راستي بچه ها دقت كردين مهرعليزاده درباره احداث ورزشگاه پرسپوليس چي گفته:هزينه احداث اين ورزشگاه 70 ميليارد تومنه كه سازمان 500 ميليون ميپردازه و بقيه اش هم از بودجه پرسپوليس تامين ميشه :shock:
راستي بچه ها دقت كردين مهرعليزاده درباره احداث ورزشگاه پرسپوليس چي گفته:هزينه احداث اين ورزشگاه 70 ميليارد تومنه كه سازمان 500 ميليون ميپردازه و بقيه اش هم از بودجه پرسپوليس تامين ميشه :shock:
لوپس: جور كاسياس را مي كشم
---------------------------------------------
به احتمال فراوان رئال مادريد ايكر كاسياس دروازه بان ملي پوش و توانمند خود را چند هفته ابتدايي لاليگا در اختيار نخواهد داشت.
لوپس در اين خصوص گفت: "متاسفانه كاسياس مصدوميت شديدي دارد و به احتمال فراوان در چند هفته نخست لاليگا رئال مادريد را همراهي نخواهد كرد. مقامات رئال نبايد نگران چيزي باشند چرا كه من توانايي پوشش اين نقطه ضعف بوجود آمده را دارم. من به توانايي هاي خودايمان دارم و مطمئن هستم كه لوكزمبورگو از اعتماد به من پشيمان نخواهدشد. هيچ فشاري هم بر من حاكم نيست و با اعصاب راحت لاليگا را آغاز خواهم كرد
بارسلونا به دنبال خوواكين
---------------------------------
روزنامه آس ضمن بيان اين مطلب، نوشت: "باشگاه بارسلونا قصد دارد در كنار لودويك ژولي مرد فرانسوي خود يك زوج مطمئن مثل خوواكين را نيز خريداري كند. چرا كه ديگر هيچ اميدي به ادامه همكاري ساويولا با بارسلونا وجود ندارد.
مانوئل رويس ده لوپه را رئيس باشگاه رئال بتيس نيز با رد اين پيشنهاد تاكيد كرده است: "خوواكين فروشي نيست و ما قبل از اين رقمي به مراتب بالاتر از چنين پيشنهادي را كه از طرف چلسي بوده رد كرده ايم. تيم هاي بارسلونا و رئال مادريد بايد بدانند كه ما خوواكين را نخواهيم فروخت
وين روني:
از حضور در اولترافورد راضي ام
----------------------------------------
وین مي گويد: "تمرين هاي پيش از فصل باعث شده اند كه موتور فوتبال من دوباره روشن شود. فصل گذشته به دليل مصدوميت موفق به گذراندن پيش فصل موفقي نشدم. اما هفته هاي گذشته توانستم تا اولين پيش فصل موفق را در اولترافورد تجربه كنم. حال احساس هيجان بيشتري براي شروع فصل دارم و از نظر آمادگي در اوج هستم."
با حضور در تركيب 3-3-4 سرالكس فرگوسن روني با توانايي بيشتري به مصاف حريفان اين فصل خود خواهد رفت.
وي با اشاره به مطلب فوق افزود: "اصولاً عادت داشتم تا به عنوان يك هافبك مياني در زمين توپ بزنم، اما طي فصل گذشته هميشه دورتر از اين پست ايفاي نقش كردم و اين امر باعث شده تا توانايي هايم براي بازي در اولترافورد افزايش يابد. آموزش هاي فرگوسن باعث شده تا به پختگي بيشتري در فوتبال دست يابم."
روني همچنين تاكيد كرد كه حضور نيافتن در جمع آبي پوشان استمفوربريج به هيچ عنوان به ضررش تمام نشده است.
وي گفت: "مطمئناً خيلي از بازيكنان در هنگام جابجايي بين باشگاه هاي بزرگ تنها به مسائل مالي مي انديشند، اما من شياطين سرخ را انتخاب كردم، زيرا اين باشگاه بهترين گزينه پيش روي من بود. در حال حاضر هم هيچ علاقه اي براي زندگي در لندن ندارم. هميشه دوست داشتم كه نزديك به خانه ام به فوتبال حرفه اي بپردازم و حال اين موفقيت خوب در جمع شياطين سرخ پيش آمده است. از زماني كه اورتون را ترك كردم، سختي تمرينات و فوتبال هر روز بيشتر شده است. در اين جا دريافتم كه براي موفق شدن در فوتبال بايد بيش از توانايي هايت فوتبال بازي كني. بودن در كنار ستارگاني چون گري نويل و روي كين مي تواند در چنين مسيري يك كمك بزرگ باشد.
اصرار گراوسن براي حفظ اوون
مايكل اوون اين روزها سرگرم مذاكره با باشگاه هايي نظير ليورپول، نيوكاسل و اورتون است. گراوسن در اين باره گفت: "به صورت كتبي از مسئولين رئال مادريد خواسته ام كه هر طور شده گراوسن را نفروشند. او اگر بهترين نباشد يكي از بهترين ها است و هر بار كه وارد زمين شده براي رئال مادريد گل زده و توانايي هايش را به اثبات رسانده است.
اگر اوون از رئال مادريد برود، يك شكست بزرگ خواهيم خورد. خط هافبك ما ضعيف است و به نفوذهاي اين ستاره ريزنقش محتاج هستيم. نمي شود با خريدن روبينيو و باپتيستا ديگر به اوون فكر نكرد.
كانتالخو دربي بزرگ روسيه را قضاوت مي كند
---------------------------------------------------------
وي دومين داور خارجي آن هم از اسپانيا است كه براي اين دربي جنجالي انتخاب مي شود. فدراسيون فوتبال روسيه كه سال گذشته به خاطر جدال بازيكنان و آشوب هواداران متحمل ضرر مالي سنگيني شده است، از اين داور اسپانيايي خواست تا با تمام قدرت ديدار بين زسكا مسكو و زنيت سنت پترزبورگ را قضاوت نمايد.
كانتالخو با 41 سال سن افتخار كسب جايزه برترين داور اسپانيا در فصل گذشته لاليگا را يدك مي كشد و متعهد شده يكي از بهترين قضاوت هاي تاريخ داوري خود را در اين دربي بزرگ و جنجالي به نمايش بگذارد
يك مدافع برزيلي به رئال مادريد پيوست
-----------------------------------------------
وي كه 20 سال سن دارد به دستور پرس بايد در خدمت رئال مادريد كاسيتا يا همان تيم دوم رئال مادريد باشد تا در صورت صلاحديد لوكزمبورگو جانشين دوم روبرتو كارلوس شود.
وي به صورت قرضي يك فصل باشكوه همراه با لباس آياكس را نيز تجربه كرده است و مشكل نداشتن گذرنامه اروپايي باعث شده با موافقت دولت اسپانيا به صورت موقت در خاك اين كشور اقامت داشته باشد.
فلورنتينو پرس با تماشاي قسمت هايي از بازي وي در لباس آياكس آمستردام، گفت: "او شايستگي جانشيني كارلوس را دارد و اميدوارم بداند كه چه شانسي نصيبش شده است
مارله با ولفسبورگ 2 ساله بست
استيو مارله مهاجم فرانسوي فولام با عقد قراردادي 2 ساله رسماً به ولفسبورگ آلمان ملحق شد.
مارله كه به عنوان يار قرضي از فولام به مارسي ملحق شده بود، پس از پايان مدت كل قراردادش توانست به عنوان يار آزاد راهي فولكس واگن آره نا شود.
مارله كه در سال 2001 با قراردادي 5/11 ميليون پوندي توسط ژان تيگانا مربي وقت فولام به خدمت گرفته شده بود از تيم هاي مطرحي چون نانسي، اوسر، ليل، منچسترسيتي و اسپانيول پيشنهاداتي دريافت كرده بود، ولي ترجيح داد تا در فوتبال آلمان تجربه اي جديد را كسب كند و به همين علت به ولفسبورگ ملحق شد تا جانشين پتروفي شود كه به اتلتيكو مادريد پيوسته است.
ليون، اوون را مي خواهد
--------------------------------
باشگاه ---- پس از فروش ميكائيل اسين به چلسي حالا قصد دارد تا مايكل اوون مهاجم انگليسي باشگاه رئال مادريد را جذب كند.
مبلغ 26 ميليون پوندي كه چلسي براي جذب اسين به حساب ---- واريز كرده نه تنها يك ركورد در نقل و انتقالات فوتبال فرانسه محسوب مي شود، بلكه به ژارد هوليه مربي اين تيم كمك مي كند تا بتواند بازيكنان مورد نياز خود را به خدمت گيرد.
هوليه كه سال ها استاد اوون در باشگاه ليورپول بوده مي گويد: "من مايكل را به خوبي مي شناسم. با او مدتي است كه در تماس هستم و او نيز سوالاتي در خصوص ---- داشت كه كاملاً او را در جريان گذاشتم. فكر مي كنم در صورت توافق اين بازيكن تا پيش از 31 آگوست به ما ملحق خواهد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)