فقط مي خوام كه اتوران از روي ايميج اجرا بشه تا انشالله اگه
    اين حل شد بريم به سراغ كد فعال سازي مهدي جان نكته اي كه اشاره كردين وگفتين اون 7 تا فايل رو درست نمي كنه
    اونش توي كارگاه ميگس هم همسنطور بود يعني وفتي از روي ايميج اترانو ميزدي اون فايل ها رو نمي ساخت ولي از زوي
    خود سيدي چرا اونا رو درست ميكرد . در ضمن درسته حق با شماست يكي از فايل ها همون فايلي است كه وقتي اتوران رو اجرا
    ميكني اون فايل اجرا ميشه در صمن مهدي جان اين php وقتي ايميج رو يك بار اجرا ميكني بار اول كه خطا ميده وبايد ايميج رو دوباره ببندي
    براي بار دوم كه اجرا ميكني خطا نمي ده ولي بلافاصله بعد از اينكه اوتورانو اجرا كني ايميج از داخل سيدي رام مجازي در مياد
    و هيچي توي ايميج نيست و اين يكي ديگه از خاصبتهايي است كه به قفل اضافه كردن
    در حال خيلي متشكرم از راهنمايي هاي خوب و زحمات شبانه روزي كه براي حل مشكلات دوستان انجام ميدين
    واقغا بايد خسته نباشيد بهتون گفت
    راستي يك نكته ديگه هم هست اونم اينكه علاوه بر اون فاي ها يه فايل exe به نام phpnuke تو درايو c توي يه پوشه
    ميسازه كه ابته مخفي هست ولي فكر نكنم اون فايل زياد مهم باشه
    ممنون مهدي جان منتظر راهنمايي هاي خوب شما و ديگر دوستان غزيز هستم .
    ممنون حق نگهدارتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز آقا persiankitty که منو مورد لطف قرار دادن
    ونیز با تشکر از آقا مهدی که همیشه با حوصله هستند ودوستان کمک میکنند

آقای persian kitty با توجه به گفته آقا مهدی من به این برنامه اطمینا ن داشتم ودوسه تا سی دی یا بیشتر را با این برنامه شما راایمیج گرفتم وخیلی راحت رایت شد
    ودر ضمن اگه ورژن cdrwin ذکر کنید متشکر میشم
    وضمنا آقا مهدی من این کار کردم وسی دی رایت میشه اما وقتی میخواهی نصب کنی error lock میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •