دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.
دوست عزیز بازی من کرک نداره. وقتی نصب کردم بدون کرده.
سلام لیست بازیکنان ایران رو دارید دوستان ؟ یا آپدیتی که لیست تیم ایران رو درست کنه ؟
Last edited by yikilmish; 18-10-2015 at 15:01.
سلام دوستان
چرا بازی در خانه اینقد تفاوت داره با میهمان بودن؟ نمیشه یکسانش کرد؟
با سپاس
سلام. اینو من از زمانی که نسخه ی 15 بازی می کردم، یادمه همین جوری بود. هنوزم که هنوزه همین جوریه. کلّاً قدرت دست دسته یکه!![]()
nEXT for PES 2016 by DuBam
MOD FEATURES:
– Revamped brightness and lighting
– Luscious green pitch.
– Completely altered color and skin tones for players
– Enhanced shadowing/occlusion
– Added soft bloom
– Balanced sharpening
– Added depth of field
– Spherical tonemapping
– Added simulated motion blur
– Many little more things to mention
ویژگی ها MOD:
- روشنایی و نور بهتر
- زمین سبز خوش رنگ.
- رنگ و پوست تن به طور کامل تغییر یافته برای بازیکنان
- سایه پیشرفته / انسداد
- اضافه شدن نرمی تصاویر
- تیز کردن متوازن
- عمق میدان افزوده شده
- Spherical tonemapping معنی شو نفهمیدم
- اضافه شدن شبیه سازی motion blur
- بسیاری از چیزهای دیگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
45 مگ
دوستان تستی بکنند
سلام به همگی
خیلی وقته نیومدم فروم . چی شد خبر جدیدی شده ؟ اپدیتی چیزی اومد این دروازه بانی رو درست کنه ؟ نمیشه بازی کرد این فرمی ...![]()
سلام. نه عزیز! اوّلین آپدیت رسمی ای که قراره خود Konami منتشر کنه، 7 آبان میاد. البتّه با این سابقه ی مزخرفی که Konami تو رفع مشکل ها داره، بعید می دونم کلّاً تو آپدیت هایی که برای نسخه ی 16 بده، دروازه بانی رو درست کنه؛ همون طور که خطاهای مزخرفی که تو نسخه ی 15 می گرفت رو بعد از 1 سااااااااااااااال تو نسخه ی 16 برطرف کرد و تو اون 4 تا آپدیتی که داده بود، هیچ کاری نکرد!!!![]()
سلام لیست بازیکنان ایران رو دارید دوستان ؟ یا آپدیتی که لیست تیم ایران رو درست کنه ؟
سلام. بله. یه دونه فقط اومده. از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید ببینید. فقط اون Dash رو حذف کنید از آدرس.
اگه کسی اسامی و چهره بازیکنان تیم ملی و باشگاههای ایران رو داره بدون ویرایش های اضافی،بذارید تا بدیم به سازندگان پچ های بزرگ مثل pte patch تا همیشه تیم ملی رو درست در پچ قرار بدهند.قبلا چهره ها درست نبود الان اصلا اسامی کلا خارجی هستند!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)