تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 121 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

با سلام خدمت اقای elesaeid .از شما به خاطر تمام توصیه ها و راهنمایی هاتون متشکرم
    من تا قبل از این که این تاپیک رو بخونم به شدت تصمیم داشتم OLED مدل 55EG910 رو به خاطر قیمت مناسبش از بانه بخرم .
    ولی با خوندن مطالب شما تردید پیدا کردم.اگه میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید.یکم بیشتر راجع به مشکلی که مشاهده کردید توضیح بدید.
    این مشکل قابل چشم پوشیه یا کلا از خریدش منصرف بشم
    سلام.البته من حضور ذهن ندارم.ولی اگر در مورد ABL می فرمایید به نظرم برای خیلی ها این مورد محسوس نیست و فقط صحنه های خیلی کمی هستن که بتونن این حالت که در واقع یه مدل PROTECT MODE هم بحساب میاد و فعال کنن.من پیشنهادم EG910 هست و در این بازه ی قیمتی مسلما کیفیت خیلی خوبی داره.البته قبل از این بشدت به KS8000 علاقه داشتم اما با تجربیات تعمیراتی خودم در رابطه با اینکه سامسونگ در تولید تلویزیون سیاست بشدت مرموزانه ای داره و در مناطق مختلف از پنلهای متفاوتی استفاده میکنه ، یکم توو ذوقم خورد و مثل JS7200(اگر اشتباه نکنم) با روش مرموزانه ای از IPS استفاده کرد و یا مثل JS7000 مدل اروپا و آسیا از دو پنل کاملا متفاوت استفاده کرد.در هر صورت چیزی که واضحه اینه که ال جی بزرگترین مشکل OLED ها یعنی عمرشون (مخصوصا رنگ آبی) و با استفاده از کنترل پویا جریان خروجی درایور حل کرده. البته حل که نه فقط تحت کنترل گرفته. در هر صورت من EG910و دوست دارم.

2. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    منم تعجب كردم و از شركت اصلى سئوال كردم عكس از پاسخشون هم گذاشتم ولى بنظر من سفارش خاورميانه بايد ١٠٠ هرتز باشه و اينا يه موقعهايى خودشونم گيج ميزنن !!
    سلام
    همینطوره الان این جوابیه که به همون سئوالی که شما قبلا پرسیده بودید و من براشون عینا کپی کردم دادند.
    دلیل این کارمم این بود که ببینم به من چه جوابی خواهند داد.
    کارشناسشون داره میگه پنل100هرتزه!!!
    یعنی توی شرکت LG معلوم نیست با خودشون چند چندند!
    با 3تا ریجن مختلف سئوال رو پرسیدم یکیشون جواب داده و هنوز اون دوتای دیگه جوابی ندادند.
    فکر کنم اوضاع بخش مشتریاشون یه چیزی تو مایه های همین گلدایران خودمونه و هرکی ساز خودشه میزنه و هرچی دوست داشته باشه جواب میده.

4. این کاربر از masy222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaftare_bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزيزان سلام
    يكي از دوستام UH850v داره ميخوام آپديتش كنم

مدل دقيق تي ويش اينه 49UH850V-TA

من هرچي سرچ ميكنم برا مدلاي با پسوند ZA هست فريمور ...

كسي از دوستان راهنمايي ميكنه كدوم فريمور رو بايد بزنم؟؟

اگه هم ك لينك آخرين آپديت رو هم بذاريد ك ممنونتون ميشم . ضمنا ميشه با فلش آپديت كرد تي وي رو ؟
    با سلام
    به وبسایت الجی امارات مراجعه کنید پسوند TA مربوط به کشور امارات می باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

عزيزان سلام
    يكي از دوستام UH850v داره ميخوام آپديتش كنم

مدل دقيق تي ويش اينه 49UH850V-TA

من هرچي سرچ ميكنم برا مدلاي با پسوند ZA هست فريمور ...

