ضمنا 6233 و 6270 جاوا هستن و هر دو از ال سی دی با کیفیتی بهره میبرن ! آنتن دهیشونم خوبه !
ضمنا 6233 و 6270 جاوا هستن و هر دو از ال سی دی با کیفیتی بهره میبرن ! آنتن دهیشونم خوبه !
اي كاش قيمت رو هم مي گفتي
من خودم دبليو 850 رو پيشنهاد مي كنم...هم صدا داره تا دلت بخواد هم اخر كيفيت.....بند 8 رو هم بد جوري دارهجاواست ديگه..هنگ صد سال يه بار داره
البته اگه واست تو دست بودن مهم نبود بي شك دبليو 810 رو پيشنهاد مي كردم
چيز مهمي نيست خيلي گوشي هاي امروز اين امكان رو دارن..امروزه وقتي گرين كارت هست ديگه اين كه نمي شه برتري!!!
من یک گوشی برای مادرم می خوام که فقط شماره هاش بزرگ باشن.هم کلید ها و هم شماره ها و حروف صفحه نمایش.صدا و باتری خوبی هم داشته باشه.سایر قابلیت ها را احتیاج ندارن.چی بهم معرفی می کنید؟
دقیقا مادر منم همچین گوشی میخواست چون یه مقدار چشماش ضعیف بود گوشی میخواست که شماره هارو بزرگ نشون بده و خودش رفت Samsung X480 گرفت که واقعا انتن دهیش عالیه و شماره ها رو بزرگ (تمام صفحه) نشون میده
![]()
میتونی روی w880 هم فکر کنی که فقط smart phone نیست
ولی بقیه موردها رو داره.
گوشی های نسبتا جدید سامسونگ این قابلیت رو داره که نوشته رو بزرگ کنه حتا هر حرف به اندازه صفحه کامل LCD گوشی هایی مثل E900 و D900 که خودم دیدم و مطمئنم .
در ضمن E900 هم خیلی زیباست هم ظریف هم به درد یک خانم می خوره قیمتش هم در بازار آشفته خیلی مناسب شده .
من بين خريد يک n71 به 360000 تومان و يک k800 به 380000 تومن
موندم. با توجه به اينکه دوربين برام مهم نيست به نظر شما کدوم بهتره؟
n71 واست بهتره
ولی دوربینش خوب نیست
یعنی دوربین بهتر واست مهم نیست!!!!
ممنون Actor جان. نه، دوربين چندان مهم نيست برام. ميشه بگی چرا N71 بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)