سلام دوستان من مادربردم soltex هستش ویندوز رو که عوض کردم دیگه صداش در نمیاد و برای نصب برنامه درایور میخواد مدلشو هر چی گشتم نبود رو خود مادربرد فقط اسمشو نوشته چیپستشم اینتله اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام دوستان من مادربردم soltex هستش ویندوز رو که عوض کردم دیگه صداش در نمیاد و برای نصب برنامه درایور میخواد مدلشو هر چی گشتم نبود رو خود مادربرد فقط اسمشو نوشته چیپستشم اینتله اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام دوستم
شما مدل تراشه ي ( Chipset ) مادربوردت رو بگو
سلام بچه ها. خسته نباشید
من یه Bluetooth USB Adapter خریدم ولی متاسفانه درایورش همراش نیست. لطفا اگه درایورش (ویندوز اکس پی) تو نت هست آدرشو بزارین. مشخصات:
class 1
up to 100 M
model BT-300
انگار شرکتش هم Billionton هست
اگه به درد نمیخوره بگین برم پسش بدم. مارک بهتر چی هست؟
ممنون از کمکتون
ممنون خیلی به دردم خورد
با اندکی (!) تاخیر ممنون از شما یه دنیا![]()
سلام
در صفحه ي محصولات بلوتوث چنين مدلي وجود نداره
اين مدل BT300 يا خيلي قديميه يا تقلبيه
مارك هاي شناخته شده بگيري بهتره و ديگه اينكه موقع خريد عجله نكن و حتما از جاهاي مختلف سوال كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
%%%%%%%%%%%%%%%%
Last edited by aa12; 18-12-2007 at 08:58.
......
قربان شما
آقا خیلی ممنون. عجیبه منم تو سایتش رفتم همچین محصولی ندارن ولی امروز رفتم فروشنده یکی دیگه رو باز کرد توش سیدی بود و اونو بهم داد. منم اومدم نصب کردم کار میکنه!!!![]()
متاسفانه CD درایور مادربوردم شکست و حالا شدیدا نیاز به درایور صدا، گرافیک و آپدیت USB و کلا درایورهای مادربوردم هستم. درایورهای صدا و گرافیک هم OnBoard هستن.
مدل مادربردم هم اینه: Asus P4BGL-MX/LAN-UAY ممنون میشم لینک آخرین درایورهای این مادربورد رو قرار بدید. البته درایور صدا که همون avance AC 97 هست رو جدیدش رو گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)