كسي از دوستان راهنمايي ميكنه كدوم فريمور رو بايد بزنم؟؟

اگه هم ك لينك آخرين آپديت رو هم بذاريد ك ممنونتون ميشم . ضمنا ميشه با فلش آپديت كرد تي وي رو ؟
    سلام دوست عزیز . تیوی من هم با فرمت ta است ولی برای اپدیت ta , za و ...... فرقی نمیکنه فقط مدل تیوی مهمه که همون 49UH850V هست .من به شخص دو بار اپدیت کردم از طریق usb .برای دریافت فایل هم یه وب ساید اصلی ال جی مراجعه کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من درباره این تی وی زیاد سوال و تحقیق کردم با توجه به قیمت و کیفیتی که داره در مقایسه با بقیه برندها و مدلها در این رنج قیمت واقعا خوبه و قصد خرید دارم اما با توجه به نظرات همه دوستان که با بقیه به اشتراک گذاشتند چندتا سوال دارم.
    اگر که از DVBS ----- داخلی این تی وی استفاده نشه آیا باز هم مشکل سوختن برد یا هر مشکلی که برای برد ممکنه به وجود بیاد باز هم هست یا دیگه مشکلی برای بردش پیش نمیاد؟
    و اینکه غیر از ایرادی که برای بردهای ال جی میافته ایراد رایح دیگه ای هم دارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من درباره این تی وی زیاد سوال و تحقیق کردم با توجه به قیمت و کیفیتی که داره در مقایسه با بقیه برندها و مدلها در این رنج قیمت واقعا خوبه و قصد خرید دارم اما با توجه به نظرات همه دوستان که با بقیه به اشتراک گذاشتند چندتا سوال دارم.
    اگر که از DVBS ----- داخلی این تی وی استفاده نشه آیا باز هم مشکل سوختن برد یا هر مشکلی که برای برد ممکنه به وجود بیاد باز هم هست یا دیگه مشکلی برای بردش پیش نمیاد؟
    کاملا اشتباه میکنی!.با پول کمتر جیز بهتری میتونی بگیری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز فقط گفتن اینکه اینو نخر کافی نیست یه مدل دیگه پیشنهاد بده که در حد کیفیت و کارایی و قیمت این مشکلات رو نداشته باشه و دلیل بیار برای نظرتون
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دوست عزیز فقط گفتن اینکه اینو نخر کافی نیست یه مدل دیگه پیشنهاد بده که در حد کیفیت و کارایی و قیمت این مشکلات رو نداشته باشه و دلیل بیار برای نظرتون
    ممنون
    تو یک فرصت مناسب توضیح میدم!فعلا صبر کن....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    توی سایت خود ال جی و rtings هم چک کردم در مورد مشکل رایج بودن خرابی برای برد این تلوزیون و اینکه این برد به صورت جدی ضعیف باشه و باعث سوختن بشه چیزی وجود نداره و من چیزی پیدا نکردم
    و برد dvbs هم حرفه ای نیست که کسی بخواد از گیرنده داخلیش استفاده کنه و همه از گیرنده ----- خارجی استفاده میکنند.
    و داغ شدن برد به اندازه ای که باعث صدمه دیدنش بشه چیز رایجی نیست. البته همه این صحبت ها بر اساس خوندن نظرات در سایت هایی که ذکر کردم بود.
    و نکته دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون
    1-نظرات دوستان رو تو همین تایپیک مطالعه کن.از جمله مشکل پنل کثیف .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-تو سایت RTINGS کلا led الجی رو (نه oled!) پایینتر از سامسونگ و سونی میدونه.
    3-اکثر قریب به اتفاق تلویزیونهای الجی با پنلهای IPS هست.اولا این پنلها کلا کنتراست پایینتری دارندکه خوب یک پارامتر مهم تو کیفیت تصویر کنتراست هست. ثانیا باز با مقایسه با سونی و پاناسونیک که اوناهم از IPS گاها استفاده میکنن کیفیت تصویر پایینتر است.یعنی یک تلویزیون سونی با پنل IPS که حتی ممکن تولید الجی هم باشه!کیفیت تصویر بالا تری از الجی با همون IPS داره.
    4-هرجا تلویزیون الجی روشن دیدم (طبیعتا بیشتر تولید گلدیران ) واقعا تصویرش یک کلام افتضاح بود.یک مدل بانه ای هم دیدم (که تولید کره هم خورده بود) دست کمی از گلدیرانیها! نداشت.البته شاید مدلهای خوبش به تورم نخورده یا سورسهاشون اوکی نبوده!
    واما مدلهای پیشنهادی من با این توضیح که نمیدونم کدوما بالاتره ولی همشون به احتمال قریب به یقین از الجی بالاترن(تاکید OLDE الجی کاملا بحثش جداست)و هیچکدوم 4K نیستن :
    1-sony w800c
    2-samsung h6400)توبازار به سختی گیر میاد ولی گیر میاد!
    3-همه مدلهای پاناسونیک با این شرط که واقعا پاناسونیک باشه!(تو بازاز کمه)
    Last edited by reza1348_rezareza; 12-07-2017 at 10:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •