سلام، اگه میشه سوال قبلیم رو که سه تا پست قبلتره جواب بدین![]()
سلام، اگه میشه سوال قبلیم رو که سه تا پست قبلتره جواب بدین![]()
Last edited by m84; 31-12-2016 at 07:21.
سلام
دوستان کسی نمی دونه این ورژن جدید firmware کی برای نسخه های اروپا منتشر میشه ؟
الان بیشتر از یک ماه هست برای اسیا اومده برای سری 800 اما هنوز تو سایت اروپا برای سری 805 نیومده و اخرین هنوز نسخه 3.533 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این 2 تا فایل چه فرقی با هم دارند؟
و
توی لینک اول آپدیت اسم فایل sony_tvupdate_2015_3709_naa_auth و توی لینک دومی اسم فایل sony_tvupdate_2015_3533_paa_auth هست.
ممنون میشم، بگید کدوم رو باید روی KDL-50W800C نصب کنم؟
ممنون
سلام اولی ناحیه naa و دومی paa که توی tv با زدن دکمه home قسمت help سمت چپ تصویر ناحیه (region) مربوط به firmware تلوزیونت رو نشون میده البته جای هم نصب نمیشن، یه فرق دیگه اینکه اولی اندروید 6 (marshmallow) و دومی 5 (lollipop)
با توجه به این که آپدیتهای اندروید گه در گوشی ها و چه در تی وی ها بسته به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موجود در اونها انجام میشه بعید میدونم بشه آپدیت مناطق دیگه رو به منطقه تی وی خودمون بخورونیم چون سونی از همون اول برای این مدل تی وی اندرویدی منطقه بندی کرده و یکسری امکانات رو بسته به مناطق مختلف حذف و اضافه کرده پس صد در صد در سخت افزارشون هم تغییراتی هرچند جرئی هم داده پس باید منتظر آپدیت رسمی سونی باشیم
عینک هم ظاهرا" دوستان تونستند عینکهای اکتیو سامسونگ رو با این تی وی استفاده کنند.
ممنون آقا.
یک سوال دیگه هم داشتم.
فرق بین Firmware های Hong Kong, Taiwan, Asia دقیقا تو چیه؟ و اینکه مثلا من میتونم Firmware تایوان یا هنگ کنگ رو روی تلویزیون خودم استفاده کنم؟
این سوال رو میپرسم، چون توی بخش Compatibility مدل 50W800C رو نوشته.
ممنون
فرقش رو نمیدونم ولی هرکاری کردم جز paa هیچکدوم روی tv خودم نصب نشد، باقیش خطای usb میده!
ممنون از پاسختون، کدوم مدل از عینکهای اکتیو سونی بهتره؟
بازی فوتبال با کیفیت که با دسته بشه بازی کرد چی سراغ دارید؟ البته fifa 16 رو نصب کردم نکشید، تصویر آهسته بود![]()
من فوتبال نصب نکردم ولی تو پلی استور هست باید با فندق شکن بری تو
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)