الان دوجام برده دیگه شاد و خوشحاله بارمتئو بیشعور.... مربی بیخودی مثل والورده و مدیرمسخره ای مثل بارمتئو امسال لیگ قهرمانان نمیتونیم ببریم
الان دوجام برده دیگه شاد و خوشحاله بارمتئو بیشعور.... مربی بیخودی مثل والورده و مدیرمسخره ای مثل بارمتئو امسال لیگ قهرمانان نمیتونیم ببریم
Thank God
مسی صدمین گل جام جهانی رو زد، آرژانتین رو به مرحله بعد رسوند و بهترین بازیکن زمین انتخاب شد
سوارز برای اروگوئه و راکیتیچ برای کرواسی گل زدن و مقتدرانه با 9 امتیاز به مرحله بعد رفتن
از ستاره ها مونده کوتینیو که بازی اول و دوم برزیل گل زده اما کارشون برای صعود به بازی نهایی کشیده شده
مالدینی: بین کریستیانو رونالدو و مسی، انتخاب من همیشه مسی است
پائولو مالدینی در تولد 50 سالگی اش در یک مصاحبه مفصل با مدیاست ایتالیا شرکت کرد و زمانی که از او خواستند رونالدو و مسی را مقایسه کند، گفت:
کریستیانو در سال های اخیر تغییرات زیادی داشته است. حالا او در محوطه جریمه به یک مهاجم نوک غیرقابل مهار تبدیل شده است. با وجود بالا رفتن سن، اما به نظر کاملا جوان است و در بالاترین فرم قرار دارد و تعیین کننده است. با این حال، بین رونالدو و مسی، انتخاب من همیشه لئو است. مسی موقعیت ایجاد می کند و بازیسازی می کند. حقیقت این است که من سبک بازی اش را خیلی دوست دارم. اگر انتخاب با من باشد، هیچ شکی در این مورد ندارم. لیونل مسی کارهایی انجام می دهد و به دستاوردهایی می رسد که حتی تصورش هم سخت است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پائولینیو برای شش ماه به گوانگژو باشگاه سابقش قرض داده شد تا یک سهمیه آمریکای جنوبی برای بارسلونا آزاد بشه. بعد از این شش ماه گوانگژوی چین میتونه این هافبک 29 ساله رو که 9 گل زد و 3 پاس گل داد بخره. رونالدویی بود برای خودش![]()
باز این بارمتئو کثافت بیکار نشسته...همه دارن بازیکن خوب اروپا میخرن این مردک با مربی مسخره چون لالیگا بردن دیگه تمام
ازین ببعد باید با طرفدارانی که از بچگی طرفدار یووه بودن هم کل کل کنیم .چه وضعیتی درست شد .
میگن دارن شعار HalaJuve# میدن تو مادرید .
![]()
بازیکنی که تعصب نداشته باشه همینه. از اول برای پول بیشتر از یونایتد قهرمان و نایب قهرمان اروپا به رئال رفت که یک چهارم نهایی رو ندیده بود. در نهایت هم بخاطر دستمزد بیشتر (میگن چالش جدید) از قهرمان جدید اروپا به یووه رفت. چه شیفتی بدن رونالدو فنا
فعلا که هورمونی شما جرات همون چالشم نداره !
رئالی که رنگ یک چهارم رو ندیده بود با رونالدو 4 تا چمپیونز گرفت ! ( حالا بماند تو منچستر هم قهرمان اروپا شد و با پرتغال قهرمان یورو و با رئال هم 4 بار قهرمان و با یووه هم loading ... ))
پس اونی که افتخار رو درو میکنه مشخصه کیه
نه صرفا کسی که از بچگی تو یه تیم بازی کرده و جرات خروج نداره![]()
الان بحث تعصب بود؛ ایشون چی میگن شما چی میگید!
تعصبو داریم می گیم الان برادر. هیچ کاری به افتخار و اینا نداریم. شما به این میگی جرات؟ مفهوم جراتو تو فرهنگ لغات عوض کردی!
بچه ها جدیدا کسی که از بچگی به یه تیم وفادار بوده دلیلش نداشتن جرات خروجه. مثلا توتی هم بچه خیلی ترسویی بود جرات نداشت از رم بره.
جراتی که شما میگی زمانی مطرح میشه که قرار باشه از رئال بره شموشک. تو یووه هم به اندازه ی رئال هافبکای طراز اول هستن که بساط اینباکس بودن دِ بست رو فراهم کنن پس عملا هم چنان می تونه به گلزنی هاش ادامه بده و آمارشو خوب نگه داره. تازه پولم بیشتر میگیره. اختلاف 10 میلیونی حقوقش چیز ناچیزی بود نه؟ ممکن نیست رونالدو به خاطر اون رفته باشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)